Şimdi Ara

MX 470 gibi Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kulak kanalına giren kulaklıkları kullanamıyorum. Rahatsızlık veriyor, Düşüyor vs vs..
    MX 470 ise saatlerce müzik dinlememe rağmen hiç bir rahatsızlık vermedi bu güne kadar.

Ses kalitesi oldukça tatminkar ve kaliteliydi.
    Fakat Dışarıya çok fazla ses veriyordu, Haliyle yalıtımı ve Mikrofonu yoktu.

Şimdi yeni bir kulaklık arıyorum fakat aradığımı bulamadım. Açıkcası içimden belki benim kulağıma uyan kulakiçi kulaklıkda vardır diye geçiriyorum ama alıp elimde patlamasından da korkuyorum..

200 TL'ye kadar bana kulaklık önerebilirmisiniz? Yurtdışı'da olabilir.
    Deep House + House + Trance dinleyicisiyim. Mid'ler benim için Bass'dan daha önemli ama bass'da önemli tabi.

• Madem sennheiser kullanıosun, kalitesini tartışamayız.

Anladığım kadarıyla aradığın şey ses yalıtımı ve mikrofon. o zaman sennheiser dan devam et.

aradığın bütçenin biraz üzerinde tabi ama hem mx470 te yaşadığın eksiklikleri giderirsin, hemde 1. sınıf bir kulaklığa sahip olursun ve müzik keyfini dibine kadar hissedersin.,,

Ben kullanıyorum ve memnunum.
  • Yurtdışından alacaksan hiç o kadar paralar verme aliexpress'te falan çok iyi modeller var var, şimdi 200 liraya şunların hepsini birden bile alabilirsin, daha sonra teşekkür edersin :) incelemelerini de okuyabilirsin headfi vb birçok sitede övülen modeller. Kulaklık işinde para tuzağına düşmeyelim.

1. Mx760. Orjinali kadar iyi hatta mikrofonlu çok kaliteli diy model kablosu özel. 19 dolara. Çok övülüyor. Bas iyi ve midler canlı, tizler net, sahnesi iyi. Ben 16 dolara getirdim kara cuma indirimi ile. Arkadaşım almış bu modeli dinledim şok oldum bu fiyata olmasına. Hemen her müzik tarzına gidecek bir kulaklık gibiydi ne versen ses çıkışını orası burası oynamadan çok iyi veriyor hem doğal hem renklilerle bir sesi var nasıl desem, çok iyi..

Benim aldığım modellerin linkini koyayım satıcı reklamı olmasın, ilk defa aldım. şuan yolda;
    diy HIFI earphone with mic MX760 earphone
    http://s.aliexpress.com/zEJbyi6J
    (from AliExpress Android)

2. Mrice (nam-ı diğer Baldoor) e100 modeli !!
    Çok övülen bir kulaklık idi aldım geldi şuan kullanıyorum. Yeni üretimler eskisi kadar dehşet ses vermiyor denmişti ama gelen kulaklık beni büyüledi. Tek sorunu tarz (!) tasarımı yüzünden bazı kulaklara tam oturmuyor veya kolay yerinden oynayıp çıkıyor. Elimle iyice oturttuğumda ağzımı açık bırakan bir kalitesi var, ama yerinden oynuyor kısa süre sonra. Keşke standart bir tasarımı olsaydı dedirtiyor benim gibi bazı kişilere. Kulak yapısına bağlı.. 16 veya 18 mm için uygun kalın kulaklık süngeri (thick foam) alıp deneyeceğim. Evde kullanmak için daha iyi bu model. Harika gerçekten tüm frekanslar yerinde sahnesi de iyi. Canlı bir sesi var flat sayılmaz yani ama öyle yapay da değil. 10 dolarlık mucize gerçekten de. 8,5 dolara getirdim bu kulaklığın kalitesi beni çok şaşırttı. Malzemesi kablosu da iyi. Bugüne kadar aldığım kulaklardan kazık yemişim sadece diye iç geçirdim. Mx470 iki ay kullandım kaybettim, baldoor rakibi bile değil, bu kaliteyi ancak 760 modeli verebilir.

