Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mbeg44 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.597
Cevap
582
Favori
971.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

Abi neden isbankasini biraktin

Bak ne guzel temazsiz kampanyalari , sok kampanyasi , akaryakit (gerci bu ay yokda daha iyi bu zamlarla arabaya fazla binmeyelim) , market kampanyalari , her ay sinema bileti 2 adet

Bu banka birakilirmi :(

Aslında harcamayı bıraktım. Aylık ortalama 1500tl olan harcama parafa kaydı şuan.

Nedeni ise akaryakıt kampanyasında beni 1 hafta süründürdüler. Kendi hataları nedeni ile yaptığım planlama dışında yakıt almak zorunda kaldım.

İşime gelen iyi kampanya olmadığı sürece artık iş bankasına sadece taksitlerimi ödeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

quote:

Abi neden isbankasini biraktin

Bak ne guzel temazsiz kampanyalari , sok kampanyasi , akaryakit (gerci bu ay yokda daha iyi bu zamlarla arabaya fazla binmeyelim) , market kampanyalari , her ay sinema bileti 2 adet

Bu banka birakilirmi :(

Aslında harcamayı bıraktım. Aylık ortalama 1500tl olan harcama parafa kaydı şuan.

Nedeni ise akaryakıt kampanyasında beni 1 hafta süründürdüler. Kendi hataları nedeni ile yaptığım planlama dışında yakıt almak zorunda kaldım.

İşime gelen iyi kampanya olmadığı sürece artık iş bankasına sadece taksitlerimi ödeyeceğim.

Bence son zamanlarin en iyisi , aylik 20 bin harcamam var

N11 den maxipuan geldi ve pesin fiyatina taksit oluyor n11 de,birkac tane daha var hatta samsung vestel felan

Heray temazsiz, market ,akaryakit , 2 adet cinemaximum bileti ,ozdilek fix zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akaryakit kampanyasi 40 lirasi yatmis

Acaba sadece akaryakit alimindami gecerli bu yoksa markettede gecerlimi ? Sartlarinda bir bilgi yazmiyordu

• quote:

Akaryakit kampanyasi 40 lirasi yatmis

Acaba sadece akaryakit alimindami gecerli bu yoksa markettede gecerlimi ? Sartlarinda bir bilgi yazmiyordu

akaryakıt başka yerde gecmıyor .. yasaklandı uzun zaman önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Bu puanların normal yerlerde yani akaryakıt dışında da kullanılabileceği düşüncesinde yim bence deneyin olmaz sa akaryakıt da kullanın çünkü açıklama lar da belirtilmemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana mesaj gelmişti 4 kere 100 tl ve üstü yakıt aldınız 7 kasımda puan yüklenecektir diye. hala gelen giden yok. benim durumum gibi olan var mı?
  • Yakıt puanları yüklenmiş. Uygulama hareketlerinde görünüyor. Mesaj yarın gelecektir.
  • Gittigidiyor puanları ne zaman yatacak bilgisi olan vr mı

• Banada yakıt puanlrı gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

Banada yakıt puanlrı gelmiş

Hocam saat olarak ne zaman geldi bi bilginiz var mı. Bana 40 tl Maxipuan 7 kasım da yatacak denmesine rağmen hala gelen giden Yok. Her kampanya da sıkıntı yaşıyorum bunkarla. Her kampanyada uğraştırıyorlar

• vcente70 kullanıcısına yanıt
    Saatı yok maalsef

• quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

quote:

Hocam saat olarak ne zaman geldi bi bilginiz var mı. Bana 40 tl Maxipuan 7 kasım da yatacak denmesine rağmen hala gelen giden Yok. Her kampanya da sıkıntı yaşıyorum bunkarla. Her kampanyada uğraştırıyorlar

Yattığına dair mesaj gelmedi, fakat işcepten hesap hareketlerinde yattığına dair işlemi gördüm. Sizde işcep kullanıyorsanız oradan bakın.

• quote:

quote:

Puanı markette harcadım akaryakıt zorunluluğu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Gittigidiyor puanları ne zaman yatacak bilgisi olan vr mı

Yanlış hatırlamıyorsam ayın 14 ü gibi yatacaktı

• Puan her yerde geçiyor, Mh arayıp sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: casper1234

quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

quote:

Yattığına dair mesaj gelmedi, fakat işcepten hesap hareketlerinde yattığına dair işlemi gördüm. Sizde işcep kullanıyorsanız oradan bakın.

Baktım hocam ama yatmamış. Bugün yatmazsa bana yarın yine müşteri hizmetleri yolları

• Arkadaşlar merhaba belki yeri değil ama maximum kart kullandığınız için sizlere danışmak istedim Üniversitesi zamanı işte Üniversitesili kartı çıkarmıştım onu kullanıyorum yıllardır fakat limit 1500 ü geçmedigi için yeni kart çıkarmayı düşünüyorum aidatlı kartta yıllık 70 80 lira ödeme çıkıyo açıkcası bunu vermek istemiyorum aidatsızda da kampanyalardan yararlanamıyorum galiba ne tavsiye edersiniz

• Zubizu kampanyası ile birleştirip shell de kullandım maxi puanı. Sıkıntı olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

quote:

quote:

Puanı markette harcadım akaryakıt zorunluluğu yok.

o zaman markasız yapınca kampanyayı yasayı deliyorlar..
  • Yeni akaryakıt kampanyası geldi mi arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.