Şimdi Ara

Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
9.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 aydır jbsiz kaldığım için görünce saldırdım şuan yapıyorum tweak uyumlulukları ne durumda acaba ?
  • Bizde senin gibi saldirdik ama sonuc husran.

Hic bir tweak calismiyor malesef JB var telefonlarda ama sadece var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iphone 5 le ios6-7 ye dönmek istiyorum. Mümkünse bana da yazar mısınız?
  • Arkadaşlar ilk kez jailbreak yaptım 25pp yükledim uygulamalar için başka neler yüklemeliyim bilgi verebilirseniz sevinirim

• Arkadaşlar iphone6 ios 9.1 beta 5 kullanıyorum. Hep hatta aldım. Yapabilen var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Ben de iphone 5 le ios6-7 ye dönmek istiyorum. Mümkünse bana da yazar mısınız?

Shsh kaydı olmadan imkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyza

quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sukur9

quote:

quote:

Openssh kuruluyormu, kuruluyorsa jb yapıp ios 7ye geçeceğim, veya 6ya da geçebilirim.
    Ama mac ossuz geçebilir miyiz 7ye? Tool varmı şuan?

Arkadaşlar ios 9.0.2 sürümü yüklüydü ve bu sabah Pangunun yayınladığı Jailbreak ile Cydia dan "OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal" gerekli dosyaları indirip anlatılanları eksiksiz yaparak telefonumu ios 9.0.2 den ios 6.1.3 e geri döndürmeyi başardım. (4s)
    Kaynak:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106716417&p=1

Şimdiyse ios 6.1.3 için jailbreak işlemini araştırıyorum.

Pek bir bilgim olmadığından soruyorum.
    6.1.3 e geri döndüysem 8.4'e de geri dönebilir miyim?

8.4 e geri dönemezsiniz malesef. Yalnızca 6.1.3 e dönülebiliyor. Jailbreak için de p0six' indi sanırım yayınlanmış Jailbreak aracı var. Google da araştırın bulursunuz hocam.

Bildirim geldi 8.4.1 için yükseltilmeye hazır diye. Eğer tekrardan 8.4.1 yükseltiliyorsa belki aynı işlemle ios 8.4 ipsw dosyasını indirip denemekte fayda var.
    6.1.3 için JB Buldum arkadaşım. Ama, "p0sixspwn Requires iTunes 9 Or Above Error" hatası alıyorum.
    Eğer olmazsa 8.4 e yükseltmeye çalışacağım durumla ilgili sonucu yazarım.

Eğer 8.4.1e yükseltebilirseniz çok ilginç olur. Başkaları da yaşamıştı böyle güzel hatalar :)

6.1.3 e jailbreak işlemini de uyguladım bu yüzden 8.4 e geçiş işlemini denemeye gerek duymuyorum. Çünkü telefon uçak gibi arkadaşlar.

Şuan baya arada kaldım. Acaba 6.1.3e geçip performansın doruklarını yaşayıp müthiş arayüzün keyfini mi sürsem, yoksa 7.1.2ye geçip uygulama desteği -performans -arayüz mü?

Aynı işlemleri yaparak (yani 7.1.2 ipsw dosyasını indirip) ios 7.1.2 dönebiliyor muyuz? Eğer dönüyorsak o şekilde kullanmak daha mantıklı. Çünkü bazı uygulamaları desteklemiyor ios 7+ istiyor? Acil dönersen bana süper olcak :D bir de ben 6.1.3 yaptıktan sonra bildirim geldi 8.4.1 e update etmeye hazır die. Eğer oluyorsa 8.4 e de dönebilir miyiz acaba kafamda deli sorular :D

8.4.1 ihtimali var. Bende shsh kaydı var o şekilde dönebiliyorum

• Error occurred in preparing the enviroment, err code 51 hatası veriyor sorun ne olabililr acaba cihaz 4s ios 9.0.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Error occurred in preparing the enviroment, err code 51 hatası veriyor sorun ne olabililr acaba cihaz 4s ios 9.0.2

İslemleri program soylemeden ezbere yapiyorsaniz yada yazilanlari anlamiyorsaniz bu hatayi aliyorsaniz tipki 1. Nedendeki sebepten oturu bende oldugundan dolayi , sizde adimlari yavas yavas sindire sindire yapmayi deneyin olacaktir , gene yapamazsaniz yapim videosu internette var izleyerek yapin ve sabirli olun 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

sadece virtual home için istiyorum şu jb yi. gerisi benim için önemli değil. zamanında çok tweak deneyince artık sadece gerekli olanları aramaya başlıyorsun

bende bekliyordum ama kurdum çalışmıyor bende sende durum nedir.. ?
  • IOS 9.1 kıramadıklarından dolayı yayınlamış olabilirler.

Bu versyonda çeşitli sıkıntılar mevcut jb için katlanılırmı tartışılır.

• arkadaşlar ben ilk kez yapıyorum, pangu start aktif değil? iphone bul kapattım, paraloyı kapattım, neden halen start aktif olmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Error occurred in preparing the enviroment, err code 51 hatası veriyor sorun ne olabililr acaba cihaz 4s ios 9.0.2

İslemleri program soylemeden ezbere yapiyorsaniz yada yazilanlari anlamiyorsaniz bu hatayi aliyorsaniz tipki 1. Nedendeki sebepten oturu bende oldugundan dolayi , sizde adimlari yavas yavas sindire sindire yapmayi deneyin olacaktir , gene yapamazsaniz yapim videosu internette var izleyerek yapin ve sabirli olun 👍

itues güncel değildi onu güncelledim sorun çözüldü
    şimdide 6.1.3 e düşüreceğim
  • Bu olaya çok uzağım. O ne demek oluyor. Sıradan kullanıcı yapamaz mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farkli1isi

arkadaşlar ben ilk kez yapıyorum, pangu start aktif değil? iphone bul kapattım, paraloyı kapattım, neden halen start aktif olmuyor?

uçak moduna aldınız mı?
  • Hayırlı olsun

• beyler bişey sorucam ben sadece şuan müzikler uygulamasında flip flow yada yan tutnca albüm resimlerinin geldiği bir tweak istiyorum varmı bu şuan jb yapsam
    Ayrıca bu jb untheated mı bazı forumlarda kapatınca telefonu elmada kalıyor diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadeth[[ -- 14 Ekim 2015; 23:54:41 >
  • Çan Çin çon da olsa bu pangu oldukça hızlı çıkartıyor jbyi.

Aslında bu jbcilerin Apple ile anlaşmalı olduklarını düşünüyorum. Böylece envai çeşit özellik geliyor cihazlara ve kullanıcıların en çok kullandığı özellikleri Apple bir sonraki iOS sürümünde piyasaya sürüp gönül alıyor, kullanıcıların gözünü boyayıp yepisyeni bir özellik ve hatta devrimmiş gibi satışlarını yükseltiyor.

O yüzden merak etmeyin, iOS 9.1 ile jb tarihin tozlu sayfalarına filan gömülmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytoli kullanıcısına yanıt
    itunes güncel olmadığı içinmiş, yaptım oldu,
  • Arkadaşlar bende backup yaparken 0.59 ya da 0.71 de kalıyor sorun nedir acaba

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.