Original Mrice Fashion Wired Earphone In-Ear 3.5mm Earphone Earbuds Headset HeadPhone For Cellphone Mp3 Mp4
    http://s.aliexpress.com/JNz2Q7Bv

3. Tingo tg-38s. Şuan yolda. Bass delileri için iyi değil ama müthiş bir sahne performansı ve tizleri var deniyor. Midler de öyle. Hiç bass vermiyor değilmiş tabi. Denemek istedim sepete attım ama siz pas geçebilirsiniz zevkinize göre.

Original Tingo Tg-38s Hifi Stereo In Ear Earphones PK Mx985 A8 Balanced Sound Earbuds Headphones Go pro Accessories
    http://s.aliexpress.com/YFRzI3M7

4. Tingo cm-600. Hakkında çok fazla yorum yok ancak yine Tingo'nun iyi bir modeli deniyordu. Bass konusunda daha başarılı deniyor. Dayanamadım sepete attım.

Tingo tg-cm600 original diy the poison croons earplugs earphones
    http://s.aliexpress.com/YJnqUj2A

5. Awei es-10.
    5 dolara alınabilecek en iyi modellerden deniyor. (VE monk modeli aslında ama artık satılmıyor sanırım ne yazık ki) Awei kalitesi ile bilinir zaten fiyatına oranla. Görüntüsüne aldanmayın, bassları iyi vuran, tatlı bir sesi olan kulaklıklar deniyor mid ve tizleri de öldürmüyormuş. Bu kulaklıktan 3 adet sipariş verdim iki tanesi eşe dosta vermek için.

AWEI ES10 Earphones In-Ear Wired Headphones Noise Cancelling Earphone For 3.5mm Jack For Mobile Phone Free Shipping(Black,White)
    http://s.aliexpress.com/M3MF7fei

Keşke kulak içi yerine earbud kullansa daha çok kişi. Benim gibi kulakları zarar görmez, hem daha çok model üretilirdi. Paranız çoksa pk1, pk2 veya pk3 öneririm. Pk1 için amfi gerekir gerçi ohm değerleri de çok yüksek. Pk2 için de kısmen.. Ancak Yuin pk3 modeli amfisiz direkt kullanilabilir. Görüntüsü aldatmasın sizi, üst düzeydedir PK modelleri. Dikkat edin ama Yuin modellerinin sahteleri bile satılıyor.
    Meizu ep21 hd modeli de övülüyor ama dikkat sahteleri de varmış. Amfi gerekebilir sürmek için.

Amfi de alıp bir beş sene pek bulaşmamayı düşünüyorum :) usb bellek boyutunda olan, iPhone ile veya Micro usb ile direkt otg telefonda da çalışan - bataryasız- (bilgisayarda ise normal usb'den) "cozoy astrapi" modeli düşünüyorum 78 dolara gümrük sorunu olmadan gelir:
    100% original for COZOY Astrapi Astrapi 24Bit / 192kHz Portable DAC audio Amplifier for fever HIFI music headphone Amplifiers
    http://s.aliexpress.com/ZRzM7ZvQ

COZOY aegis modeli de var "biraz" daha iyi deniyor ancak güç tüketimi telefonlara göre sorun olabilirmiş, biraz fazlaymış, astrapi daha iyi deniyor şarja pek etki etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 20 Aralık 2015; 20:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşmış uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin.
    Güzel bir iş yapıyorsun ucuz yollu ama kaliteli kulaklık arayarak. Bende aynı düşüncedeyim çünkü illa güzel bir ürün üretmek için büyük bir firma olmaya gerek yok.

Mx760 modelini ilk defa gördüm. Ne orjinal sitesinde nede TR'de daha önce görmemiş, duymamıştım. Mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum fakat fiyatı orjinal olamayacak kadar ucuz gibi.

