K.kartı ile alım yapsam puan veya indirim kazanabilirmiyim ona göre harcama yapacağım arkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (265. sayfa)

-
-
Evet direkt kartla alırsan olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde nakit avanstan alınan ücret hesap kesim günü yansımıyor muydu, yanılıyor da olabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri temsilcisi teyit etti artı bakiyede yokmuş.
-
Üstteki arkadaş kararlı kampanyaları kökten bitirmeye 😡
Üstad bu kart alışveriş yaptığım çoğu mağazada geçiyor carrefour a101 vs
Hazır kampanyadan faydalanayım istedim
Vsrmı fikrin bana eticaret gibi geldi öyleyse altın falan uğraşmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 25 Kasım 2022; 13:40:39 >
Hepsipaya maxımum k.kartından 5.000 tl yükledik 500 tl indirim geldi.Tekrar max.k.kartına yüklenmiyor para orda kaldı neden?Hepsi paydaki bu paranın harcama süresi varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartından yüklersen geri çekemez veya gönderemezsin. Para içerde kaldı, harcaman lazım. Süresi yok.
Yüklenen karta geri gönderiliyor sadece ibana transfer yapamıyorsun 👍quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrKredi kartından yüklersen geri çekemez veya gönderemezsin. Para içerde kaldı, harcaman lazım. Süresi yok.
Ama o zaman puanı geri alabilirler. Gerçi Maximum’u bilmiyorum. Ziraat geri alıyormuş.
O ayrı alırlar puanı tabii maximum da alırquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrAma o zaman puanı geri alabilirler. Gerçi Maximum’u bilmiyorum. Ziraat geri alıyormuş.
üst mesajlarda bir arkadaş kredi kartındaki artı bakiyeyi nakit avans olarak hesaba çektim faiz almıyor yazmıştı deneyin isterseniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Iyzico'ya nasıl atılıyor tam olarak?
-
Kartı Iyzico’ya ekliyorsun. Sonra para yükle diyorsun. Miktarı yazıyorsun. Ardından kartı seçince puanı gösteriyor ve puandan çekiyor.
Kart puanları için puanharca tavsiye ederim hediye çekleri alabilirsiniz
Puanları biriktirip tiko puan alıp
Hocam, Tiko puan almayı hala çözemedim. Ben sadece hediye çeki alırken, puandan harcayı bulabildim. Ayrıca, Tiko puan alsak harcamak için bir süresi var mı? Siliniyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Kasım 2022; 7:59:18 >
-
Bunları yaptım ama olmadı. Kartta bi' ayar falan mı açmam lazım? Düz Maxipuan bu arada Pazarama falan da değil puanlar. Ve de banka kartım üzerinde puanlar. Onun için olabilir mi? İş Bankası üzerinde kredi kartım yok.
Banka kartının puanlarını tanımaz. Kredi kartı olmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X