Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (307. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar çok fazla tweak mesajı var o yüzden konuyu tam anlayamadım şuan jailbreak tamamen hazır mı sounsuz yapılıyor mu 9.3.3 e geçmeli miyim yapmadan öncequote:
Orijinalden alıntı: OnLyHack
ne silinmiş hocam anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
Arkadaşlar çok fazla tweak mesajı var o yüzden konuyu tam anlayamadım şuan jailbreak tamamen hazır mı sounsuz yapılıyor mu 9.3.3 e geçmeli miyim yapmadan önce
Bende merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temanın ismi ne hocam? Çok beğendim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jegande
Arkadaşlar çok fazla tweak mesajı var o yüzden konuyu tam anlayamadım şuan jailbreak tamamen hazır mı sounsuz yapılıyor mu 9.3.3 e geçmeli miyim yapmadan önce
Jb halen tam oturmadı,
-Sertifika süresi
-therted olması
-kimi tweakların hala uyumsuz olması
-kimi kullanıcılarda aynı özellikle birden fazla tweak yükleyerek stabiliteyi bozuyorlar.
-vb sorunlar.
Ama herşeye rağmen jb büyük kolaylık, büyük güzellik.
Daha düşük sürümde jb telefonunuz mevcutsa 9.3.3 geçmeyin. Kendi jb devam edin. Ama jbsiz telefon son sürümdeyseniz ben geçin derim. Hem ki pangunun son 1.1 sertifika süresini de uzattı. Tweakler de büyük İran'dan 9.3.3. uyumlu hale geliyor . Belli repolardan belli tweakları yüklerseniz sıkıntısız kullanabileceğinizi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pangunun yeni yayınladığında ne değişiklikler var?
Tweaklerle ilgili ayrı konu var ne diye buraya yazıyorsunuz anlamıyorum
Üst tarafta yazıyor burası jailbreak konusu
Telefon yanlışlıkla kapandı 25pp tekrar jb için tıkladığımda telefon restart atıyor Bilgin var mı Ali? :/
Edit : 5-6 kere üst üste yapınca geçti. Aynı hatayı alanlar için bilgi olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 4 Ağustos 2016; 19:16:32 >
-
Anladım hocam teşekkür ederim -
Facetime çalışan varmı jb den sonra
Ringmasker indir sonra squaremasker i seç respring yap tamam dır
Sağolun hocam.
Arkadaşlar Safari'den nasıl "ipa dosyası" indirebilirim? Hangi tweak'i önerirsiniz?
Hocam biliyorum yazdığım mesaj sert oldu ama acil bir karar vermem gerektiği için üslubum biraz aşırı oldu. Yoksa sizin emeklerinize daima saygım sonsuz. Dediklerinizi göz önüne alarak Beta 4'e geçtim ve kesinlikle hiçbir jb'in yapamayacağı oranda stabilleşti cihaz. Teşekkürler cevabınız için.
5S 9.3.3 için çalışan 3D Touch tweak var mı? Kurduklarımın hiçbiri çalışmadı.quote:
Orijinalden alıntı: darkgamer_gs
Hocam biliyorum yazdığım mesaj sert oldu ama acil bir karar vermem gerektiği için üslubum biraz aşırı oldu. Yoksa sizin emeklerinize daima saygım sonsuz. Dediklerinizi göz önüne alarak Beta 4'e geçtim ve kesinlikle hiçbir jb'in yapamayacağı oranda stabilleşti cihaz. Teşekkürler cevabınız için.
Düzenleme: RevealMenu güncellenmiş şu an çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 4 Ağustos 2016; 22:28:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Its Payne
Facetime çalışan varmı jb den sonra
Benimde çalışmıyor 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: meph
Tweaklerle ilgili ayrı konu var ne diye buraya yazıyorsunuz anlamıyorum
Üst tarafta yazıyor burası jailbreak konusu
Ban mı bu sitem
-
Apple iOS 9.3.4'ü yayınladı :( Geçmiş olsun hepimize.
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Balcı
Apple iOS 9.3.4'ü yayınladı :( Geçmiş olsun hepimize.
Yayınlasın güncellemeyen güncellemez zaten 9.3.4 jb için çıkarılmış bir uğdate. Her ne kadar iMessage açıkları dense de açık ve net JAILBREAK 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X