Şimdi Ara

satılık huawei ascend g610 (resimler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    arkadaşlar ürün sıfırdır desem yeridir.sadece sol alt kısında küçük bir ezik var.ELİMDEYKEN DUVARA SÜRTTÜ onun haricinde ürün kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır. sürekli deri kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım. üzerinde kalaideng marka deri kapaklı kılıf vardır. ayreten birkaç adet ekran jelatini de vardır. telefonun ilk kullanıcısıyım. şarjı ilk günki gibi gitmektedir. bütün aksesuarları kutuları vs. duruyor. garantisinin bitmesine yaklaşık 8 ay vardır. model yükselteceğimden satıyorum. arka kapaktaki koruyucu jelatin bile duruyor.üst modellerle takas olur. cihaz rootludur isteyene rootu kaldırıp verebilirim. dediğim gibi bir çizik bile bulana telefonu bedava vereceğim:) telefonda kılcal çizik bile yok. belirtmek isterim ki ben teknolojik ürünlerime gözüm gibi bakarım. ayrıca jd.com'dan aldığım 10000 mah olduğu iddia edilen(en fazla 5000 mah' dır tahminime göre) powerbankı da hediye edeceğim. .. önceliğim elden teslim etmektir. Balıkesir' de elden teslim edebilirim. ya da önce havale sonra kargo şeklinde de gönderebilirim. istediğim fiyat 350 TL DİR.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado102 -- 30 Aralık 2015; 10:03:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.