Şimdi Ara

AOC DCB Mode Tam Ekran Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AOC marka monitörüm var ve dcb mode on diye bir şey var. Bunu açınca görüntü grafik çok güzel oluyor renkler canlanıyor ama bunu ekranın yarısı için yapıyor. Diğer yarısı normal hali oluyor, bunu tam ekran nasıl yaparım? Bütün ekranı öyle istiyorum, buyrun resim.

AOC DCB Mode Tam Ekran Yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravelyn -- 1 Eylül 2015; 19:28:48 >

• Merhaba kardeşim o olayı şöyle düzeltiyorsun monitörün ayar yerine gir Picture Boost yerinde brightframe özelliği var onu açaçaksın altındaki frame size sayısınıda 100 yapıcaksın oluyor zaten
  • Hay allah senden razı olsun ya. Sabahtan beri araştırıyorum bulamadım bi türlü çok sağolasın , düzeldi.
  • gravelyn G kullanıcısına yanıt
    rica ederim kardeşim herzaman :)
  • Letronth L kullanıcısına yanıt
    hocam bende aoc monitör kullanıyorum.picture boost moduna alınca çok fazla parlaklık ve kontrast oluyor.Önereceğiniz bir ayar var mı ?
  • zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim ayarları söyleyeyim mesela sana : Brightness 50 | Contrast 45 süper gözüküyor gayet doğal bi dene
  • Letronth L kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.Önerdiğiniz ayarlarda da çok fazla parlaklık oluyor galiba monitörlerimiz farklı ben i2369vm kullanıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.