Şimdi Ara

bilgi sahipleri lütfen yardım dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar olan oldu lutfen tavsiye dalga öğüt yerine yol gösterin yaptık bir hata ders oldu zaten.

sahibinden üzerinden dolandirildim. telefon aldim aceleye geldi guvendim önden havale yaptim eski bir uyeydi guvendim telefonda konusunca.

merak ettigim konu ben havaleyi babamin hesabi ile yaptim emniyete savciliga gidince sikayet icin babamin sikayetci mi olmasi gerekir? babami bu ise karistirmadan sikayetci olabilir miyim? ve boşa ugrasmis olur muyum hukuk yoluyla olumlu sonuc alan oldu mu?

konuyu yanlis yere actiysam yonlendirin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1-)aldiginiz kişinin üyelik zamani2-)forumdaki aktiviteleri uzun bir donememi yayiliyor. yoksa uzun suredir forumda yok kisa suredir basliklaeda aktif olmuş.3-) referansi varmi. varsa kisa surede edinilmis mi yoksa genis bir zamandami. referans aldigi uyeler nasil aktif eski bilinen uyeler mi.4-) cep telefonu vb bilgi istediginizde hemen veriyor mu yoksa gecistiriyor mu.5-) size satmak istedigi ürün satis ilanlarinda var mi. yoksa avlarını alinik ilanlardan mi seçiyor.6-) fiyatlar 3 aşağı 5 yukari ayni. vermek istedigi ürünün fiyati abarti düşükse. veya pazarlik yaptiginizda ne deseniz yok olmaz demiyorsa şüphelen.lütfen alisveris yaparken bunlara dikkat edin. boşuna caniniz yanmasin. bu asalaklara paranizi kaptirmayin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.