Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sparda-sama

Arkadaşlar Zotac Gtx 1070 Amp! Extreme Edition Türkiye mağaza stoklarına ne zaman gelir sizce? Tahmini olan?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar siz olsanız bu kartlardan hangisini alırdınız

msi gtx1070 gaming x

zotac gtx 1070 amp edition
  • madanci kullanıcısına yanıt
    MSI. Ama para yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

msi gtx1070 gaming x

Ne. Farki var ki hepsi aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gtx 1070lerin Türkiye stoklarına ne Zaman gireceğini bilen arkadaşlarlar aydınlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nastyobi

Asus gtx 1070lerin Türkiye stoklarına ne Zaman gireceğini bilen arkadaşlarlar aydınlatabilir mi?
    Arkadaşlar 1070 kartım bugün geldi test yapacağım ama bir sorum var. 3D Mark paralı diye biliyorum steamde demosu var. Bu demo neyi kapsıyor iş görür mü ? 3D Mark cw yi açığa çıkarır mı ? Sonuçları alınca size performans konusunda bilgi paylaşımı yaparım.
  • madanci kullanıcısına yanıt
    MSI soğutmada hepsinden iyi (şimdilik, gördüğüm kadarıyla)
    Zotac genel anlamda her konuda iyi + çekirdek bellek hızı daha fazla idi MSI a göre ama bu dediğim 1080 için. 1070 içinde surum aynıdır sanırsam.
    Özetle ikisi de gayet iyi, MSI ın tasarımı daha şekil duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

MSI soğutmada hepsinden iyi (şimdilik, gördüğüm kadarıyla)
    Zotac genel anlamda her konuda iyi + çekirdek bellek hızı daha fazla idi MSI a göre ama bu dediğim 1080 için. 1070 içinde surum aynıdır sanırsam.
    Özetle ikisi de gayet iyi, MSI ın tasarımı daha şekil duruyor

Soğutması gerçekten başarılı. 3 gündür 24-25 derecedeki odada 69 u geçmedi kart %100 kullanmada. Gönlümde strix vardı, bence en şekil 1080. Ama gelmedi bi türlü stoklara

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    MSI hakkında söylenen büyük ihtimal gerçek o zaman. Birkaç kişi daha var 1070 kullanan 70 görmedim falan diyorlardı ki büyük ihtimal 1080 içinde sıcaklık değerleri aynıdır.
    Adamlar yapmış demek ki helal..
    Bu arada hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparda-sama

quote:

Orijinalden alıntı: pastperfect

Bir gecede vatan pc de 1070 msi ekran kartina gelen zam 60 tl den fazla. Yazik vallaha yazik sadece ekran kartina gelen zamma degil her seye yazik

Haliyle dolar 3.01 olunca....

Alıntıları Göster
    Selamlar beyler gtx 1060 ve 1060m ne zaman çıkıcak acaba bilgisi olan varmı ?

• Venoms701 kullanıcısına yanıt
    https://www.technopat.net/2016/07/08/nvidia-gtx-1060-turkiye-fiyati-aciklandi/
    Mobil modeller ne zaman çıkılır bilemiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuim -- 16 Temmuz 2016; 20:56:24 >
  • Teşekkürler hocam.

• Draxiss kullanıcısına yanıt
    hocam benim zamaninda zotac amp ex...970 kartim olmustu ,iyi bir kartdi lakin yazilimi kötü idi o zaman win 8 ile uyumlu degildi yani zotac yazilimda bir asus olmaz ,acmak gerkirse yazilimi örnegin ben zotac da fps yi 60 a sabitlemek istedim sabitledide fakat bilgisayar i kapatim sonra actigimda ayarlardan windows acildiginda otomatikman basla secenegi secili oldugu halde ,,,,,yaptigim ayarlarda durmuyordu ,tekrar sabitlemek icin ugrasiyordum sonra iade ettim asus 970 aldim anlattigim yazilim sorunu bunda olmadi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 16 Temmuz 2016; 21:12:39 >
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt
    Bu hafta girer. Ben founders edition istiyordum 1070 asus, tr'den sipariş verdim hafta içi gelecek. Yalnız dikkat et OC versiyonu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

msi gtx1070 gaming x

Amp Extreme veya gaming z alırdım, ikisini de almazdım. F.E bence senin soylediklerinden daha iyi.
  • Msı 1070 gaming x ile 4k da 68 derece üstünü görmedim ve ben overclock biosunu attım karta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 16 Temmuz 2016; 23:58:52 >
  • kaptan666 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam onu düşünüyorum zaten. sadece oyun amaçlı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Msı 1070 gaming z ile 4k da 68 derece üstünü görmedim ve ben overclock biosunu attım karta.

Gaming x ile gaaming z arasındaki fark nedir ?

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Gaming x kullanıyorum gaming z yazısını okuduktan sonra yazınca gaming z yazmışım bende yeni farkettim... Gaming z de arkadaki logo farklı ve saat hızları biraz daha yüksek diye biliyorum.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Kaça ve nereden aldınız hocam ? Cw vs var mı ?
  • 1600 tl ye aldım ben msı gaming x modelini sıfır yurt dışı ürün. Forumdan bir arkadaştan aldım 1 saat deneyebildim fan sesimi cw sesimi ayırt edemedim yarın detaylı incelerim ama cw var gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 17 Temmuz 2016; 1:15:47 >
  • 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.