Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeTha

Virtual home'u keşfedince aktivatörü sildim :)

Activator da işe yarıyor
    Menü hazırlama diye birşey var
    Seçenek koyuyorsun
    Mesela
    -reboot
    -respring
    -poweroff
    -safemode (en önemlisi)
    Gibi istediklerini seçiyorsun
    Ben hem ses yükseltme hem alçaltmaya basıncaya ayarladım
    Bu menü geliyor

Herhangi bi sıkıntıda işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm düşürme kesin çıkar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Sürüm düşürme kesin çıkar mı

Kesin çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am paris

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: I am paris

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

İpad2yi jb'liyemiycek miyim

Bende bekliyorum Dün bir arkadaş bugün için çıkacağını söylemişti...

O twt hesabı fake çıktı malesef. 27si diye tarih verimişti ama fake haber.

Çıkmayacakmı 32 bit için JB ?

Bilmiyorum ama dün atılan twt hesabı sahte hesap takipçi kasmak için atılan twt olduğu redditte açıklandı

• Bu cydia ilk 2 kere açıldı fakat şimdi tıklıyorum tam açılacak kapanıyor nedendir acaba bilen var mı arkadaşlar?
  • R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    winterboard sömürüyor diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • appsync ve linkstore nedir

• '@@' yapınca kaydettiğimiz mail adresini otomatik yapıştıran bi tweak vardı hatırlayan var mı ?
  • sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    Peki bu yeni hesabı alarak jailbreak yaptıktan sonra eski hesabıma dönüş yapabilirmiyim bilginiz varmı?
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    film için de kullanılabiliyor mu?

• arkadaşlar benim bütün tweakler durdu. Cydown dan dolayı olduğunu düşünüyorum. Satın almalı malmalı problem falan yazıyor hep. Kaldırıp tekrar kurdum cydownu ama çare olmadı ... Ne yapacaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Beyler telefonun şarzı su gibi gitmeye başladı. Jb nin kendisinden mi yoksa şu virtualdan dolayı mı böyle ?

Ayrıca ben virtual ı yanında versiyon 7 yazan olarak indirip kurdum. Ancak uykudayken uyandırmada çoğu zaman uyandıramıyor yanlış tweaki mi indirdim acaba ?

Uykudayken uyandırma seçeneği şarjı sömürüyor onu kapatın ayrıca 8n9 olanı kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: bkmtkm

Bu PP nin neden PC den kurulumda apple id ve şifre istediğini bilen varmı. Ben şu anda güvenemiyorum bu PP ye. Birde jailbreak yapan arkadaşlar PC den yaparken nasıl bir gidişat izlediniz. Apple kullanıcıdan çıkış yaptınızmı, bu şekilde jailbreak yaparken size tekrardan apple id ve şifre sordumu, yine aynı şekilde apple kullanıcıdan çıkış yapadan jailbeak yaparken apple id ve şifre sordumu?
    Bir diğer durum safariyi kullanarak direk telefondan jailbreak yapanlarda varsa, benzer olarak apple id yi kapatıpmı yaptılar kapatmadanmı yaptılar. Bu durumda PPnin apple id sorup sormadığını paylaşabilir misiniz?

Hocam profili yükleyebilmek için formaliteden istiyor apple ID'yi

• Bioprotect'i nasıl kullanıyorsunuz,ücretli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

Bu PP nin neden PC den kurulumda apple id ve şifre istediğini bilen varmı. Ben şu anda güvenemiyorum bu PP ye. Birde jailbreak yapan arkadaşlar PC den yaparken nasıl bir gidişat izlediniz. Apple kullanıcıdan çıkış yaptınızmı, bu şekilde jailbreak yaparken size tekrardan apple id ve şifre sordumu, yine aynı şekilde apple kullanıcıdan çıkış yapadan jailbeak yaparken apple id ve şifre sordumu?
    Bir diğer durum safariyi kullanarak direk telefondan jailbreak yapanlarda varsa, benzer olarak apple id yi kapatıpmı yaptılar kapatmadanmı yaptılar. Bu durumda PPnin apple id sorup sormadığını paylaşabilir misiniz?

formalite değil icloud üzerinden kırıyor

• Tulisa T kullanıcısına yanıt
    Repo.xarold.com dan cekebilirsin. Cydown tweakiyle ucretli olanlari indirebilirsin. Bu arada Watchnotifications tweakini oneririm :)

• bir sorum olacaktı benim iphone 5s cihazım var 1 yılı dolmak üzere bu jailbreak tam olarak noluyor anladığım kadarıyla özgürlük sunuyor kullanıcılara ama garanti sorunu vs oluyormu yeni cihaz alabilcek maddi imkanım yok bozulduğunda ve yapmayı daha önce hiç denemedim açıkcası bir fikrimde yok bu konuda aydınlatabilir misiniz biraz gerçekten konuya yabancıyım ama ilgimi çekti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtess

quote:

Orijinalden alıntı: erayyo

quote:

formalite değil icloud üzerinden kırıyor

Cihazda kullandığın hesap yerine başka bir hesap yazsanda oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

bir sorum olacaktı benim iphone 5s cihazım var 1 yılı dolmak üzere bu jailbreak tam olarak noluyor anladığım kadarıyla özgürlük sunuyor kullanıcılara ama garanti sorunu vs oluyormu yeni cihaz alabilcek maddi imkanım yok bozulduğunda ve yapmayı daha önce hiç denemedim açıkcası bir fikrimde yok bu konuda aydınlatabilir misiniz biraz gerçekten konuya yabancıyım ama ilgimi çekti .

Hocam hiç bilinmedik kaynaklardan değişik tweakler yüklemediğiniz sürece hiçbirşey olmaz cihaza garanti konusundada jailbreak varken garantiye göndermek gerekirse cihazı restore edip jbyi silersiniz öyle garantiye yollarsınız hiçbir sıkıntı olmaz

• Bytafontdan ayarlara girip klavyeyi default yazı tipi olarak ayarlayın sorun çözülecektir

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.