dün amazondan 2 ayrı 6 taksit alışveriş yaptım ikiside otomatik 8 taksit olmuş hangi kampanya tetikledi bunu bilen var mı ? ona göre bir kaç şey daha alayım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 16 Kasım 2022; 21:53:18 > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (263. sayfa)

-
-
-
Maxi puan geçen alışveriş sitesi varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
MediaMarkt mağaza harcaması yapıp da puan alabilen oldu mu? Ben ilk gün harcama yapmama rağmen puan yüklemediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
emekli yakınları için referans olan kişilere maxipuan kampanyası katılanlar oldu mu? bana puanlar yattı ama pazarama puan şeklinde gözüküyor uygulamada.deneyen oldu mu başka alışverişte gözüküyor mu ?
yoksa sadece pazarama içinde mi kullanabilecek? araçta ödeme şeklinde kullanımda ödeme aşamasında maxipuan kullan gibi bir seçenek çıkıyor mu?
-
Arkadaşlar PlayStation Store'dan bir alışverişim olacak cashback ya da puan alabileceğim bir kampanya biliyormusunuz? Banka farketmez şimdiden teşekkürler
Maximum’un var zaten. Ayrıca; Paycell, Tosla, Papara ve Ozan’da da var.
Hocam çok teşekkür ederim. 480 + 240 TL şeklinde iki farklı alışverişim olacak hangisi daha mantıklı hangisini önerirsiniz
Maximum ve Paycell. İkisi de %20 veriyor. Yüksek fiyatlı olanı Maximum ile al, 200 TL’yi destekliyor. Diğer ucuz olanı Paycell ile al. Ama Paycell ile alacaksan son günlere bırakma ilk 2000 kişi kotası var. Tosla %15. Papara ile Ozan ise %10 veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Kasım 2022; 13:51:25 >
World 40 tlye kadar 40 tl world puan veriyor.
-
Bana 10 bin harcamaya 150 puan tanımlamış kart burada bahsedilen taksitli yapılan alışverişin taksiti mi yoksa total tutarı mı sayılıyor bu meblağa bilgisi olan var mı?
-
Hocam maximum 100 lira üzeri alisverise yüzde 20 en fazla 100 lira puan yazıyor. 480 TL tutarındaki alışverişe 96 TL puan dogrumudur ?
Aynen hocam. En avantajlısı bu. Yüksek fiyatlıyı Maximum’la alın. Paycell 100 TL harcamaya 20 TL veriyor.
Edit: Hatta PSN bakiyesine istediğiniz bir miktarı yazarak yükleyeceğiniz parayı kendiniz de belirleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Kasım 2022; 16:6:53 >
Hocam teşekkür ederim ilginiz alakanız için. İyi forumlar
Hocam taksıt olsa da taksıtsız tutar sayılır yanı urun bedelı neyse o sayılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maxipuanları hepsiburada ya da trendyolda kullanabiliyor muyduk?
Kart bilgilerini giriyorum puana dair birşey çıkmıyor. Var mı bilgisi olan, yardımcı olabilecek?
-
İyzico ya atin istediğiniz gibi harvayin
O zaman hedefi doldurmuşum,çok tşk'ler
-
Teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X