Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mrtsrky45 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.634
Cevap
581
Favori
976.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu şekilde kişiye özel olarak market ve gıda kampanyası gelmiş. Toplam 1000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL puan verecek diyor. Toplam dediği için tek sefer şartı yok parça parça harcama yapsam da toplamına bakılıp sayılacak diye anlıyorum ama doğru mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• grandprix kullanıcısına yanıt

Bunu yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Puanları İyzicoya attıktan sonra hepsiburadada kullanabilecek miyim? İyzico üye işyerlerinde kullanılır diyor fakat hb üye işyeri görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megamanw M kullanıcısına yanıt

Evet öyle,aylık rutin market kampanyası ile de birleşiyorsa 200 puan olur

• megamanw M kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarıyla pos şartı da yok. Keşke genel kampanyayı da böyle yapsa, uğraştırmasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • minormajor05 M kullanıcısına yanıt

Iyzico’ya atınca normal para oluyor. Iyzico’daki parayı normal banka kartı gibi istediğin her yerde harcayabilirsin. Harta Iyzico’nun fiziksel kartı var. Onu da çıkartabilirsin.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Pazarama puanlar da lyzico ya aktarılıyor mu?

• oozgurel kullanıcısına yanıt

Onlar maalesef aktarılamıyor. Telefondaki Puan Harca uygulaması var. Alternatif olarak oradan da harcayabilirsin.

-----

www.puanharca.com
    Puan Harca
    https://www.puanharca.com

App Store: https://apps.apple.com/tr/app/id1542532438

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puan.harca

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Pazarama puanı da aktariliyor mu hocam puan harca app a?Aktariliyorsa iyi alternatif bence

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Evet. Yalnız, o Puan Harca uygulaması aktarma gibi değil. Puanlarınla o anda alışveriş yapman gerekiyor. Ben öyle biliyorum. Puanları çekip biriktiremiyorsun, bir araya toplayamıyorsun. Sepette puanları kullanıyor.

• iş bankası maximum kartla 15 bin lira civarı bilgisayar satın alacağım işime yarayacak kampanya var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Kampanya 1

İşCep ve Maximum Mobil’den katılıma özel seçili elektronik perakende firmalarının Maximum anlaşmalı işyerlerinden 22 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 500 TL indirim kazanın

Kampanyaya Dahil Elektronik Perakende Firmaları:

- Apple

- Artı Bilgisayar

- Casper

- Gürgençler

- Huawei

- MediaMarkt

- Monster Notebook

- Sony

- Teknosa

- Vatan​

kampanya 2

21-27 Kasım tarihleri arası e- ticaret alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, Maximum Kart’ınızla Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, N11, Pazarama Online Alışveriş ve Trendyol'dan, tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan indirim kazanın!

• bu kampanya ile altın alınabiliyormu?Geçerli oluyormu?

www.maximum.com.tr
    E-Ticaret Alışverişinize 1000 TL'ye Varan İndirim! | Türkiye İş Bankası A.Ş.
    https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/e-ticaret-alisverisinize-1000tlye-varan-indirim
  • Neolayım N kullanıcısına yanıt

Kampanya 2 daha mantıklı 5000 TL üzeri 500 TL vermesi

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Evet geçerli

• Bugün ve yarin 5.000 tl 500 tl indirim ile hepsi paya para yükleyeceğim.Daha sonra hepsi buradadan harcama yapacağım.Birde bana özel 500 tl ye 40 tl toplam 200 tl maxıpuana da katıldım.Sonradan bu kapmanya başka kampanya ile birleştirelemez diyor 500 tl indirime engel olurmu katıldığımız kampanyadan nasıl çıkabiliyorum.Maxımum mobile de giriş yapmak istiyorum gelen kodu girsem bile hata veriyor kalp işaretine basıp iptal yapamıyorum. İşcebe giriyorum ama maxımum mobile giremiyorum.Cep operatör değiştim ondan olabilirmi?

Bende her iki kampanyaya katilmistim ikiside oldu ama cüzdan yüklemesi değildi

• fatu38 F kullanıcısına yanıt

Cüzdana yükleme internet alışverişi olarak kabul ediliyormu?Alışverişi cüzdana yüklemedende direk k.kartımdan harcama yapabilirim ama altın alacağım sorun olurmu ürünle ilgili kampanya şartlarında herhangi bir açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Kasım 2022; 9:18:19 >
  • Kartta oluşan artı bakiyeyi nakit avans olarak çek yaparsanız faiz/üçret almadan mevduata geliyor. Az önce yaptım.

Ben cüzdan kullanmadım hocam. Zaten cüzdan ile sizin istediğiniz ürün alınamıyor.

Cüzdanla altın alınmıyor

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.