Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
774.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar siz olsanız bu kartlardan hangisini alırdınız

msi gtx1070 gaming x

zotac gtx 1070 amp edition
  • madanci kullanıcısına yanıt
    MSI. Ama para yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

arkadaşlar siz olsanız bu kartlardan hangisini alırdınız

msi gtx1070 gaming x

Ne. Farki var ki hepsi aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gtx 1070lerin Türkiye stoklarına ne Zaman gireceğini bilen arkadaşlarlar aydınlatabilir mi?

• Arkadaşlar 1070 kartım bugün geldi test yapacağım ama bir sorum var. 3D Mark paralı diye biliyorum steamde demosu var. Bu demo neyi kapsıyor iş görür mü ? 3D Mark cw yi açığa çıkarır mı ? Sonuçları alınca size performans konusunda bilgi paylaşımı yaparım.
  • madanci kullanıcısına yanıt
    MSI soğutmada hepsinden iyi (şimdilik, gördüğüm kadarıyla)
    Zotac genel anlamda her konuda iyi + çekirdek bellek hızı daha fazla idi MSI a göre ama bu dediğim 1080 için. 1070 içinde surum aynıdır sanırsam.
    Özetle ikisi de gayet iyi, MSI ın tasarımı daha şekil duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

MSI soğutmada hepsinden iyi (şimdilik, gördüğüm kadarıyla)
    Zotac genel anlamda her konuda iyi + çekirdek bellek hızı daha fazla idi MSI a göre ama bu dediğim 1080 için. 1070 içinde surum aynıdır sanırsam.
    Özetle ikisi de gayet iyi, MSI ın tasarımı daha şekil duruyor

Soğutması gerçekten başarılı. 3 gündür 24-25 derecedeki odada 69 u geçmedi kart %100 kullanmada. Gönlümde strix vardı, bence en şekil 1080. Ama gelmedi bi türlü stoklara

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    MSI hakkında söylenen büyük ihtimal gerçek o zaman. Birkaç kişi daha var 1070 kullanan 70 görmedim falan diyorlardı ki büyük ihtimal 1080 içinde sıcaklık değerleri aynıdır.
    Adamlar yapmış demek ki helal..
    Bu arada hayırlı uğurlu olsun
  • Selamlar beyler gtx 1060 ve 1060m ne zaman çıkıcak acaba bilgisi olan varmı ?
  • Venoms701 kullanıcısına yanıt
    https://www.technopat.net/2016/07/08/nvidia-gtx-1060-turkiye-fiyati-aciklandi/
    Mobil modeller ne zaman çıkılır bilemiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuim -- 16 Temmuz 2016; 20:56:24 >
  • Teşekkürler hocam.

• Draxiss kullanıcısına yanıt
    hocam benim zamaninda zotac amp ex...970 kartim olmustu ,iyi bir kartdi lakin yazilimi kötü idi o zaman win 8 ile uyumlu degildi yani zotac yazilimda bir asus olmaz ,acmak gerkirse yazilimi örnegin ben zotac da fps yi 60 a sabitlemek istedim sabitledide fakat bilgisayar i kapatim sonra actigimda ayarlardan windows acildiginda otomatikman basla secenegi secili oldugu halde ,,,,,yaptigim ayarlarda durmuyordu ,tekrar sabitlemek icin ugrasiyordum sonra iade ettim asus 970 aldim anlattigim yazilim sorunu bunda olmadi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 16 Temmuz 2016; 21:12:39 >
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt
    Bu hafta girer. Ben founders edition istiyordum 1070 asus, tr'den sipariş verdim hafta içi gelecek. Yalnız dikkat et OC versiyonu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

arkadaşlar siz olsanız bu kartlardan hangisini alırdınız

msi gtx1070 gaming x

Amp Extreme veya gaming z alırdım, ikisini de almazdım. F.E bence senin soylediklerinden daha iyi.
  • Msı 1070 gaming x ile 4k da 68 derece üstünü görmedim ve ben overclock biosunu attım karta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 16 Temmuz 2016; 23:58:52 >
  • kaptan666 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam onu düşünüyorum zaten. sadece oyun amaçlı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Msı 1070 gaming z ile 4k da 68 derece üstünü görmedim ve ben overclock biosunu attım karta.

Gaming x ile gaaming z arasındaki fark nedir ?

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Gaming x kullanıyorum gaming z yazısını okuduktan sonra yazınca gaming z yazmışım bende yeni farkettim... Gaming z de arkadaki logo farklı ve saat hızları biraz daha yüksek diye biliyorum.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Kaça ve nereden aldınız hocam ? Cw vs var mı ?
  • 1600 tl ye aldım ben msı gaming x modelini sıfır yurt dışı ürün. Forumdan bir arkadaştan aldım 1 saat deneyebildim fan sesimi cw sesimi ayırt edemedim yarın detaylı incelerim ama cw var gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 17 Temmuz 2016; 1:15:47 >
  • 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.