Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.328.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb yaptım dün.. sorunsuz bir şekilde kullanıyordum..
    ancak pc den ipa kopyaladım ve ifile açmaya çalıştım. öyle takılı kaldı.. home - kilit tuşu ile reset attım..
    jb gitti sanırım.. çözüm nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

torrent indirme şansımız var mı?

itransmission ile.
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    bende aynı durumdaydım beklemeden geçin bence hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Its Payne kullanıcısına yanıt
    Benim face time da sorun you.Hiç gitmedi
  • Arkadaslar appcake ve appsync tweaklerini hangi repodan yukluyorsunuz ? Hackyouriphone dan yukluyorum hata veriyor
    Bi de ikisini de birlikte yuklemek zorundayiz diye hatirliyorum dogru degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar android deki gibi kolay müzik atabilmek için tavsiyeniz var mı? Yani kopyala yapıştır. Birde youtube-mp3 çalışıyor mu? Birde dosya yöneticisi tarzı bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 6 Ağustos 2016; 20:08:12 >
  • bilgisayar kullanmadan avplayer a nasıl altyazı atabilirim bilen var mı? altyazıyı indirdim zipten çıkardım ama kopyalayamadım bir türlü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mobile terminalden root şifresini değiştireyim dedim, bigboss repodan kurdum. Uygulamaya girerken sürekli kapanıyor. Sizdede böyle birşey oldumu? Olduysa çözebilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

Hocam şu virtual home sorununu nasıl çözmüştünüz aynı sorun tekrar başladı bende

İcleaner ile tweak ayarlarini sildim sonra yeniden kurdum düzeldi

Edit : yaptım düzeldi sağolun hocam
    Nasıl siliyoruz hocam tweak ayarlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayyo -- 6 Ağustos 2016; 20:46:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Mobile terminalden root şifresini değiştireyim dedim, bigboss repodan kurdum. Uygulamaya girerken sürekli kapanıyor. Sizdede böyle birşey oldumu? Olduysa çözebilen?

Mterminal kurabilirisiniz. Onda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasılazım

Arkadaslar appcake ve appsync tweaklerini hangi repodan yukluyorsunuz ? Hackyouriphone dan yukluyorum hata veriyor
    Bi de ikisini de birlikte yuklemek zorundayiz diye hatirliyorum dogru degil mi ?

Evet ikisi birlikte yüklenmesi gerekiyor. Biteyourapple dan yükledim ben bir sıkıntı yok

• murty_ kullanıcısına yanıt
    Aynen düzeldi teşekkür ederim
  • Revealmenu bigboss dan indirdim. Eski cihazlar için 3dtouch olayı çok güzel çalışıyor. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: murty_

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Mobile terminalden root şifresini değiştireyim dedim, bigboss repodan kurdum. Uygulamaya girerken sürekli kapanıyor. Sizdede böyle birşey oldumu? Olduysa çözebilen?

Mterminal kurabilirisiniz. Onda sıkıntı yok.

Mterminali indirdim. Şifreyi nasıl değiştirebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Its Payne

Facetime i çalıştırabilen???

25pp ile jb yaptığımda bende de çalışmıyordu ama pangu 1.1 yüklü şu an ve FaceTime çalışıyor

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Müzik için cercube3 kullanıyorum tavsiye ederim,
    youtube dan indirip müzik çalara import edilebiliyor gayet stabil çalışmakta

• awrlord kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Onuda denerim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Arkadaşlar bende 9.3.3 jb yaptım ve problemsiz kullanıyorum.1 yıllık sertifika ile(aşağıda bahsettiğim 25pp ile,kendime ait developer hesabım olmadığı için)

Şimdi bu sertifika olayını doğru anlamış mıyım? 3 tane sertifika olayı var sanırım.

-Pangunun 1.1 de ki jb sertifikası eğer;

.Kendi apple ıd ve şifremizi girersek 1 haftalık(sıfırdan hesap aldım)
    .Eğer kendimize ait developer hesabımızı girersek 1 yıllık sertifikaya sahip oluyoruz.

To Apple Developers:
    If you have enrolled the Apple developer membership, signing the IPA file with your own developer certification is a better choice (i.e., Pangu jailbreak app will get expired in 1 year, rather than 7 days).

-Eğer kendimize ait developer hesabımız YOKSA 25pp nin .ipa sı ile 1 yıllık beijing..... diye giden profil yükleniyor ve 1 yıllık sertifikaya sahip oluyoruz.
    -Doğal olarak 25pp nin hesabı bizim kontrolümüz altında olmadığı için güvenlik açısından biraz daha riskli bir durum oluşuyor.

SONUÇ:Eğer ki "en az riski" almak istiyorsak appledan kendimize ait "Developer hesabı almak" ve "pangu" aracılığı ile" impactor" üzerinden jb yapmak dimi ?

Sanırım orda bir hata var, kendi id'm ile giriş yaptım hala kullanıyorum jb ilk çıktığında yapmıştım :/ daha sonra çıkan sistemle dediğiniz oluyor olabilir

• auxo legacy ile flip control çakışıyor. kafayı yedi alttan çektiğim şey :d
  • arkadaşlar bu auxo legacy yüzünden bir şey silemiyorum sürekli hata veriyor. cancel diyince 2 tane error veriyor ama siliyor niye böyle?
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.