Şimdi Ara

2004 1.3 multıjet punto

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Aranıza yeni katıldım ve sizlere bir kaç sorum olacak.Aracımın motorundan performans olarak memnunum,az da yakıyo ama aracın süspansiyonu çok sert geliyor bana.Çukurlardan geçince resmen ön konsol sallanıyor.Birde ABS olmasına karşın frenleri çok iyi değil gibi.Oysa servıste balataların daha yarı bile olmadıgı soyleniyor.Sırf bu sertlik yüzünden arabamı satıyorum eğer satamazsam süspansiyonu yumuşatmak için ve yol tutuşunu arttırmak için neler yapabilirim?

Aracımın özellikleri;
    2004 model metalik siyah 1.3 multijet punto
    ABS,KLİMA,2 AİRBAG,ELEKTRİKLİ AYnALAR,City Mode,Direksiyondan kumanda müzik sistemi
    45000 KM.
    Değişen-Boya-Çizik yok
    Fiyat:19500

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3312128

Herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 11 Aralık 2006; 20:59:18 >

• Hocam araba canavar satılırmı yaw bence 10 numara
  • Hayırlı olsun ne diyelim artık Güzel fiyata da satmışsın.Benim en beğendiğim Fiat modelidir kendisi30 dk için alamadım kaçırdım sıfırını Panda aldım içimde uhdedir yani
  • Arkadaşlar Araba bugun 19 mılyara gitti.Sanırım grande alıcam ama renkte kararsız kaldım
    TEAM GRANDEPUNTO_GALERİ
    GRANDE PUNTO 3K DYNAMIC 1.3 75HP MULTİJET EGZOTİK KIRM.İST.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 1.4 Authentique 2007
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım sağol.Babam kırmızı dedi ben lacivert dedim.Lacivert oldu.Resimleride koyucam inşallah.Dün hayırlısıyla aldım aracı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

Arkadaşım sağol.Babam kırmızı dedi ben lacivert dedim.Lacivert oldu.Resimleride koyucam inşallah.Dün hayırlısıyla aldım aracı.

yaşasın fiat.......fiat markasının diğer tüm dünyadaki markalardan ayrılan en önemli özelliği fiat firmasının halkla olan yakın ilşkisidir ve italyada , brezilyada,arjantinde bir ekoldür......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 30 Aralık 2006; 0:56:38 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.