Şimdi Ara

kullanılabilir ram miktarı 936mb ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılmayan bir laptopa 32 bit win 7 olarak formatladım (leptopun 4 gb raminin olduğunu bilmiyordum). formattan sonra fark ettim ki kullanılabilir ram miktarı 936 mb yazmakta daha öncede böylemeydi bilemiyorum. 32 bit ten dolayı olsaydı 3.2gb ram kullanılabilir derdi ama bu 936 mb demekte
    sizde 64 bit olarak formatlasam düzelir mi ?

Orijinalden alıntı: socket 939

Açılmayan bir laptopa 32 bit win 7 olarak formatladım (leptopun 4 gb raminin olduğunu bilmiyordum). formattan sonra fark ettim ki kullanılabilir ram miktarı 936 mb yazmakta daha öncede böylemeydi bilemiyorum. 32 bit ten dolayı olsaydı 3.2gb ram kullanılabilir derdi ama bu 936 mb demekte
    sizde 64 bit olarak formatlasam düzelir mi ?

x64 Win7 kurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x64 win7 kurduktan sonrada 936 mb ram derse pc nin halini düşündünüz mü birde böyle bir risk var. Donmaktan chrome ye giremezler. Ramleri pc nin içini açmadan doğru düzgün çalıştığını anlamak için bir yol var mı arkadaşlar ? Garantisi var diye açmak istemiyorum
    Zaten pc nin hdd sinde bad sectorler yakaladım format atma taraftarı değilim her an elimde patlayabilir
    HD5970 ÇİFT GPU 2*2GB 512 BİT
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.