Bildirim
Pepsi itunes 10₺ hediye kodu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kodları Kontür gibi düşünün,
iTunes Codu girdiğinizde hesabınızda 10 Liralık kontur olur harcadıkça bakiyenizden düşer, -
nasıl yani?????? -
quote:
Orijinalden alıntı: Saki3d
iTunes Codu girdiğinizde hesabınızda 10 Liralık kontur olur harcadıkça bakiyenizden düşer,
Anladım çok teşekkürler peki kullanım süresi ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk defa duydum böyle bir şeyin olduğunu bilgilendirdiğin işin teşekkürler fakat bir sorum olacak bu kapakları nereye verip alıyoruz kodu
Arkadaşlar 10 adet pepsi 330 ml kutu kola kapağınıhttp://pepsi.com.tr/sifre/itunes-ontl buraya girip kodu alabilirsiniz. 10 tane pepsi kapağını nerden bulurum diyorsanız forumda çek-satış bölümü var ordan temin edebilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm -
quote:
iTunes Codu girdiğinizde hesabınızda 10 Liralık kontur olur harcadıkça bakiyenizden düşer,
Peki bu kontur 'ün son kullanım tarihi var mı ? Örneğin 1 ay kullanmazsak silinir falan gibi -
Bu konuda bilgim yok malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: Smoch
quote:
Peki bu kontur 'ün son kullanım tarihi var mı ? Örneğin 1 ay kullanmazsak silinir falan gibi
1 haftaya yaklaştı 1 adet uygulama aldım artan param hala hesabımda
Hala devam ediyor mu ?
İtunes kodlarının girdikten sonra kullanım süresi olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X