Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekremkokk

Reis bu witcherların ocağı görevini nasıl yaptın kitabı kürsüye yerleştir diyor ama hangi kitabı . anlamadım gitti herhangi bir işaret falanda yok şimdiden eyw.

etrafı iyi araştır. muhtemelen kaçırdığın ufak birşey var görevi hatırlayamadım kitaplar bölümüne girip bütün kitapları oku. görsel paylaşırsan daha rahat yardmcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Yahu beyler oyundaki en iyi kılıçlar wolven kılıçları mı acaba ? bir bilginiz var mı ?

gümüş max 46 level 530 civarı güç - çelik - Tir loachar 42 lvl 430 civarı olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Simdi ben iyi mi yaptim kotu mu yaptim?

Agacin kalbine yardim ettim 6 tane yetim cocugun olmesini engelledim ama bu seferde baronlan karisi öldü

Ben Ağacın kalbine yardım etmedim öldürdüm, dolayısıyla çocuklar kurtarılmadığı için cadılarda baronun karısına birşey yapmadı , baronun karısına birşey olmadığı içinde baron kurtuldu. Napim çocukları tanımıyorum sonuçta , baronon okadar hikayesini dinledim asılmasına razı olamadım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: YoL GEZER-

quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Yahu beyler oyundaki en iyi kılıçlar wolven kılıçları mı acaba ? bir bilginiz var mı ?

gümüş max 46 level 530 civarı güç - çelik - Tir loachar 42 lvl 430 civarı olması gerek

Çok sağol hocam onların diagramlarınıda bulayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

Orijinalden alıntı: neoblade

@tzakhi hocam son durum nedir büyük bi sıkıntı falan yoktur inş ek paketle alakalı

haftaiçi çıkacak.

Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma Hangisi

Alıntıları Göster
    Gene mi gol değil :) hadi yama çıksın

• quote:

Orijinalden alıntı: rhymertr

quote:

Agacin kalbine yardim ettim 6 tane yetim cocugun olmesini engelledim ama bu seferde baronlan karisi öldü

Ben Ağacın kalbine yardım etmedim öldürdüm, dolayısıyla çocuklar kurtarılmadığı için cadılarda baronun karısına birşey yapmadı , baronun karısına birşey olmadığı içinde baron kurtuldu. Napim çocukları tanımıyorum sonuçta , baronon okadar hikayesini dinledim asılmasına razı olamadım :S

usta bu ana görevmi yan görevmi ? anada böle bişeyle karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu soru işaretli olan yere çıkamadım büyük bir ağaç var ama çıkış yolunu bulamadım..
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

• m_akkuş M kullanıcısına yanıt
    Görev icabı açılacak bir kapıdan gideceksin, spontane uğraşma oyunun akışına bırak.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Doğru kişi hacı. Belli saatlerde müşteri kabul ediyor

• m_akkuş M kullanıcısına yanıt
    oyun ilerleyince ciri ile beraber gideceksin oraya bende çok uğraşmıştım çıkamamıştım ilk seferinde...kudret alanı vardı galiba orada yanlış hatırlamıyorsam
  • Oynamak nasip olmadı bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: Misaros

Oynamak nasip olmadı bir türlü
    Oyun dosyalarına zarar vermeden yamayı kaldırabiliyor muyuz?
  • quote:

Şu witcher ocağı görevini yapabilen var mı alayını topla ile bir o kaldı çözemedim kitabı kürsüye yerleştir diyor ama ne hangi kitap oldugu var nede bir işaret vs. anlamadım gitti

Kardeş o kitap kaer morhende komidinin üstünde( böyle yazınca garip oldu:)) kaermorhende içindeki kule içerisinde merdivenlerden çıkmadan önce merdivenin altındaki masa gibi birşeyin üstünde onu alıp götüreceksin kürsüye koyacaksın kapı açılacak sonrasını sen gör...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vercingetorix

Oyun dosyalarına zarar vermeden yamayı kaldırabiliyor muyuz?

Cuma günü gelecek olan güncellemeyle beraber orjinal dosyaları da setup olarak paylaşacağız. Böylelikle dileyen kaldırmış olur.
  • quote:

quote:

iste bu sefer 2 tane yasli birisini kurtardin ustelik biri bebeginin katili bir kadin digeri esine zulm eder bir ayaş fakat arkadas oldun diger tarafta 6 tane gunahsiz cocuk oyun cok iyi degil mi sencede.. iki kotuden birini secmeni istiyor arkadasin dedigi gibi secimini yap arkana bakma..
    Aynisi bi witchera yardim ederkende var

• woltmer kullanıcısına yanıt
    eyvallah reis sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

quote:

quote:

görevin adı ladies of the woods ana görevde ilerleme yapmak için bunu yapmak zorundasın ama yan görev sayılır

• Playstation'a ne zaman gelecek acaba? Bir duyum var mı?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

Playstation'a ne zaman gelecek acaba? Bir duyum var mı?
    Teşekkürler

belki hiç gelmez. daha belli değil.

• quote:

eyvallah reis sağolasın
    ben körüm sanırsam kulenin her tarafını aradım bulamadım ben reis ya . bide kitabın ismini hatırlıyor musun kitap aldım ama olmadı tekrardan eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.