Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: Its Payne

Facetime i çalıştırabilen???

Facetime hem sesli arama hem görüntülü arama benim cihazda sorunsuz çalışıyor.

Alıntıları Göster
    jb yaptım dün.. sorunsuz bir şekilde kullanıyordum..
    ancak pc den ipa kopyaladım ve ifile açmaya çalıştım. öyle takılı kaldı.. home - kilit tuşu ile reset attım..
    jb gitti sanırım.. çözüm nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

torrent indirme şansımız var mı?

itransmission ile.
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    bende aynı durumdaydım beklemeden geçin bence hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Its Payne kullanıcısına yanıt
    Benim face time da sorun you.Hiç gitmedi
  • Arkadaslar appcake ve appsync tweaklerini hangi repodan yukluyorsunuz ? Hackyouriphone dan yukluyorum hata veriyor
    Bi de ikisini de birlikte yuklemek zorundayiz diye hatirliyorum dogru degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Benim face time da sorun you.Hiç gitmedi
    Arkadaşlar android deki gibi kolay müzik atabilmek için tavsiyeniz var mı? Yani kopyala yapıştır. Birde youtube-mp3 çalışıyor mu? Birde dosya yöneticisi tarzı bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 6 Ağustos 2016; 20:08:12 >
  • bilgisayar kullanmadan avplayer a nasıl altyazı atabilirim bilen var mı? altyazıyı indirdim zipten çıkardım ama kopyalayamadım bir türlü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

bilgisayar kullanmadan avplayer a nasıl altyazı atabilirim bilen var mı? altyazıyı indirdim zipten çıkardım ama kopyalayamadım bir türlü
    Mobile terminalden root şifresini değiştireyim dedim, bigboss repodan kurdum. Uygulamaya girerken sürekli kapanıyor. Sizdede böyle birşey oldumu? Olduysa çözebilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

Hocam şu virtual home sorununu nasıl çözmüştünüz aynı sorun tekrar başladı bende

İcleaner ile tweak ayarlarini sildim sonra yeniden kurdum düzeldi

Edit : yaptım düzeldi sağolun hocam
    Nasıl siliyoruz hocam tweak ayarlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayyo -- 6 Ağustos 2016; 20:46:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Mobile terminalden root şifresini değiştireyim dedim, bigboss repodan kurdum. Uygulamaya girerken sürekli kapanıyor. Sizdede böyle birşey oldumu? Olduysa çözebilen?

Mterminal kurabilirisiniz. Onda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasılazım

Arkadaslar appcake ve appsync tweaklerini hangi repodan yukluyorsunuz ? Hackyouriphone dan yukluyorum hata veriyor
    Bi de ikisini de birlikte yuklemek zorundayiz diye hatirliyorum dogru degil mi ?

Evet ikisi birlikte yüklenmesi gerekiyor. Biteyourapple dan yükledim ben bir sıkıntı yok

• murty_ kullanıcısına yanıt
    Aynen düzeldi teşekkür ederim
  • Revealmenu bigboss dan indirdim. Eski cihazlar için 3dtouch olayı çok güzel çalışıyor. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: murty_

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Mterminal kurabilirisiniz. Onda sıkıntı yok.

Mterminali indirdim. Şifreyi nasıl değiştirebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Its Payne

Facetime i çalıştırabilen???

25pp ile jb yaptığımda bende de çalışmıyordu ama pangu 1.1 yüklü şu an ve FaceTime çalışıyor

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Müzik için cercube3 kullanıyorum tavsiye ederim,
    youtube dan indirip müzik çalara import edilebiliyor gayet stabil çalışmakta

• awrlord kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Onuda denerim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Arkadaşlar bende 9.3.3 jb yaptım ve problemsiz kullanıyorum.1 yıllık sertifika ile(aşağıda bahsettiğim 25pp ile,kendime ait developer hesabım olmadığı için)

Şimdi bu sertifika olayını doğru anlamış mıyım? 3 tane sertifika olayı var sanırım.

-Pangunun 1.1 de ki jb sertifikası eğer;

.Kendi apple ıd ve şifremizi girersek 1 haftalık(sıfırdan hesap aldım)
    .Eğer kendimize ait developer hesabımızı girersek 1 yıllık sertifikaya sahip oluyoruz.

To Apple Developers:
    If you have enrolled the Apple developer membership, signing the IPA file with your own developer certification is a better choice (i.e., Pangu jailbreak app will get expired in 1 year, rather than 7 days).

-Eğer kendimize ait developer hesabımız YOKSA 25pp nin .ipa sı ile 1 yıllık beijing..... diye giden profil yükleniyor ve 1 yıllık sertifikaya sahip oluyoruz.
    -Doğal olarak 25pp nin hesabı bizim kontrolümüz altında olmadığı için güvenlik açısından biraz daha riskli bir durum oluşuyor.

SONUÇ:Eğer ki "en az riski" almak istiyorsak appledan kendimize ait "Developer hesabı almak" ve "pangu" aracılığı ile" impactor" üzerinden jb yapmak dimi ?

Sanırım orda bir hata var, kendi id'm ile giriş yaptım hala kullanıyorum jb ilk çıktığında yapmıştım :/ daha sonra çıkan sistemle dediğiniz oluyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Arkadaşlar bende 9.3.3 jb yaptım ve problemsiz kullanıyorum.1 yıllık sertifika ile(aşağıda bahsettiğim 25pp ile,kendime ait developer hesabım olmadığı için)

Şimdi bu sertifika olayını doğru anlamış mıyım? 3 tane sertifika olayı var sanırım.

-Pangunun 1.1 de ki jb sertifikası eğer;

.Kendi apple ıd ve şifremizi girersek 1 haftalık(sıfırdan hesap aldım)
    .Eğer kendimize ait developer hesabımızı girersek 1 yıllık sertifikaya sahip oluyoruz.

To Apple Developers:
    If you have enrolled the Apple developer membership, signing the IPA file with your own developer certification is a better choice (i.e., Pangu jailbreak app will get expired in 1 year, rather than 7 days).

-Eğer kendimize ait developer hesabımız YOKSA 25pp nin .ipa sı ile 1 yıllık beijing..... diye giden profil yükleniyor ve 1 yıllık sertifikaya sahip oluyoruz.
    -Doğal olarak 25pp nin hesabı bizim kontrolümüz altında olmadığı için güvenlik açısından biraz daha riskli bir durum oluşuyor.

SONUÇ:Eğer ki "en az riski" almak istiyorsak appledan kendimize ait "Developer hesabı almak" ve "pangu" aracılığı ile" impactor" üzerinden jb yapmak dimi ?

Sanırım orda bir hata var, kendi id'm ile giriş yaptım hala kullanıyorum jb ilk çıktığında yapmıştım :/ daha sonra çıkan sistemle dediğiniz oluyor olabilir

Alıntıları Göster
    auxo legacy ile flip control çakışıyor. kafayı yedi alttan çektiğim şey :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

auxo legacy ile flip control çakışıyor. kafayı yedi alttan çektiğim şey :d

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu auxo legacy yüzünden bir şey silemiyorum sürekli hata veriyor. cancel diyince 2 tane error veriyor ama siliyor niye böyle?
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.