Asıl aradığıma bir örnek versem bulabilirmisiniz acaba merak ediyorum. İphone kulaklıklarını bilirsiniz. O fiziksel yapıda fakat Apple olmayan ürün var mı pazarda?
    Adamların yaptığı tasarım Kukaliçi + dışı tarzı bi tasarım. Ve gerçekten iyi ses vermeye müsait olmakla birlikte rahatsız etmiyor.
    Yinede malum Apple olması sebebiyle kaliteden yoksun bir ses çıkışı var bu kulaklığın.. Aslında Sennheiser MX470 sürücüsünü alıp bu kulaklığa koysak çok iyi ses verir düşüncesindeyim.
    Acaba var mıdır böyle bi kulaklık?

• Valla kapsamlı bir araştırma olmuş emeğe saygı göstermek gerekir.

Ama şu sözde aklıma gelmedi değil, ucuz etin yahnisi yavan olur. Ayrıca araştırma kapsamında ki tüm kulaklıklar yurt dışından gelme, garantisi var mı? distribütörlüğü var mı TR de? Sanmam.

Sennheiser ın Tr distribütörü METAN mühendislik. Kulaklığın başına 2 farklı durum geldi, ilkinde - kullandıktan bir süre sonra sol kulaklıktan cızırtı geliyordu, gönderdim, tamir edildi, 2. side bu olaydan 1 ay sonrasında, jack girişine yakın bir yerde kordonunda açılma oldu yine gönderdim, direk değişim verdiler.

alınınca 1 kere alınır, iyisi alınır.
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Mx760 üst modellerden idi sennheiser'ın. 980 ve 985 modelleri var aslında ama bunlar TR'ye hiç gelmedi sanırım. Iphone kulaklığı tarzında üretilmiş kulaklık var mı kaliteli bilmem ama varsa da bulmak zor olur bu tipleri çünkü kendine has ayırt edebilecek bir model olması zor, varsa da bulması zor olur. Yazdığım modeller gibi değil ki..

Yazdığım ürünlerin tabiki garantisi yok TR'de bişey olursa elinizde kalır. Mx760 ise orjinal değil sennheiser üretimi değil ancak hem sürücüsü hem kablosu orjinali kadar iyi hatta daha iyi emin olabilirsiniz :) geçen yaz Adana'da birkaç saat vaktimiz oldu birçok modeli denedim, kulaklarıma inanamadım. Kablosuna kadar kalite kokuyordu. Mx760 haricinde yazdığım modeller ise Çin'li kendine özgü bilinen markalardır. Adamlar taklit ede ede orjinali kadar iyi hatta daha iyi modeller yapmaya başladılar. Özellikle Venture Electronics (VE) firmasının earbud bir modeldir yapmasını bekliyorum. Ve monk yerine, 5 dolara olmasın da 15 dolar olsun varsın. Arkadaşım stoklar bitmeden alan şanslı kesimden. Ses olarak Mx470/475 falan hikaye kalıyordu yanında, şaka yapmıyorum :)

