iki kart var ikisine de yatmamış. 75 tl maxipuan ve 100 tl pazarama puan yatmış. bizim puanlar yalan oldu galiba |
Bildirim
iki kart var ikisine de yatmamış. 75 tl maxipuan ve 100 tl pazarama puan yatmış. bizim puanlar yalan oldu galiba |
Hastaneydim gün boyu eve geçiyorum arayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İki gündür mobil ödeme yaparken giriş yapın diye hata veriyor. uygulamada mı sıkıntı var acaba |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Benimki maximum mobil |
Nasıl değiştiriyorduk onu ayarı neredeydi |
Teşekkür ederim hocam. Aradım gün sonuna kadar beklememi yatmamasi durumunda tekrar aramamı söyledi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 17 Ocak 2023; 17:23:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, an itibariyle iOS’ta Iyzico’yu son sürüme güncelleyip de MaxiPuan’ları Iyzico’ya çekebilen var mı? Iyzico, MaxiPuan’ımı görmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ocak 2023; 18:17:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet, diğer bankalarınkini görüyor. İnşallah düzelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |