Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam restart yapınca devre dışı oluyor tweakler ama tüm özelleştirmeler kalıyor sadece ana ekranda olan 25PP ile saniyeler içerisinde tekrar jb olup kaldığın yerden devam ediyorsun. Redditte bu konuya baktım bir kısım böyle daha iyi diyor çünkü silmek istediğimizde formata gerek kalmadı diyor bazıları da senin benim gibi bunlarla uğraşmama taraftarı ki galiba kalıcı jb aracı gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mihmancan kullanıcısına yanıt
    sanal kartım tanımlı appstorede. limiti yok ney cekecek hesabımdan :)
  • QuickDo bir tek bende mi etkinlesmiyor

• icleaner ccsettings swipeselection nowoicemail assistive+ zeppelin quickdo bunları denedim çalışıyo bi sıkıntı yok.

• Bu pangu ne zaman kendi sitesinde yayınlıyacak dostlar.

• arkadaşlar sıkıntısız kurdum jailbrekten sonra kurulan çince uygulamayı silsek sıkıntı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1 -- 25 Temmuz 2016; 1:53:25 >
  • zeppelin logoları çalışmıyor benim
  • Arkadaşlar daha önce yapabilmiştim bunu ama tekrar yapmaya çalışırken bana APPLE ID şifre hatası veriyor. Çözbilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

arkadaşlar sıkıntısız kurdum jailbrekten sonra kurulan çince uygulamayı silsek sıkıntı olur mu

Silme o lazım olacak

Telefon kapanırsa açtığında JB gidiyor. O uygulamaya girip tekrar JB yapıyorsun PC'ye de gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iOS 10 şahane bir sistem olmuş ben çok begendim. Birde iOS 10 JB'li olursa of ki ne of.... Bence iOS 10 ile apple efsane bir işletim sistemi yapmış. Her açıdan çok beğendim.
  • İpad 2 ye oluyormu arkadaşlar acil yardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.0.2 den 9.3.3 e geçmeyi bekleyenlerdenim, videoları detaylı izledim ama tam untethered sürümünü mü beklesek diye düşünüyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

9.0.2 den 9.3.3 e geçmeyi bekleyenlerdenim, videoları detaylı izledim ama tam untethered sürümünü mü beklesek diye düşünüyorum açıkçası

Untet beklemeni tavsiye ederim.
  • wifi booster çalışıyor.
  • ios 8 jbliyim nasıl bir geçiş yapayım senkronize edip yedekleme yapıp ipa mı restore edeyim direk update edip üste jb çkabiliyor muyuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tweak vardı youtube'dan videoalrı mp3 şeklinde indirip müziğe kaydediyorduk o tweak'in adını bilen var mı?
  • ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GELMİŞ JB İMANA GELDİM İMANA ŞUAN

• muaz1 kullanıcısına yanıt
    intube

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

9.0.2 den 9.3.3 e geçmeyi bekleyenlerdenim, videoları detaylı izledim ama tam untethered sürümünü mü beklesek diye düşünüyorum açıkçası

Untet beklemeni tavsiye ederim.

Pangunun yayınlayacağı mı untethered olcak, yani şu tool ile birlikte olan. Bir de tek farkı kapatıp açınca uygulamadan tekrar aktif etmek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 25 Temmuz 2016; 5:13:38 >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.