Fiyat konusunda ve ucuz etin yahnisi konusuna hiç girmeyelim şimdi işin içinden çıkamayız. (bal gibi olur, çünkü özünde hepsi ucuz) On yıldır bin dolar para vermişimdir kulaklıklara çeşit çeşit. Sennheiser, akg, audio Technica, Koss, Cresyn, Sony, pioneer.. Senn Mx serisinin hemen hepsi elimden geçti, cx serisi ile kulak sağlığımı bozup ucuz kurtuldum hiç girmeyelim kulağın içine :) Benim durumumda olan bir arkadaşım var yurtdışı alışverişe meraklı, geçen yaz bazı kulaklıkların aynısı / benzeri (!) veya ucuz etin yahnisi modeller ile beş katı fiyata satılan birçok modeli yanyana koyup sesinin daha iyi olduğunu görünce ben de inanmak istemedim. Malzeme kalitesi diyecekler için kulaklık kısmı için bişey diyemem zaten plastik kap işte aynı plastik farkı anlamak zor. Kablo kısmı için orjinali kadar iyi genelde modeller, hatta aynı yerden alındığı hem teorik hem pratik olarak ispatlı, sennheiser kendi üretiyor sanmıyorsunuz herhalde. Hatta mx760 linki verdiğim modelinde özel, çok daha iyi bir kablo kullanmışlar, mikrofon ihtiva eden modeli arkadaşımdaki (Aynı kablo, farklı modelde takılı idi), tek diyeceğim "taş gibi kablo". Ne sanıyorsunuz ki, 100 dolara alınan kulaklıkların toplam maliyeti 2 dolar, tamamen marka satıyor adamlar, kullanıcıların çoğu da ego tatmini yapıyor. Brainwavz bile kendisi 'beta' isimli modelini 9 dolara satıyor geçici bir süre (!) , 100 dolarlık kulaklığını dövüyor, alanlar memnun. 1 dolara kulaklık almıyoruz sonuçta 10-20-30 dolara gayet kaliteli kulaklıklar alınabiliyor. Az para mı :) çakma (!) mx760 almam dersen al bi Yuin pk3 30 dolara müzik keyfine bak. Seri üretimde artık çok ucuzladı herşey, arge masrafları düşük, herkes her ürüne ulaşıp kendi monte edip satabiliyor. Bu devirde 30 dolar üstünde kulaklık olmaması lazım aslında :) Çok özel durumlar hariç tabii. Örneğin Xiaomi 10-20 dolar aralığında o kulaklıkları çıkarıyor çoğu kişi de beğeniyor ses olsun malzeme kalitesi olsun. Onlar yapınca oluyor da başkası yapınca olmuyor mu. Xiaomi modellerini denedim arkadaşımda piston 2 ve 3, uzun süre kullanmam kulak içi ama abartacak bişeyi yok, xiaomi de marka satıyor kısmen :) Neyse uzatmak istemiyorum şimdi bu konuyu.
    Ankara'da olan varsa gelsin mrice baldoor e100 kulaklığı dinlesin ağzı kulaklarına varsın :) 8,5 dolara mal oldu dediğim gibi 10 dolarlık kulaklık. Malzemesi de hiç öyle kötü değil. İyi bir earbud bulmak, hele bu fiyata bulmak çok zor bu devirde. Tek sıkıntım beş on dakikada bir kulağıma iyice yerleşmesini sağlamak zorunda kalmam.. Standart tasarım olsaydı keşke. Ama yine de öneririm, benim kulak yapım bir garabet zaten.. Size mx760'ı rahatlıkla önerebilirim. Mrice baldoor da alın mx760'dan iyi bazı yönlerden, kulağınıza oturursa vazgeçemezsiniz. Olmadı sabit kullanırsınız evde. Denenmesi gereken bir kalite.. Telefonda dinliyorsanız doğru dürüst kalite almak için (htc one gibi iyi amfili bir telefon yoksa) Root edip viper4android kurmanızı tavsiye ederim kesinlikle. Spotify veya playerpro ile gayet iyi kalite alıyorum 320k ile. 64 gb micro sd ile Flac müziğe geçiş yapmaya başladım biraz daha iyi ses.. Şuan şehirler arası otobüs yolculuğunda gayet mutluyum mrice e100 ile. Mx760 ve diğer modelleri bekliyorum birkaç güne onlar da elimde olacak. Hiç düşünmüyordum almayı ama aliexpress sağolsun toplamda 20 dolar indirimleri bahşetti, fiyatlar da iyice inmişti kara cuma dolayısıyla. 90 dolar kadar alışveriş yaptım başka ıvır zıvır şeyler de aldım birkaçı geldi çoğu da TR sınırlarına girdi yakında gelir. İyi alışverişler, fazla harcamayın özellikle kulaklık sektörü para tuzağı olmuş, kafayı yedirirler insana sonra parandan olup bir de rezil olup kulak sağlığından olursun.. Neler dönüyor neler, orjinal diye bişey yok markanın kendisi, resmi (!) distribütörler bile fason yapıp satıyor.. Elimde Sony 818 Lp modeli (piyasada kalmadı..) ve 29 liraya aldığım pioneer ce511 mikrofonlu modeli vardı idare ediyordu ama e100 Çok daha iyi tabii. Pioneer uygun fiyata bulursan alabilirsin 470'i beğeniyorsun modem pek geri kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 22 Aralık 2015; 14:50:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Mx760 üst modellerden idi sennheiser'ın. 980 ve 985 modelleri var aslında ama bunlar TR'ye hiç gelmedi sanırım. Iphone kulaklığı tarzında üretilmiş kulaklık var mı kaliteli bilmem ama varsa da bulmak zor olur bu tipleri çünkü kendine has ayırt edebilecek bir model olması zor, varsa da bulması zor olur. Yazdığım modeller gibi değil ki..

