Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (264. sayfa)

-
-
Bunu yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Puanları İyzicoya attıktan sonra hepsiburadada kullanabilecek miyim? İyzico üye işyerlerinde kullanılır diyor fakat hb üye işyeri görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öyle,aylık rutin market kampanyası ile de birleşiyorsa 200 puan olur
-
Okuduğum kadarıyla pos şartı da yok. Keşke genel kampanyayı da böyle yapsa, uğraştırmasa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyzico’ya atınca normal para oluyor. Iyzico’daki parayı normal banka kartı gibi istediğin her yerde harcayabilirsin. Harta Iyzico’nun fiziksel kartı var. Onu da çıkartabilirsin.
Pazarama puanlar da lyzico ya aktarılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlar maalesef aktarılamıyor. Telefondaki Puan Harca uygulaması var. Alternatif olarak oradan da harcayabilirsin.
-----
App Store: https://apps.apple.com/tr/app/id1542532438
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puan.harca
-
Pazarama puanı da aktariliyor mu hocam puan harca app a?Aktariliyorsa iyi alternatif bence
Evet. Yalnız, o Puan Harca uygulaması aktarma gibi değil. Puanlarınla o anda alışveriş yapman gerekiyor. Ben öyle biliyorum. Puanları çekip biriktiremiyorsun, bir araya toplayamıyorsun. Sepette puanları kullanıyor.
iş bankası maximum kartla 15 bin lira civarı bilgisayar satın alacağım işime yarayacak kampanya var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya 1
İşCep ve Maximum Mobil’den katılıma özel seçili elektronik perakende firmalarının Maximum anlaşmalı işyerlerinden 22 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla tek seferde yapılacak 10.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 500 TL indirim kazanın
Kampanyaya Dahil Elektronik Perakende Firmaları:
- Apple
- Artı Bilgisayar
- Casper
- Gürgençler
- Huawei
- MediaMarkt
- Monster Notebook
- Sony
- Teknosa
- Vatan
kampanya 2
21-27 Kasım tarihleri arası e- ticaret alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, Maximum Kart’ınızla Çiçeksepeti, Hepsiburada, Morhipo, N11, Pazarama Online Alışveriş ve Trendyol'dan, tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan indirim kazanın!
bu kampanya ile altın alınabiliyormu?Geçerli oluyormu?
www.maximum.com.tr
E-Ticaret Alışverişinize 1000 TL'ye Varan İndirim! | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/e-ticaret-alisverisinize-1000tlye-varan-indirim -
Kampanya 2 daha mantıklı 5000 TL üzeri 500 TL vermesi
Evet geçerli
-
Bende her iki kampanyaya katilmistim ikiside oldu ama cüzdan yüklemesi değildi
Cüzdana yükleme internet alışverişi olarak kabul ediliyormu?Alışverişi cüzdana yüklemedende direk k.kartımdan harcama yapabilirim ama altın alacağım sorun olurmu ürünle ilgili kampanya şartlarında herhangi bir açıklama yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Kasım 2022; 9:18:19 > -
Kartta oluşan artı bakiyeyi nakit avans olarak çek yaparsanız faiz/üçret almadan mevduata geliyor. Az önce yaptım.
Ben cüzdan kullanmadım hocam. Zaten cüzdan ile sizin istediğiniz ürün alınamıyor.
-
Cüzdanla altın alınmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X