Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Hayır uygulama desteği için 9.2'de devam edeceğim. Bikaç tane tweak yüklerim gerisi güncel uygulamalar olacak. Biliyorum telefon iyice kasacak ama zaten alıştım artık.
    9.2-9.3.3 olan jb untethred mi
  • Cydia ya gelen güncelleme işin açıklama

This package makes application icons and uicache work on iOS 8.3 and 8.4; it was included on your device automatically by the tool you used to jailbreak.

And now, as of version 1.1.0, this package makes application URLs work on iOS 9.0.

And now, as of version 1.2.0, this package was seemingly randomly modified to work on iOS 9.2 and iOS 9.3. These changes were shipped as part of the jailbreak. I have some vague reason to believe that these changes will cause some kind of problem on iOS 8.3, but for the life of me I can't find any record of why :/. Please contact me if you have issues? :(

ÖZETLE 9.2 ve 9.3.3 için update edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 25 Temmuz 2016; 13:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana cydiadan hiç bir güncelleme gelmedi başına gelen var mı ? Çözümü nedir bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Bana videoları mp3 dönüştürüp müziğe atabilen bir tweak lazım bu sadece video olarak indiriyor sanırım

cercube3
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

PokemonGoAnywhere İçin hangi repoyu önerirsiniz

+1
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Bana herhangi bir güncelleme gelmedi de.. Ondan sormuştum.

Bu saat itibariyle halen de gelmedi güncelleme. Ara ara girip kontrol ediyorum.
  • Pokemon oyunun da gake gos oluyor mu jb sayesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bana herhangi bir güncelleme gelmedi de.. Ondan sormuştum.

Bu saat itibariyle halen de gelmedi güncelleme. Ara ara girip kontrol ediyorum.

Valla bilemiyorm 2 cihaz jb li ikisinede geldi bende. Hatta updatetweak twitter hesabındada açıklama yapıldı. Tekrar bi dene istersen.

• o.aydınlı kullanıcısına yanıt
    Server hatası veriyor cercube teşekkür ederim

• o.aydınlı kullanıcısına yanıt
    Nedir hocam ne işe yarar?
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi bir 3G unrestrictor yükleyeyim :) wifiye bağlı değilim, belki de ondan gelmiyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banada gelmedi hocam sorun var galiba

• Müziklerdeki şarkıları zil sesi yapmak için tweak var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RedManetics

Müziklerdeki şarkıları zil sesi yapmak için tweak var mı?

tweak olarak değilde normal pc ile appcola ile yapabilirsin
  • İlk ios cihazım bir şey sormak istiyorum neden jb yapmalıyım? Androidde rom root çok uğraşıyordum bu da tamamen aynı şey mi? Ne faydası ne zararı olur yapmalı mıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G unrestrictor da işe yaramadı çünkü tweak uyumsuz çıktı off of çok güncelleme gelmesi gerekiyor. Kullandığım tweaklerin neredeyse tamamı uyumsuz bir şekilde. Bir tek noslowanimations adamakıllı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 25 Temmuz 2016; 14:29:58 >
  • Daha önceden de yazmıştım ama yine soruyorum, telefonu dark mode yapan tweakin ismi nedir? Eclipse 3'ü yükledim ama açık olmasına rağmen herhangi bir şekilde siyaha çevirmiyor temayı.

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    Unlimtones.

Türkçe şarkılar var mıdır bilmiyorum ama yabancı hazır şarkı çok. Yalnız hatırladıgım kadarıyla eğer tweak bu jb ile uyumlu ise VPN kullanarak açmanız gerekiyor.
  • beyler bende bir iPad mini var ölüm gibi kasıyor tablet slayt gösterisine döndü yardım edebilirmisiniz acaba (9.3.3)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu jbyi geri nasıl siliyoruz bilgisi olan varmı denemek için yapayım diyorum ama sonra silmesi kolay mı

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.