Yazdığım ürünlerin tabiki garantisi yok TR'de bişey olursa elinizde kalır. Mx760 ise orjinal değil sennheiser üretimi değil ancak hem sürücüsü hem kablosu orjinali kadar iyi hatta daha iyi emin olabilirsiniz :) geçen yaz Adana'da birkaç saat vaktimiz oldu birçok modeli denedim, kulaklarıma inanamadım. Kablosuna kadar kalite kokuyordu. Mx760 haricinde yazdığım modeller ise Çin'li kendine özgü bilinen markalardır. Adamlar taklit ede ede orjinali kadar iyi hatta daha iyi modeller yapmaya başladılar. Özellikle Venture Electronics (VE) firmasının earbud bir modeldir yapmasını bekliyorum. Ve monk yerine, 5 dolara olmasın da 15 dolar olsun varsın. Arkadaşım stoklar bitmeden alan şanslı kesimden. Ses olarak Mx470/475 falan hikaye kalıyordu yanında, şaka yapmıyorum :)

Fiyat konusunda ve ucuz etin yahnisi konusuna hiç girmeyelim şimdi işin içinden çıkamayız. (bal gibi olur, çünkü özünde hepsi ucuz) On yıldır bin dolar para vermişimdir kulaklıklara çeşit çeşit. Sennheiser, akg, audio Technica, Koss, Cresyn, Sony, pioneer.. Senn Mx serisinin hemen hepsi elimden geçti, cx serisi ile kulak sağlığımı bozup ucuz kurtuldum hiç girmeyelim kulağın içine :) Benim durumumda olan bir arkadaşım var yurtdışı alışverişe meraklı, geçen yaz bazı kulaklıkların aynısı / benzeri (!) veya ucuz etin yahnisi modeller ile beş katı fiyata satılan birçok modeli yanyana koyup sesinin daha iyi olduğunu görünce ben de inanmak istemedim. Malzeme kalitesi diyecekler için kulaklık kısmı için bişey diyemem zaten plastik kap işte aynı plastik farkı anlamak zor. Kablo kısmı için orjinali kadar iyi genelde modeller, hatta aynı yerden alındığı hem teorik hem pratik olarak ispatlı, sennheiser kendi üretiyor sanmıyorsunuz herhalde. Hatta mx760 linki verdiğim modelinde özel, çok daha iyi bir kablo kullanmışlar, mikrofon ihtiva eden modeli arkadaşımdaki (Aynı kablo, farklı modelde takılı idi), tek diyeceğim "taş gibi kablo". Ne sanıyorsunuz ki, 100 dolara alınan kulaklıkların toplam maliyeti 2 dolar, tamamen marka satıyor adamlar, kullanıcıların çoğu da ego tatmini yapıyor. Brainwavz bile kendisi 'beta' isimli modelini 9 dolara satıyor geçici bir süre (!) , 100 dolarlık kulaklığını dövüyor, alanlar memnun. 