Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi beyler kolay gelsin ben başlıyorum teşekkürler çeviren arkadaşlara.
  • Adamlar dil seçeneğini bile yapmışlar cdpr hala bakıyoruz desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problem malesef devam ediyor.

Edit : Oyunun dilini İngilizce bile yapsam yüklenme videoları çıkmıyor , çok tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 23 Ağustos 2016; 22:30:21 >
  • teamviewer ile dosyalarınza bakmak isterim, eğer müsaitseniz pm den görüşelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

teamviewer ile dosyalarınza bakmak isterim, eğer müsaitseniz pm den görüşelim

TW kullanmıyorum malesef.
  • 10 mb indiriverin hocam zararı olmaz :D diğer türlü bilmiyorum nasıl tespit edebiliriz neden böyle sorun olustugunu şimdilik pek bu sorunu yaşayan olmadı sanırım

• Hakkınızı nasıl ödeyeceğiz sizlerin ?Tebrikler.

• Yamayı kurmadan önce steam'de dosya doğrulatması yapıp oyunu özgün hale getirdim ve yamayı kurdum. açılış ekranında firmanın logosu geçtikten sonraki video oynamıyor space tuşuna basmazsanız siyah ekranda bekliyor. Yamayı 2 kez kurdum, mods klasörünü silince video geliyor, aksi takdirde o video çıkmıyor, henüz oyunu test etmedim. Videolarda arkadaşın dediği gibi sıkıntı olabilir.

Edit: Yağız el attı sıkıntıyı çözdü, sanırım eski yamadan kalan artık dosyalar çakışmaya sebep oluyor, onlar ayıklandıktan sonra sorunsuz görünüyor. Ellerinize sağlık tekrardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 23 Ağustos 2016; 23:00:08 >
  • Mods klasörünü silip oyunu İng olarak başlattığım zaman bir sıkıntı yok , kafayı yiyeceğim nasıl bir problem bu arkadaş ya ?
  • İ see you gather before me diyen amcanin yerine karanlik var skipleyip geciyorum benim icin buyuk bir dert degil ama yazayim dedim sanirim genel cmd kurulumunuda tamamlamistim

• Beyler önemsiz olabilir ama yinede belirtmek isterim.
    Bende oyuna girişteki intro videosu (Halkın toplanıp bi adamı dinlediği sahne) silinmiş. Space ye basmadıkça siyah ekranda kalıyor.
  • Anlaşılan baştaki video ve save yükleme videosunda bug var.
  • The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Steam sürümüne yamayı kurup dil seçeneklerinden Türkçe yi seçtim. İlan panosundan da görevimi alıp şarap diyarındaki maceramı başlattım.
    Ne kadar teşekkür etsek kifayetsiz kalacak ama, teşekkürler arkadaşlar elinize gözünüze sağlık.
  • hocam simdi biraz daha karisik bisiy söylicem ama yaparsanız düzelmesi muhtemel:

mods klasörünü silin,

content/content12 içerisinde iki tane .exe dosya var, yamanın eklediği programlar. o ikisini silin, dört tane xml var, yine yamanın eklediği xml'ler. o xml'leri de silin. ondan sonra yamayı tekrar kurun ve haber edin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam simdi biraz daha karisik bisiy söylicem ama yaparsanız düzelmesi muhtemel:

mods klasörünü silin,

content/content12 içerisinde iki tane .exe dosya var, yamanın eklediği programlar. o ikisini silin, dört tane xml var, yine yamanın eklediği xml'ler. o xml'leri de silin. ondan sonra yamayı tekrar kurun ve haber edin :)

Peki , deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 23 Ağustos 2016; 23:01:29 >
  • Blood and wine yaması için çok teşekkürler elinize sağlık
  • Yama için sağolun uzun süredir bekliyordum. Elinize sağlık.
  • Düzeldi , teşekkürler.
  • Emeğinize sağlık.
  • Tekrardan teşekkürler :) Bütün emeğiniz için sağ olun.
    Ben ilk başta ana oyunu yama ile bitirmiştim şuan son yama dosyasını yüklesem yeterli olur mu? Birde Steam güncellemeleri kapatmam gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.