Şimdi Ara

Anakart Tamiri!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makine iyi güzel çalışıyor da windows kurmuyor anakarta sorun var dediler anakart tamiri yapabilen birileri varmı?

100YIL
  • biraz daha açıklarsan iyi olur. makine iyi çalışıyor ne demlek. nasıl kurmuyor yani ne hata veriyor.

elektrik kesintisi alarmı; kaloriferciler, kat kaloriferi sahpileri ve elektrik kesintisini haber almayı gerektiren diğer durumlar için
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-is-guvenligi-elektrik-kesintisi-alarm-cihazi-50726852/detay/
  • makina çalışıyor fakat windows kurmuyor makina donuyor. götürdüm gösterdim anakartan dediler. yenisi alıp takmamı ve düzeleceginden bahsettiler. anakart tamiri olur ama ben yapamam dedi. bunu anlayan biri varsa pm atsınlar !! gönderecegim.

100YIL
  • anakart tamiriyle kimse uğraşmak istemez. zaten 50-60 dolarlık bir kart için ne kadar tamir ücreti isteyeceksin ki uğraştığına değsin

100YIL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.