1 dolara kulaklık almıyoruz sonuçta 10-20-30 dolara gayet kaliteli kulaklıklar alınabiliyor. Az para mı :) çakma (!) mx760 almam dersen al bi Yuin pk3 30 dolara müzik keyfine bak. Seri üretimde artık çok ucuzladı herşey, arge masrafları düşük, herkes her ürüne ulaşıp kendi monte edip satabiliyor. Bu devirde 30 dolar üstünde kulaklık olmaması lazım aslında :) Çok özel durumlar hariç tabii. Örneğin Xiaomi 10-20 dolar aralığında o kulaklıkları çıkarıyor çoğu kişi de beğeniyor ses olsun malzeme kalitesi olsun. Onlar yapınca oluyor da başkası yapınca olmuyor mu. Xiaomi modellerini denedim arkadaşımda piston 2 ve 3, uzun süre kullanmam kulak içi ama abartacak bişeyi yok, xiaomi de marka satıyor kısmen :) Neyse uzatmak istemiyorum şimdi bu konuyu.
    Ankara'da olan varsa gelsin mrice baldoor e100 kulaklığı dinlesin ağzı kulaklarına varsın :) 8,5 dolara mal oldu dediğim gibi 10 dolarlık kulaklık. Malzemesi de hiç öyle kötü değil. İyi bir earbud bulmak, hele bu fiyata bulmak çok zor bu devirde. Tek sıkıntım beş on dakikada bir kulağıma iyice yerleşmesini sağlamak zorunda kalmam.. Standart tasarım olsaydı keşke. Ama yine de öneririm, benim kulak yapım bir garabet zaten.. Size mx760'ı rahatlıkla önerebilirim. Mrice baldoor da alın mx760'dan iyi bazı yönlerden, kulağınıza oturursa vazgeçemezsiniz. Olmadı sabit kullanırsınız evde. Denenmesi gereken bir kalite.. Telefonda dinliyorsanız doğru dürüst kalite almak için (htc one gibi iyi amfili bir telefon yoksa) Root edip viper4android kurmanızı tavsiye ederim kesinlikle. Spotify veya playerpro ile gayet iyi kalite alıyorum 320k ile. 64 gb micro sd ile Flac müziğe geçiş yapmaya başladım biraz daha iyi ses.. Şuan şehirler arası otobüs yolculuğunda gayet mutluyum mrice e100 ile. Mx760 ve diğer modelleri bekliyorum birkaç güne onlar da elimde olacak. Hiç düşünmüyordum almayı ama aliexpress sağolsun toplamda 20 dolar indirimleri bahşetti, fiyatlar da iyice inmişti kara cuma dolayısıyla. 90 dolar kadar alışveriş yaptım başka ıvır zıvır şeyler de aldım birkaçı geldi çoğu da TR sınırlarına girdi yakında gelir. İyi alışverişler, fazla harcamayın özellikle kulaklık sektörü para tuzağı olmuş, kafayı yedirirler insana sonra parandan olup bir de rezil olup kulak sağlığından olursun.. Neler dönüyor neler, orjinal diye bişey yok markanın kendisi, resmi (!) distribütörler bile fason yapıp satıyor.. Elimde Sony 818 Lp modeli (piyasada kalmadı..) ve 29 liraya aldığım pioneer ce511 mikrofonlu modeli vardı idare ediyordu ama e100 Çok daha iyi tabii. Pioneer uygun fiyata bulursan alabilirsin 470'i beğeniyorsun modem pek geri kalmaz.

