Şimdi Ara

Bilgisayarımdan çok ses çıkıyor ve yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi çok ses çıkıyo ve yavaşladı son zamanlarda.İşlemcim İntel Dual Core e2180 2 ghz çok bişey beklemiyorum zaten bu işlemciden.Ekran kartı gt730 128 bit 2 gb.Anakart MSI g41m p33 combo .PSU power man 350 w yazıyo hiç duymadım çin malı dandik bişey gibi geldi bana 1 psuda 1 er de işlemci ve ekran kartında fan var gt 730 u alalı 8 9 ay oldu galiba ve aldıktan sonra çok ses çıkmaya başladı.Ve ben istediğim performansı alamıyorum ekran kartından neden böyle oluyo yardım ederseniz sevinirim.Zaten seneye yazın bursluk paralarıyla falan aparçaları değiştirmeyi düşünüyodum.Biraz uzun oldu ama :DD

• Çok ses çıkması fandan kaynaklı ve değiştirebilirsin
    Kasa içi kirliyse güzel bi temizlik yap
    İyi performans alamama nedenlerin
    Ekran kartı deiverlerını güncelle
    Directix 11-12 hangisini destekliyorsa güncelle
    Program ekle kaldırdan gereksiz çöpleri kaldır
    Ve ekran kartın hangi windows modelini destekliyor onu
    Bak
    Sen windows 7 kullanıyorsundur ekran kartı win8 de performans daha iyi verebilir
    Bunları yaptıktan sonra pc rahatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde çok toz yok.İşte dediğim gibi ekran kartının fanından çok ses çıkıyo galiba çünkü o alınınca öyle oldu veya şöyle düşünüyorum.İşlemci ekran kartına yetmeyince tam güç çalışıyo tam güç çalışınca daha ısınıyo ve fanlar da %100 çalışıyo bu yüzden galiba ama teşekkür ederim tavsiye için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.