Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
781.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlamadimki kablo çalışıyor tvye bagladim onboardan goruntu var monitoru onboarda bagladim görüntü geliyor
    Asusu bagladim
    Aciliyor pc ses geliyor acilis sesi ama goruntu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı çıkarın. Dahili GPU ile pc açın. DDU ile Nvidia'nın tüm sürücüleri kaldırıp kartı yeniden takıp açmaya çalışın. Windows kartı görüp açacakmı bakın bakalım.

Eğer gelmez ise nereden ne zaman almıştınız kartı bilmiyorum ama servislik olabilir.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Yaptim hepsini
    Degisen birsey olmuyor asusu takinca post ekrani bios ekrani bile gelmiyor

• Çok üzüldüm :/ sanırım kart gitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornavidaİsmail

Yaptim hepsini
    Degisen birsey olmuyor asusu takinca post ekrani bios ekrani bile gelmiyor

Allah vermeye asus kullanıcı hatası demesin beklerim servislerinden.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    7000den 6000ine indi diye kampanyalı olur hemde

• Bugün msi gtx 1070 Doom da 2000 Fps gördü coil whine ı bangır bangır hissettim.

Yükleme ekranlarında böyle bir sıkıntı var bir kaç arkadaş daha yazmıştı beklerken inliyor kart.Oyunda iken sıkıntı yok.

• Oyun37 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldim bakarim iade varsa ederim
    Simdi arkadasin pcde deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyun37

quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Fiyatı ucuz çünkü 4k sorana gtx 980 ti slı yetmiyor yazıyor arkadaşlar en ufak bir fikirleri olmadan.

Az önce acerin 34 inc 144 hz monitöründe yarım saat cs go oynadım bendemi sorun var bilmiyorum ama kesinlikle 144 hz yi abarttıkları kadar bir fark hissetmiyorum ben.

4k 60 hz veya 2k 144 hz kişiye kalmış ben her zaman en net görüntüden yanayım.

Hız olarak tam akıcılık önemli bu tarz monitörlerde videoda gördüğüm o olayı şuan yaşıyorum cünki cpu gpusuyla oynuyorum şiddetli patlamalı yerlerde veya hızlı haraket ettiğimde sağa sola hızlı çektiğimde arkadan gelen rüzgarlı gibi görüntü berbat bişey bunu multi oyunlarda çok hissediyosunuz ha sizin için renklerse mevzu bişey diyemem çok aşırı renkler canlı olsun diyosanız ips monitör alın öyle deneyin madem benim içinde renkler önemli ama o dediğiniz kadar soluk değil bu 2k monitörler gözünüz o ekrana alıştığı için size öyle geliyoda olabilir usta. Gsync vs akıcılıgı tam olarak düzene sokuyor biliyosunuz bilmiyorum zevk renk meselesi pg278q dell s2716dg gibi monitörleri yada acer kullananların sayısı ve tavsiye oranları epeyce fazla bununda farkındasınız dimi o kadar insan yanılıyorda olamaz ki :)

Alıntıları Göster
    Msi gtx 1070 i5 4690K ile darboğaz yapar mı ?

• Oyun37 kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam kendimde cs go, bf 4 falan oynuyorum sıkıntı yaşamadım. Herkes içine sinen monitörü alsın ihtiyacınızın 144 hz 2k olduğunu düşünüyorsanız onu alın
  • geçmiş olsun. iade edeceğim 1070 sc yerine 1070 strix sipariş geçtim amazondan, daha alır almaz içime düştü bir şüphe
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Strix'i amazondan aldık varsayalım aradan 1 ay ve üzeri bi zaman geçti ve başımıza "tornavida" arkadasımızınki gibi ekrana görüntü gelmiyor. O zaman bu kart çöp mü olucak..
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Sagolun soyle bir durum var pc aciliyor
    Goruntu 640x480 olarak gozukuyor monitor uyari veriyor
    Ama goruntu gelmiyor

• ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olacak.Benım G930 kulaklık öyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Zotac'ın zamanında 5 yıl garantisi vardı. Aldığınız ürünün kodunu zotac'ın internet sitesinden kayıt ettiriyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Hala devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

hemen logitech supporta ulaşıp sorununuzu iletin. facebook-twitter destek sayfaları var yurtdışı g430'unu değiştirttik arkadaşın sorunları vardı. Hollandadan gönderdiler. Sabit numaradan aranıyordu 3 yıl logitech gaming garantisinde ürün. seri numaradanda üretim tarihini bulabiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

hemen logitech supporta ulaşıp sorununuzu iletin. facebook-twitter destek sayfaları var yurtdışı g430'unu değiştirttik arkadaşın sorunları vardı. Hollandadan gönderdiler. Sabit numaradan aranıyordu 3 yıl logitech gaming garantisinde ürün. seri numaradanda üretim tarihini bulabiliyorlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim bu monitörle msi gtx1070 nasıl gider herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım kasma input lag vs vs gibi yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 1-2 gün içerisinde almayı düşünüyorum
    http://www.hepsiburada.com/samsung-u28e590ds-28-1ms-2xhdmi-display-4k-ultra-hd-led-monitor-pm-bd804517

• quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Strix'i amazondan aldık varsayalım aradan 1 ay ve üzeri bi zaman geçti ve başımıza "tornavida" arkadasımızınki gibi ekrana görüntü gelmiyor. O zaman bu kart çöp mü olucak..

Sonuçta garantisiz kart öyle birşey olursa para çöpe gitmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Neyse hocam kendimde cs go, bf 4 falan oynuyorum sıkıntı yaşamadım. Herkes içine sinen monitörü alsın ihtiyacınızın 144 hz 2k olduğunu düşünüyorsanız onu alın

hocam 4k witcher 3 videosu gelecekti noldu o iş?
  • Witcher 22 gb ve onlarca güncelleme almış söyledikten 3-4 saat sonra video atmamı beklemiyordunuz umarım.
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.