Valla hocam elinden geldiği kadar uzun uzun yazıyorsun teşekkür ederim.
    Ama ben hala ne alacağıma karar veremedim.

Acil kulaklığa ihtiyacım var bu nedenle muhtemelen yarın gidip D&R'dan 90 liraya MX475 alıcam.

Hala kara kara düşünüyorum acaba kulakiçi kulaklık alıp denesem mi? Piston3 falan..
    Ciddi anlamda çok büyük kararsızlık içindeyim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam siparişleriniz geldimi acaba?
    Ptt ve gümrük sağolsun getirmiyor bir türlü. Yılbaşı öncesi gelir umarım.
    Mx475 fena değil birkaç ay kullandım Biraz küçük ama fena değil ses kalitesi. Ancak 10 dolar anca edecek bir kalitesi var. 90 liraya hem mx760 hem e100 alabikirdoniz toplamda. İkisi de daha iyi mx 475'den. Aceleniz yoksa mx760 sipariş edin derim.

Kulaklık bugün geldi. Bekledigim gibi çok iyi, mx 760 kalitesi belki daha fazlası. (kablo kalitesi olarak kesin daha iyi) Mikrofonlu ve play pause tuşu olan mx 760 modelini almıştım ben malum. Kablo çok sağlam 1.2 metre. Jackler kaliteli. Kablo dolaşma yapmıyor. Mrice e100 (baldoor) modeli de kaliteli idi ama bunun malzemesi daha iyi, ayrıca daha dengeli (daha flat diyelim) bir kulaklık. Bassları verirken aynı anda tizleri de daha bir iyi, bozmadan vermesi hoşuma gitti. Midler de kaybolmuyor hatta çok belirgin. Android - Root ile viper4android kullanıyorum, EQ ayarlarına çok iyi tepki veriyor kulaklık. Lenovo p70 telefon ses çıkışı pek iyi değil sonuçta ama buna rağmen 192 - 320 kbps mp3, spotify, Flac formatı vs dinliyorum simdiden çok hoşuma gitti. Viper4android olmadan çekilmez özellikle bu telefonun (p70) ses çıkışı. Htc one m8 almak lazım :) Kulaklığın Burn in olması gerekiyor sesi daha sıcak daha oturaklı olacaktır. Şimdilik de iyi, flat'e yakın kaliteli bir sesi var ama hafif renkli de. (viper4android ayarlarımdan kaynaklı olabilir) Sahnesi, baz tiz mid frekanslara hepsine güzel tepkiler verdi ayırt ediyor ayrıntılı bir sesi var, 3 saattir birçok parça ile test ettim her müzik tarzına uyum sağlıyor bukalemun gibi, EQ ayarına gerek kalmiyor bile. E100 'e göre kulağıma daha iyi oturmasının da payı vardır bunda. Bunu yanıma alırım, e100'ü daha çok evde kullanırım sanırım, o da ayrı bir güzel, ses kalitesi olarak pabucu dama atılmadı sonuçta e100 de yabana atılacak kulaklık değil. Sonuç olarak e100 de iyi ama her yönden mx 760'ı şiddetle öneririm 19-2=17 dolara malettim. Diy kablosu bile 15-16 dolar perakende satışı olduğunu düşününce bedava gibi bişey oldu benim için, yaptığım en iyi kulaklık alışverişi. Sennheiser mx760 yenilenmiş ve kablosu özel model çıkarmış diye piyasaya sürülse 140-180 tl arasında gözü kapalı alırdı millet :) Bu arada üzerinde sennheiser yazıyor aynı kabin. Kutusu yoktu karton içinde köpük ile gayet sağlam geldi. 10 adet çeşit çeşit kulaklık süngeri de çok iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 2 Ocak 2016; 12:56:28 >

• Kablo çok kaliteli demiştim. Buyrun aynı mağaza aynı uzunluktaki mikrofonlu kablosunu ayrıca da satıyor 15 dolara;
    DIY headphone cable Fully compatible silvered With mic headset line Phone headset line C5 headphone cable Silver plated wire
    http://s.aliexpress.com/IJFZr6rY

Ürünün fotoğrafını çektim;

MX 470 gibi Kulaklık tavsiyesi

İnceleme için çok sağolun hocam. Bende sipariş veriyorum şimdi. Peki -2$ ı nasıl yaptınız?
    2 tane mi sipariş versem diye düşünüyorum
    Black Friday indirimleri vardı hediye çeklerim vardı 5+5+10 dolar. Çekleri kullanabilmek için 90 küsür dolar alışveriş yapmak zorunda kaldım, iyiki de kaldım :) İndirim çekini sepetteki ürünlere dağıtıyordu. İlk defa aliexpress kullanıp alipay (paypal alternatifi) hesabınızı da kredi kartına tanımlarsanız yeni gelenlere hala çek veriyor olabilir. Aliexpress mobil uygulama kurun öyle kullandırdı çeki bana.. (Çok güzel uygulama olmuş her özelliği var, hızlı pratik)
    2 adet de alabilirsiniz tabi siz bilirsiniz ancak diğerini farklı bır model alın çeşit olsun derim. Yuin pk3 öneririm. Pk2 bas vermiyormuş pek daha çok harika sahnesi ve mid tiz için alınan bir model o. Pk1 zaten 150 ohm, amfi gerektiriyor.
    DIY Earphone tribe mağazasında yok yok. Mx500 kasasında olan bir model de yapmışlar. Kulağa daha güzel oturur sanırım, kalitesi nedir bilmem ama bu mağaza işin ehli, dandik ürün yapmazlar kolay kolay;
    diy earphone with mic/without mic MX500
    http://s.aliexpress.com/6nuQfqeQ

