Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
780.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzelmiş yarın alınca sizden alırım artık linkini
    Bu arada sormayı unuttum sizde Coil Wine var mı ya da Ram çakallığı? (970 de olan malum 3.5gb olayı)
    MSI da CW nadir + GB sorunu yok diye biliyorum ama gene de sorayım size.
  • Arkadaşlar bu gameworks denen teknolojiyi indirebilecegim yer neresi vya direkt nvidia sürücüsüne gömülü olarak mı geliyor ?
    2012 Crytek yapımı Nvdia destekli Warface de Physx pasif olarak gözüküyor tıklayıp açamıyorum ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözlemlediğim öyle, Fan hızıyla alakası yok. 700-800 FPS e geldiğinde benim kartta da ufak bir çızlama oluyor. İlk zamanlar farketmemiştim. Witcher ilk açılırken oluyor. 200-300 FPS arasında WoW oynarken olmuyor sanırım. 500+ da başlıyor.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Bellek problemi yok. CW de yok diyebilirim bir tek Witcher3 de ilk loading ekranında biraz çınlıyor onda da 700+ Fps lere çıktığı için diye tahmin ediyorum. %80 e kadar hiç bir rahatsız edici fan sesi duymuyorsun. Şaka gibi gelebilir ama oyun oynarken soğutucunun sıvı pompa sesini bile duyuyorum arada.

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 3 Temmuz 2016; 3:55:43 >

• Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Haf 912 var 3 tane 12 lik fan kullanıyorum kasa yerde bir bölmenin içindeydi çok sıcak oluyor diye masanın üstüne koydum 3-4 karış var aramda rahatsız olmuyorum. Kısaca öneririm
  • beyler gtx 1080 4k için alınırmı ?
  • Görmeyenler için link verelim tekrar:
    http://forum.donanimhaber.com/m_118245665//tm.htm#118252681
    MSI GTX 1070 inceleme
  • Alınır .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pastperfect kullanıcısına yanıt
    az bir voltajla 4200mhz olarak kullanmıştım o işlemciyi. seninle sistemimiz aynı fakat bende ekran kartı yok şuan olsa tekrar bir oc yapar değerleri verirdim. stock soğutucuyu kullanmıyorum ayrıca. darboğaz var mı varsa darboğazı ne derece çözer onu da bilmiyorum. i7 almana gerek yok bence. ileride alırsın boşuna kartsız kalma.
  • İlk yorumlara bakıyorum , hatırlıyorumda GTX 1080 çıktığında 970 , 980 fiyatları düşecekti..

Ah benim kardeşim , bu adamlar kendi ceplerine akrebi sokarmı sokmaz.. 1080 in fiyatını yukarı çeker , eski kartıda aynı fiyatından kor buyrun kedilerim ciğerleriniz der..

Ne olacak böyle halimiz..
  • Elinizde fast sync destekleyen bir monitör [3.500 TL başlangıç fiyatı] Veya alma imkanınız mevcut ise , tabiki 3.000 TL + 3.500 TL lik kombo yapılıp alınır..
  • MALESEF yine kaçırdım. Bu kartı istiyordum oysa ama stok yok MALESEF. Yetişemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Thaegean

Arkadaşlar şimdi bende Samsung'un 1920x1080 60Hz monitörü var. GTX 1070 almak istiyorum ama monitör yüzünden bir sıkıntı yaşarmıyım diye de tedirginim. Şimdi ben GTX 1070'i alırsam kartın yüzde kaçını kullanabileceğim ve maksimum alabilececeğim FPS değerine monitör ne kadar etki edecek? Yeni mönitör almak istemiyorum çünkü sistemimi yeni topluyorum ve monitöre para harcarsam zaten GTX 1070'e bütçem yetmeyecek. Yani sizce GTX 1070 fazla mı gelir yoksa bir problem olmazmı?

Konu monitöre gelmişken benim sorumu da cevaplarsanız çok sevinirim.

• Thaegean kullanıcısına yanıt
    1060 hatta 1050 yi bekleyin

• quote:

quote:

Arkadaşlar şimdi bende Samsung'un 1920x1080 60Hz monitörü var. GTX 1070 almak istiyorum ama monitör yüzünden bir sıkıntı yaşarmıyım diye de tedirginim. Şimdi ben GTX 1070'i alırsam kartın yüzde kaçını kullanabileceğim ve maksimum alabilececeğim FPS değerine monitör ne kadar etki edecek? Yeni mönitör almak istemiyorum çünkü sistemimi yeni topluyorum ve monitöre para harcarsam zaten GTX 1070'e bütçem yetmeyecek. Yani sizce GTX 1070 fazla mı gelir yoksa bir problem olmazmı?

Konu monitöre gelmişken benim sorumu da cevaplarsanız çok sevinirim.

Fazla gelmez, 2k için daha ideal fakat 1080p içinde ileriye dönük olur. Lakin 144hz olsaydı daha yüksek fpsleri görebilirdin, yinede fullhd için çok ideal olduğunu düşünüyorum 1070'in.

• Aldık bakalım darısı tüm isteyenlerin başına
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]
    İftardan sonra kurup bakacağım kendilerine
    Önce DDU ile eksi ekran kartını silmem lazım bilgisayardan sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 12 Ağustos 2017; 23:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Aldık bakalım darısı tüm isteyenlerin başına
    İftardan sonra kurup bakacağım kendilerine
    Önce DDU ile eksi ekran kartını silmem lazım bilgisayardan sanırım

Ooo hocam hayırlı olsun darısı bizim başımıza
    Taktınızmı PC'ye Coil Whine belası yoktur umarım.

• pastperfect kullanıcısına yanıt
    İşlemci anakartı sat 2.elden 3770+ucuz bir anakart al

• Hocam bende gtx 1070 li sistem toplayacagim da i5 6500 kullanirsam ekran kartindan tam performans alabilir miyim ? Darbogaz olmaz degil mi ?

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden alıyorsunuz ? Ben de almak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.