Şimdi Ara

Allah için gelin lao !!!?!?!!!!!!!@@@@@@@@@@@@2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum beyler PC mi 4 sene önce almıştım eh artık eskidi emektar lol oynarken bile donmalar başladı geçen sene de bir telefon almıştım generalmobile discovery elite 1300 TL ye aldım kaça satabiliriz ?
    PC laptop acer aspire 750 mi öyle birseydi modeli bile silindi 4 senelik PC özellikleri ise gtx630m 4 gb RAM telefonda PC De çok temiz sadece oyun oynamak için almıştım bunların ikisini kaça satarım bir fiyat şöyle deniz yada alıci varmi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el dizüstü bilgisayarlar para etmiyor. Bilgisayarı 300-400'e verseniz iyi bence. Telefon da 600 - 700 eder sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lao? Sasi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    yes sasi

• xFade kullanıcısına yanıt
    PC 2. elde de işlemciye göre ve ekran kartına göre değer kazanır. İşlemciyi yazmamışsınız. Ekran kartına göre 400-500 TL civarına gider. Muhtemelen lol de bile kasmalar olması öncelikle yazılımsal sonrasında donanımsal sorunlardan kaynaklı olabilir.

Telefon ise 2. elde kutusu herşeyi var ise 400-500 arası bir rakama alıcı bulabilir gibi geliyor.
  • Burasi bir forum lanli lunlu konusamassin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleykümselam . Öncelikle arkadaşların dediği gibi 2. El pc para etmez en baba 400 500 de tel eder .max 1000 liran olr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.