Şu ec700 modeli de merak ediyorum aslında kanca sistemi de var sporda falan iyi olur;
    DIY EC700 earphone with mic
    http://s.aliexpress.com/2yYfYB7V

Burda daha ucuz (mikrofonsuz) kablo yine de iyi gibi;
    DIY metal ear hook EC700 sports headphones for MP3 MP4 computer running exercise earphones universal rubber thread
    http://s.aliexpress.com/mQJb2Mzu

Bu kablolar çok hoşuma gitti söylemeden edemeyeceğim yine. Görüldüğü kadar sert kablolar değil ama yumuşak da değil, dolaşma kesinlikle olmuyor. Dokusu da iyi. Çamaşır ipi olarak kullanılsa yine sağlam kalacak, ömürlük gibi görünüyor :) Mikrofonu da iyi çalışıyor bayağı aşağıda kalsa da - kulaklık öle birleşim yerindeki mikrofon arası 35 cm - algılaması, sesi iyiymiş karşıdaki kişiye göre. (ev ortamında denedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 3 Ocak 2016; 13:03:55 >

• Edifier h180 modeli 15-20 dolardan 7 dolara kadar düşmüş. Yüzlerce satmış bu satıcı feedbackler çok iyi. Bunu da yanında alın ufak bir inceleme yapın bekleriz efendim :)

Hot sale Earphone & Headphone Edifier h180 computer earphones bass stereo earbud for mp3 mp4 PC
    http://s.aliexpress.com/vE7JRzqE

http://www.head-fi.org/products/edifier-hi-fi-stereo-headphone-h180-black

En iyi earbud kulaklar puan sıralamasına göre;
    (her okuduğunuza da inanmayın tabi, sizin beklentileriniz önemli, unutmayın aslolan kendi incelemenizdir) En iyi sıralama derken kullanıcılar fiyatına göre puan biçiyor tabi 7 dolarlık kulaklığın beklentiyi vermesi ile 150 dolarlık kulaklığın beklentiyi vermemesi farklı şeylerdir. İngilizce bilenler ayrıntılı inceleme kısmını okursa daha sağlıklı fikir edinebilir.
    http://www.head-fi.org/products/category/earbuds?sort=rating

Burada da fikir vermesi açısından onlarca earbud modeli hakkında kısa kısa yorumlar topluca;
    http://www.head-fi.org/t/441400/earbuds-round-up-update-april-25th-2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 5 Ocak 2016; 12:43:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Edifier h180 modeli 15-20 dolardan 7 dolara kadar düşmüş. Yüzlerce satmış bu satıcı feedbackler çok iyi. Bunu da yanında alın ufak bir inceleme yapın bekleriz efendim :)

Hot sale Earphone & Headphone Edifier h180 computer earphones bass stereo earbud for mp3 mp4 PC
    http://s.aliexpress.com/vE7JRzqE

http://www.head-fi.org/products/edifier-hi-fi-stereo-headphone-h180-black

En iyi earbud kulaklar puan sıralamasına göre;
    (her okuduğunuza da inanmayın tabi, sizin beklentileriniz önemli, unutmayın aslolan kendi incelemenizdir) En iyi sıralama derken kullanıcılar fiyatına göre puan biçiyor tabi 7 dolarlık kulaklığın beklentiyi vermesi ile 150 dolarlık kulaklığın beklentiyi vermemesi farklı şeylerdir. İngilizce bilenler ayrıntılı inceleme kısmını okursa daha sağlıklı fikir edinebilir.
    http://www.head-fi.org/products/category/earbuds?sort=rating

Burada da fikir vermesi açısından onlarca earbud modeli hakkında kısa kısa yorumlar topluca;
    http://www.head-fi.org/t/441400/earbuds-round-up-update-april-25th-2015

Sağolun hocam. Tip olarak bu h180 beğenmedim ama 7 dolar ne olacak attım sepete gelince yaparım incelemesini.
    Attığınız linkler güzelmiş bir ton kulaklık var bilmediğim. Ama inceleme sayısı yeterli değil dandik olanlara iyi denildiği de gözüküyor yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.