Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ekrem.kolu , tojblok , Sahanne21 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.863
Cevap
559
Favori
1.868.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 13901391139213931394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlarım ve ben cloudstream üzerinden dediğiniz sitede dahil hatta daha fazlasını izleyebilirsiniz. Amazon prime için uygulama tarayınız kasıyorsa dediğiniz gibi a35/a55 mimari daha spesifik olarak işlemci kod adlarını incelemelisiniz..

Yeni cihaz düşünüyorsanız öncelikle kriterlerinizi paylaşırsanız ona göre cihaz önerisi daha doğru olur

Örnek olarak L1 lisanlı mı lisansız mı? Hafıza Ram dediğiniz gibi Ethernet portu vs vs dahada önemlisi belkide en önemlisi bütçeniz.. Kriterlerinize göre cihaz seçmelisiniz..

github
    GitHub - recloudstream/cloudstream: Android app for streaming and downloading media.
    https://github.com/recloudstream/cloudstream

Sayfasından apk yı indirip kurun depo olarakta Kraptor diye ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumen_lyubenov -- 12 Eylül 2025; 21:28:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• usb2.0 U kullanıcısına yanıt

Cloudstream'i indirin

Repo olarak: kraptorcs3 girin

Daha sonra eklentileri kurun

Hdfilmcehennemi dahil birçok film-dizi siteyi Netflix kalitesinde ücretsiz ve reklamsız izlersiniz

Canlı tv, çizgi film,anime, asya siteleri de var

Web tarayıcıya gerek yok

Youtube'ta cloudstream ile ilgili videolar var oradan repo girme, eklenti ekleme öğrenirsiniz. Basit işlemler

Forumda konumuz da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

açıkcası bu tür konulara çok çok uzağım..arada bir film izleyim dersem laptopu tv ye bağlayıp izliyorum ve bunu yapabilmek için tv box almayı düşündüm..bütçe olarak 3000tl civarında kaliteli cihazlar var sanırım,benim içinde uygun bir meblağ

lisans konusunu bilmiyorum nedir ne değildir.netflix,disney vb paralı abonelik almayı düşünmediğim için bana bir etkisi olmaz sanırım ??

Düz standart kullanıcıysanız xiaomi dende memnunsanız yeni çıkan mi box 4k gen3 düşünebilirsiniz o bütçe aralığında L1 yeni işlemci 32gb hafıza Wi-Fi 6 vs vs tek olarak ram işi 2GB Ethernet yok USB hub ile kullanmakta ve USB 2.0 portu android 14 ile kullanımda android 16 sürümünüde destekleyecek gene araştırın bu fiyat skalasında iyi gibi duruyor box öneririm ısınma ve kasma sorunlarınızı en aza indirir stick ler fazla ısınıyor yer yok soğutma için tabiki yerinizde önemli ama mi box çokta büyük değil kumandasıda Bluetooth görmesine gerek yok televizyonun arkasına gizleyebilirsiniz yer sıkıntınız var ise

Öncelikle siz cloudstream olayına bakın derim ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa devam edersiniz yetersiz geliyorsa o zaman yeni cihaz araştırmasına girersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumen_lyubenov -- 12 Eylül 2025; 22:12:54 >
  • Slm arkadaşlar. 4K 60fps HEVC videolar, Youtube, TRT4K benzeri kanalları izlemek için hızlı ve sorunsuz bir Android Box arıyorum.

Amazon, netflix gibi paralı üyelik isteyen platformlarla işim olmaz.

Google lisanslı modeller daha sorunsuz sanırım. Ne önerirsiniz?

Televizyonum 10 yıllık Vestel 43UA8900 Ultra HD (4K) TV

https://www.epey.com/televizyon/vestel-43ua8900.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showstopper41 -- 13 Eylül 2025; 17:39:36 >
    Sistem 1: Phenom II x2 555 BE@x4 3,2 GHz Sunbeam CCF|:|Gigabyte 790X-UD4 f7d Bios |:|Asus GTX650Ti Boost DirectCu II 2GB |:| A-Data 4*2 GB@800MHz 5-5-5-15 |:| 120GB Sandisk SSD |:| 1TB |:| 1TB |:| 8TB Seagate Archive |:| XIGMATEK Utgard 700W |:| Samsung 22" 226BW |:| FSP 800VA UPS |:| Windows 7 64 bit |:|
    Sistem 2: Ryzen 9 3950X + Dark X127|:|Asrock AB350 Pro4 |:|EVGA GTX1050Ti 4GB |:| 4x16GB G.Skill Flare X@3200Mhz 16-18-18-38 |:| 128GB Sandisk SSD |:| 1TB WD Green |:| Dark N10 |:| FSP 500W-60AHBC |:| ViewSonic VA2445-LED 24" |:| FSP 800VA UPS |:| Windows 11 |:|
    Sistem 3: Ryzen 7 7700X + Deepcool AG620|:|MSI PRO B650-P WIFI|:|Sapphire RX 7900 XTX Pulse 24GB |:| 2x16GB Team Elite Plus 4800Mhz CL40-40-40-77 |:| Kingston NV2 2TB SSD |:| 4TB Toshiba P300 HDD |:| Dark Maxima V20 |:| Bitfenix Whisper M 850W |:| Daewoo 65DM54U 65" 4k TV |:| Tescom Leo+ 2200VA UPS |:| Windows 10 64bit |:|
  • showstopper41 S kullanıcısına yanıt

Dreamstar nova 4k işinizi görür gibi. Tuner aparatı ile uydu takılıyor.. En ucuz olan o. Bütçeniz varsa homatics box r 4k plus ona da uydu aparatı takılıyor..

Next start pro 4k

Dreamstar nova 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TRABZONSPOR

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Eylül 2025; 17:28:32 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Akla ilk gelen bu model ama donanımı düşük görünüyor

TRABZONSPOR
  • Şurada güzel bir karşılaştırma var. Xiaomi donanıma göre güzel cihaz yapmış aslında

reddit
    From the AndroidTV community on Reddit: Comparison chart of the new generation of Android for TV devices
    https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/1k8p8k6/comparison_chart_of_the_new_generation_of_android

• Selamlar, ben yaklaşık 5-6 senedir hiremco echo turbo kullanıyorum ancak son zamanlarda takılmalar donmalar başladı. İptv için ve tarayıcı üzerinden malum sitelerden dizi-film izleyebileceğim bir model arıyorum. Ethernet girişi kesinlikle olmalı wifi iyi çekmiyor salonda, uydu girişi olmasa da olur en kötü eski cihazı uydu kullanırım. Biraz araştırdım kafam çok karıştı o yüzden yardımınızı bekliyorum.

Hocam hangi cihazı tercih ettiniz ve memnun musunuz?

sipariş ettim ama ayni gün iptal ettim yorumlar pek iç açiçi değildi.Kisacasi bi süreliğine erteledim.

Cloudstream yoksa onu tavsiye ederim. Uygulamanın apksi Google a yazın ilk sitede çıkıyor. Cloudstream apk

Yüklemesi de böyle.

PC Teknik Elektronik youtube
    #cloudstream Telegram Sohbet Grubumuz https://t.me/PCTeknikElektronik
    https://www.youtube.com/watch?si=X5sltv69kaY8I8sh&v=h2C2dVCTYfg&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-tizen-tv-icin-ip-tv-onerisi--159129608#159129608

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • hiremco matador pro air aldım ikinci el mutfak için kullanan var mı? Android 10 da mı kalıyor? bir de disney açılmıyor. Netflix vs diğerlerinde problem yok sadece Disney açılmıyor. bunun bir çözümü var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.