Şimdi Ara

İpad 3 NESİL İOS 9 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum ios 9 da elimdeki tablet servisten yeni geldi sıfır olarak ios 9u yüklim dedim, tabletin dokumatiği çalışmıyor. Kaydırın seçeneği çıkıyor ama dokunmatik çalışmıyor bu üçüncü kez servisten gelişi üçüncü kez yenisiyle değişim yapıldı. Şuan servise versem ücret talep ediyolar garantisi bitti. İtunes üzerinden geri yükle yapayım dedim oda olmadı. Googleden i cloud sitesine girip ipadimi bulu kapattım ama itunesten yüklemeye kalktığımda bana ipadı bulu kapatın diye uyarı çıkıyor...... Çok çaresiz kaldım ne yapacağım acil yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 22 Eylül 2015; 2:03:23 >

• Hocam şimdi sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omwe6113

Hocam şimdi sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım ?

yazılımsal versiyonda sıkıntı var

Edit: Lütfen arkadaşlar bilen biri yardım etsin en acilinden servise götürmek istemiyorum. Servisten ios 7 yüklü olarak geldi, ios 9u yüklerken sıkıntı çıkardı. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 22 Eylül 2015; 2:31:44 >
  • iOS 9'da ki genel bir hata anladığım kadarıyla. İçinde birşey zaten yoktur yeni geldiyse bunu deneyin.https://www.youtube.com/watch?v=mYcVW8CVsXQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

iOS 9'da ki genel bir hata anladığım kadarıyla. İçinde birşey zaten yoktur yeni geldiyse bunu deneyin.https://www.youtube.com/watch?v=mYcVW8CVsXQ

ilk yaptığım şey buydu forumlarda araştırdım yok yok, ne yapsam olmuyor bunu deneyince ios 9 yüklüyor tekrar açılma olmuyor itunesten geri yüklemeyi seçemiyorum ipad bulu kapatın diyor tablete giremiyorum ki kapatim googleden i cloud girip kapadım oda nafile itunes uyarı verip duruyor. Yinede teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

• İos 8 yüklemeyi deneyebilirsin hazır imzalar açıkken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İos 8 yüklemeyi deneyebilirsin hazır imzalar açıkken.

Olmadı arkadaşım olmadı denedim itunes ipadi bulu kapa diyo açık olmadığı halde

Edit: Bu konuda bilginiz yokmu arkadaşlar kaç gündür bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmaSanda91 -- 23 Eylül 2015; 13:48:17 >
  • Çözdüm müşteri hizmetlerini arayarak. Sıkıntı bendeymiş ipadde güncelleme yaparken wifi bağlantısı kopmuş o yüzden eksik yükleme yapmış donma ondan kaynaklanıyor. Eğer güncelleme yapacaksanız mutlaka ve mutlaka itunesten yapın ve asla apple kimliğini girmeyin güncelleme tamamlandıktan sonra apple kimliğinizle giriş yapabilirsiniz..:)

• Yazılımsal olarak sorunu yaşayanlar var. Dfu moda alıp restore edeceksiniz temiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.