Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu çok iyi oldu, teşekkürler
    Şimdilik Max 1080p 60hz
    Bende öyle tahmin ediyordum ama emin olamamıştım. Güzel bir soğutucu ile OC edersem sıkıntı olmaz, tekrar teşekkürler bilgi için
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Hocam o ilk spekülasyonlardı 999 dolara satması bence firma açısından da imkansız kaldı ki PS4 Neo özellikleri ile de 4K konsolu olmadığını gösteriyor 600 dolar olacaktır max
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    O zaman ballı lokma tatlısı olur
    Bir de şu konuya 1070 ve 1080 için önerilen, sorun çıkarmayacak işlemcileri yazsanız 10 numara olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Hocam o ilk spekülasyonlardı 999 dolara satması bence firma açısından da imkansız kaldı ki PS4 Neo özellikleri ile de 4K konsolu olmadığını gösteriyor 600 dolar olacaktır max

Çıkması muhtemel aletin bahsedilen özellikleri açıklandığı gibi ise çuvallar 4K da. Fiyat olarak bende çok şaşırdım zaten. Ciddi bir makas açığı olur. 3 katı ne sunacak da bu fiyat olsun.

Akıcı oyun deneyimi ve gelişmiş VR performansı bile sunsa kâfi aslında. Konsollar pek ilgi alanım olmadığı için takip etmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Kartı alırsanız önce stok halde 3.4 Ghz ile deneyin. Sorun yaşarsanız soğutucu alıp biraz O.C yaparsınız.

• Hocam o işlemci ile 4.4-4.5 ten aşağıda kullanmayın GTX 1070'i dar boğaz mutlaka olacaktır. Bazı oyunlarda i7 6700K ya bile OC ile getiri oluyor , işlemci tarafından limitlenmeyin bu seviyede kartlara i5 malesef tam performans için yetemiyor
    Sorun çıkarmaz zaten bir çok işlemci ama önemli olan kullanıdğınız karttan tam perfomans almak ise en az yüksek OC li i5 kullanmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 3 Temmuz 2016; 2:17:05 >
    60 Hz de sorun yaratmaz diye düşünüyorum aslında. Daha yüksek FPS için kesinlikle darboğaz sınırına takılır.

• Şu an 1080p 60hz de kullanacağım
    Sonraları 4k monitör + i7 6700K alma planım var.. Ya da daha iyi f/p işlemci biliyorsanız öneri de alabilirim
    Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik açıdan bakarsak 60Hz vs ile bir alakası yok darboğazın , zaten sorun şu darboğaz sadece GPU usage düştüğü an detaylandırdığımız bir durum değil , o sırada işlenen veri AF gibi yazılımlarla görüntülenemediğinden çoğu kimse aa sorun yok diyor. Ama kazın ayağı öyle değil malesef. Frametime değerlerinde değişime sebep olan durumlardan birisi bu

Şöyle bir örnek vereyim bendeki 4.9 Ghz deki i7 3770K GTX 970 SLI (1450Mhz/7700) a darboğaz yapıyor (1080p de(tabi çözünürlük artırılarak bu darboğaz azaltılınabilir)) bu SLI kurulumu ise ortalama olarak özel profil kullanılmadan bakılırsa GTX 1080 performansında buradan bir çıkarım yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 3 Temmuz 2016; 2:32:55 >

Sonrası için update yapılacaksa i7 6700K ya şimdilik değişime gerek yok o zaman siz yapabildiğiniz kadar OC yapın sorun olan yerde yardımcı oluruz size
    iyi bir soğutucu ve güzel bir O.C sorun azaltılabilir o halde.. en azından upgrade yapana kadar idare eder :)

Ben 1080p 60hz de i7 6700k kullanıyorum, monitörü 75hz ye hız aşırtma yaptım Msi 1070 var hiç bir oyunda işlemci darboğazı sorunu yaşamadım. GTAV,Witcher3,Fallout,NFS Rival,BF4 ve WoW %200 Renderda oynadım darboğaza yaklaşmadı bile. Multiplayer oyun oynadığım için i7 tercih ettim. Bütçeniz varsa gözü kapalı alın yoksa 6600k da iyi işlemci.
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, yazdım bir kenara
    Oo imza da güzelmiş
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • Arkadaşlar Cw var mı diye nasıl kontrol ederim.

Rica ederim. Can sıkıntısından kendim yapmıştım
  • GTA5 ve Witcher3 ün ilk giriş loading screenlerinde duyuluyordu.
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Yüksek fpslerde veriyor o zaman cw ı.

• 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.