Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.323.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolyo

Arkadaşlar şu ekrana çift tıklamayla ekranı açıp kapatan tweak in adını bilen var mı?
    Sanırım hala KillBackground çalışmıyor. Tek tıklamayla tüm uygulamaları kapatabileceğim başka bir tweak bilen var mı?
  • aytacoglu A kullanıcısına yanıt
    Çözüm buldun mu bilmiyorum ama bende de aynısı oldu fon müziği falan sonra ekran donuyor. Bunun nedeni xmodgames onu kaldır ve onunla gelen tüm eklentileri kaldırıp icleaner ile temizlik yap restart yap düzelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

iFile ile var-mobiledevice sekmesinden profilinize ulaşın, ardından profili text dosyası olarak açınca profil kullanım tarihinizi görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşım. Güncel Pangu'yu yüklememe rağmen, yazdığınız gibi bakıyorum 2016 Vs tarihi var gözüküyor!

Alıntıları Göster
    arkadaşlar rotation kitlendi video ve müziklerde iphoneyi çevirdiğimde dönmüyor çevirme kilidi açık bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz yüklediğim bi tweakden kaynaklı olabilir mi ? ama 3-4 gündür yeni tweakda yüklememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: em1r

Sanırım hala KillBackground çalışmıyor. Tek tıklamayla tüm uygulamaları kapatabileceğim başka bir tweak bilen var mı?

CCSettings'de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

CCSettings'de var.

Alıntıları Göster
    IOS Geliştirme sertifikası iptal edildi.

Sevgili Tarık

Sen sertifikayı iptal olması, bu yüzden artık geçerli değil.

Sertifika: iOS Geliştirme
    Takım Adı: Tarık YILDIZ

Bu sertifikayı içeren herhangi bir provizyon profilleri artık geçerli değil ve gelecekte kullanılmak üzere rejenere edilmelidir.

Saygılarımla,

Apple Developer Program Destek

jb yaptıktan sonra gelen mail

çeviri otomatik yapıldı

apple a gitti mi acaba jb yaptığım?

• twbotlife yükleyin cydia dan tweetbot kullanabilmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreyucell

Beyler yabanci dizi film izleyebilecegim tweak var mi?

MovieBox
  • quote:

Slide2kill9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Bende çekiniyorum ama jailbreaksız da yapamıyorum. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.
  • quote:

Arkadaşlar şu ekrana çift tıklamayla ekranı açıp kapatan tweak in adını bilen var mı?

Bunu bilen yok mu arkadaşlar?

• quote:

quote:

Smart Tap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 18 Ağustos 2016; 12:24:37 >
  • Yeniden telefonu açtığınızda pangu uygulamasına girip jb'yi tekrar aktif ediyorsunuz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seran

quote:

quote:

Smart Tap

Teşekkür ettim kardeşim.

• myfranco kullanıcısına yanıt
    CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    İndirdim ancak altyazilar bozuk cikiyor sizde boyle bi problem var mı?#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1ka

İndirdim ancak altyazilar bozuk cikiyor sizde boyle bi problem var mı?#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    iApFree 9.3.2 için uygun mu acaba? uygunsa hangi repodan indirebilirim? Locallapstore cm17 oyununda işe yaramıyor birde onunla denemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Yeniden telefonu açtığınızda pangu uygulamasına girip jb'yi tekrar aktif ediyorsunuz o kadar.
    Arkadaşlar,
    9.3.3 itunes ile senkron ettiğimde uygulamalar pc 'ye yedeklenmedi, bende jb ile yedek alınıyor diye jb yaptım tableti,
    Jailbreakli cihazda yüklü uygulamaları ipa olarak kayıt etmek istiyorum.
    appcake de yedek aldıktan sonra deneme amaçlı uygulamayı kaldırıp appcake deki ipayı kuruyorum uygulama açılıp kapanıyor.

orjinal ipa olarak pc'ye veya telefonun içinde bir yere kayıt edebiliyor muyuz?

Telefon 8.1.3'de güncellemedim henüz, ekle/kaldır yedekle ipa dışarı, ipa içeri, telefonda jailbreak bile yok ama çok kullanışlı,
    9+ fenaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: CsNqVa

quote:

Orijinalden alıntı: forewer_05

quote:

Orijinalden alıntı: CsNqVa

quote:

Orijinalden alıntı: forewer_05

arkadaslar ben kurulumu yaparken bu aşagıdakı attgıım resımdekı ekranda kalıyor kurulum yapamıyorum nasıl yuklucez bu jb yı bı bılen kurban oluyum yardım etsın #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Dostum pangu jail kullanmanı tavsiye ederim. Nacizane anlatımım aşağıdaki gibidir. Sorun varsa tekrar sorabilirsin. Videoda son kısım eksik söylemişim onuda not olarak ekledim videoya. Saygılar

Hocam o sıteye gırdıgım zaman downloada tıkladıgımda benı gene bu yukledıgım programa atıyor vıdeodadakı sayfalara degıl nasıl yapıcagımı şaşırdım ıkı gundur

25pp uygulamasını komple kaldırım bilgisayardan

Alıntıları Göster
    9.3.3 te xmodgames kullanan var mı acaba ? veya imod ? kullanan varsa repoyu paylaşabilir mi ? çoğu repoda hata alıyorum kendi reposu dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Müziğimdeki müziklerden zil sesi yapabileceğim bir tweak var mı?

Unlimtones

• quote:

Smarttap ama şarjı aşırı şekilde sömürüyor haberiniz olsun

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.