Şimdi Ara

Fp ile yapmış olduğum iletişim formu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fp ile tasarlamış olduğum siteme ait iletişim formunu gönder butonuna basıldığında bana mail olarak gelmesi için nasıl bir ayar yapmak gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Not: siteyi html olarak hazırlıyorum.

• siteyi html olarak hazırlasan bile mail kısmı için hazır bir script kullanmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

siteyi html olarak hazırlasan bile mail kısmı için hazır bir script kullanmanı öneririm

Çok acemiyim nerden bulabilirim acaba bu scripti.
  • <html>

<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="tr">

<title>Ateşoğulları Sigorta Hizmet 1</title>
    <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
    <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
    <meta name="Microsoft Theme" content="journal 1000, default">
    <meta name="Microsoft Border" content="tlb, default">
    </head>

<body >

<hr style="color: #000080; height: 3px">

<p> </p>

<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--" onSubmit="location.href='_derived/nortbots.htm';return false;" webbot-onSubmit>
    <!--webbot bot="SaveResults" u-file="_private/inforeq.txt"
    s-format="TEXT/PRE"
    s-builtin-fields="REMOTE_NAME Date Time" startspan S-Label-Fields="FALSE" B-Reverse-Chronology="FALSE" S-Email-Format="HTML/UL" S-Email-Address="a322420.0000@anadolusigorta.biz" B-Email-Label-Fields="TRUE" S-Date-Format="%d %b %Y" S-Time-Format="%H:%M:%S" --><input TYPE="hidden" NAME="VTI-GROUP" VALUE="0"><!--webbot bot="SaveResults" endspan i-checksum="43374" -->

<input type="HIDDEN" name="ProductOrService" value="Ateşoğulları Sigorta Hizmet 1">

<h3><font size="2">Kasko teklif İsteği Formu</font></h3>

<p> <font size="2">Uygulanacak seçenekleri belirtin, sonra size ulaşmamız için gerekli bilgileri verin.</font></p>

<table>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Adı Soyadı</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Adi" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Unvan</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Unvan" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Şirket</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Sirket" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Adres</em></font></td><td><textarea name="Adres" rows="5" cols="35"></textarea></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>E-posta</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Eposta" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Plaka</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Eposta" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Cinsi</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Eposta" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Marka</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Eposta" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Tipi</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Eposta" value size="35"></td></tr>
    <tr><td align="right"><font color="#000080" size="2"><em>Model Yılı</em></font></td><td><input type="TEXT" name="Eposta" value size="35"></td></tr>
    </table>
    <p><input type="SUBMIT" value="İsteği Gönder"><font size="2"> </font> <input
    type="RESET" value="Formu Sıfırla"><font size="2"> </font> </p>
    <hr style="color: #000080; height: 3px">
    </form>

</body>
    </html>

arkdaşlar yukarıdaki scripti mailime gelmesi için nasıl bir ayar yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.

• Ya çok şeymi istiyorum. Yardım edecek kimse yokmu ? sadece gönder tuşuna basıldığında bana mail gelmesini istemiştim
  • o sekilde sana mail gelmez bunun icin asp en basitinden kullanmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.