Şimdi Ara

2 Adet Seagate 2 TB 2.5'' HARDDİSK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanılmış tanesi 170 TL'den 2 adet harddiskim bulunmakta.İlgilenen arkadaşlar lütfen pm atsınlar.

Cihazların sıfırı 380 TL'dir onun için fiyat sondur.

Harici Harddisktir.Normalde garantisi vardır.Ama kutu bulunamamıştır.Harddiskte herhangi hiç bir sorun bulunmamaktadır.Trabzon içi denenebilir.Şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde gönderilecektir.

AYRICA 1TB Seagate BackupPlus 100 TL'den satıştadır.Kutu fatura bulunmaktadır.

(ÖNEMLİ NOT:ŞU SİTEDE SIFIRI DAHA UCUZ BULDUM DİYEREK PM ATMAYIN FİYAT SONDUR.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haken61 -- 29 Temmuz 2015; 14:30:34 >

• Fatih-1806 kullanıcısına yanıt
    Stdr2000202 seagate 2.5'' 2 tb backup plus slim 3.0. Fotoyu whatsappdan gönderebilirim. Iletisime geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.
  • tassadar kullanıcısına yanıt
    Bir çok donanımhaber satışında olduğu gibi önce ödeme sonra gönderim yapılmaktadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Güven sorununuz varsa diğer harddiski sattığım arkadaşı referans olarak gösteririz.2 güne eline ulaşır o arkadaşın.İyi akşamlar

Orijinalden alıntı: haken61

Güven sorununuz varsa diğer harddiski sattığım arkadaşı referans olarak gösteririz.2 güne eline ulaşır o arkadaşın.İyi akşamlar

güven sorunu ister istemez oluyor mesela ben şu an bi arkadaşla ssd için görüşüyorum arkadaşa önce para sonra ürün dedim ğeki güven sorunu ne olacak diyor bana
    bende 13 yıllık üyeyim ve 400 kusur referansım var dedim hala şüphe içinde whatsaptan resimleride gönderdim hala alsammı almasammı diye düşünüyor
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • bence ilanda satılan ürünlerin en azından bi hd tüne raporlarını ilana ekleyin derim
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • öztin kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bu konuda şunu söyleyebilirim.Ben belki de buradan 40-50 alışveriş yaptım farklı farklı konularda ps3 sattım hatta.Ama referans almadım yani satarken ona pek zaman harcamıyorum.Sonuçta ne olursa olsun forumun işleyişi belli.Hiç bir kullanıcı bir garanti almadan mal göndermez çünkü aramızdaki ilişki sadece mesajlardan oluşuyor.Yani güveni çok problem eden arkadaşlara diğer anlaşmalı sitelerden alışveriş yapmalarını önermenizi tavsiye edereim.Dediğim gibi burda benim hiç referansım olmasa da yine önce para sonra gönderim derim yani.

Orijinalden alıntı: haken61

Yani hocam bu konuda şunu söyleyebilirim.Ben belki de buradan 40-50 alışveriş yaptım farklı farklı konularda ps3 sattım hatta.Ama referans almadım yani satarken ona pek zaman harcamıyorum.Sonuçta ne olursa olsun forumun işleyişi belli.Hiç bir kullanıcı bir garanti almadan mal göndermez çünkü aramızdaki ilişki sadece mesajlardan oluşuyor.Yani güveni çok problem eden arkadaşlara diğer anlaşmalı sitelerden alışveriş yapmalarını önermenizi tavsiye edereim.Dediğim gibi burda benim hiç referansım olmasa da yine önce para sonra gönderim derim yani.

zaten bende onu diyorum imzamada yazdım ama sizinde anlamanız gereken konu bende bile güven problemi çıkabiliyorsa sizde hayli hayli çıkacaktır üstelik kimse sizin 40-50 alış veriş yapmış olduğunuzu bilemezki referans olmayınca

• öztin kullanıcısına yanıt
    Tabiki de ben zaten arkadaşa da bir şey demedim.Bir arkadaş ödemesini yaptı yarın kargosunu göndereceğim o arkadaşı referans olarak veririz bu arkadaşa dedim mesajda da.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.