Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
778.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

http://www.teknobiyotik.com/donanim/msi-geforce-gtx1080-gaming-x-8g-8gb-256bit-gddr5x-ekran-karti.html

ohhhh fiyata gel 3.337,35 TL

Alıntıları Göster
    Gtx 1070 ile şu ana kadar en fazla 70 derece gördüm ekran kartı sıcaklığı . Dün öğlen 12 den gece 1 e kadar witcher oynadım . Sıcaklık değerleri gayet iyi geldi bana . Kart msi gaming x modeli .
    Ufak bir düzeltmede yapiyim . Msi yardımcı programı ile kartı oc mode da kullandım birde . Default olarak kullansam belki dahada az ısınabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkn89 -- 27 Haziran 2016; 13:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Gigabyte Xtreme Gaming 1080 çok hoş duruyor. O soldaki parça SLI köprüsü galiba.

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Alıntıları Göster
    Hoş duruyor ama çok kaba ya. Güzel kaslı bir kart görünümü var ama gerçekten kaba duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

Hoş duruyor ama çok kaba ya. Güzel kaslı bir kart görünümü var ama gerçekten kaba duruyor.

Alıntıları Göster
    Kartın elektronik faturası geldi de

FATURA TOPLAMI 2.547,83
    KDV (%18) (4,24) 0,76
    KDV (%8) (2.543,59) 203,49
    GENEL TOPLAM 2.752,08

yahu bu kdv nasıl yüzde 8 olmuş aklım almadı
  • Online satış olduğundan dolayı olabilir mi ?

Bu arada kart hayırlı olsun :)
  • En sevdiğim konulardan. Çok faydası oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    neyse hiç karıştırmayayım bana faydası var
    yüzde 18 olsa 3000tl olacaktı

kart yarın bana ulaşacak yüzde 99, teşekkür ediyorum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

Kartın elektronik faturası geldi de

FATURA TOPLAMI 2.547,83
    KDV (%18) (4,24) 0,76
    KDV (%8) (2.543,59) 203,49
    GENEL TOPLAM 2.752,08

yahu bu kdv nasıl yüzde 8 olmuş aklım almadı

yalniz bende pc toplayip sirketime alacagim.
    su an yaptiklari vergi kacirmak..
    direk telefon acip soyleyin % 18 kdv istiyorum diye..
    Muhtemelen aldığınız yerler kutuyu açıp bakıyor.Belki içerisinden parça falan aliyorlardır yada PARALEL ithalat olduğu için açıyolar.Paralel ithalat alırsanız garantisi olmaz.
    Evet Giga nın kendi SLI köprüsü. HB özelliğe sahip. MSI ve EVGA da kendi HB SLI köprülerini çıkardı. Bu arada Giga Ex Gaming modeli 2 çeşit sunulacak. Bu premium pack. içinde SLI köprüsü ve VR bağlantısı için ön konsol çıkıyor. Birde sadece Kartın olduğu paket olacak. Fiyat farkı ne olacak acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

2k almak daha doğru olacak gibi ama 3bin liraya aldığım kart idare mi edicek sadece. Ti dengi pascal beklesem ne kadar beklemem gerekir, en azından 2k da iyi bir performans almak istiyorum.
    abilerim amcalarım şu gtx 1070 i satın aldım ama saatlerdir beni kudurttu bu kart çünkü nvidia sürücü hatası verip duruyor.sürücü bu Windows süeümüyle uyumlu değilmiş sanki ilk defa sürücü kuruyoruz
    yardım bekliyorum.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim, hevesimi kırmıyorsun, kasanın kötü olduğunun farkındayım, kabloları düzenlemek için kasada yer yok, biraz eski olduğu için henüz o zamanlar bu teknik pek yaygın değildi ve kasalarda kullanılması pek akıl edilimiyordu sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Gtx 1070 ile şu ana kadar en fazla 70 derece gördüm ekran kartı sıcaklığı . Dün öğlen 12 den gece 1 e kadar witcher oynadım . Sıcaklık değerleri gayet iyi geldi bana . Kart msi gaming x modeli .
    Ufak bir düzeltmede yapiyim . Msi yardımcı programı ile kartı oc mode da kullandım birde . Default olarak kullansam belki dahada az ısınabilirdi.

Bu oc mode bilgisayarimi yeniden baslatmak istiyor. İslemciye falan da overclock yapmaya calismiyor degil mi?

• windwosta yazılımsal bir hata var gibi sanki , önceki sürücüleri ddu programı ile kaldırıp bir deneyin olmassa yeniden windows yükleyin
    n
  • Marinexx M kullanıcısına yanıt
    Allah günah yazmasın da evlat olsa sevilmez o nasıl bir pisliktir ya. Allahını seversen götür şunu bi sanayide kompressör tuttur
  • Hocam hayirli olsun. Msi gaming x 1070 in Overclock degerlerini yazabilir misiniz stabil olarak kaca cikiyor cekirdek ve hafiza hizlari merak ediyorum.

• Marinexx M kullanıcısına yanıt
    Hocam o kasaya estetik kart taksan ne olur bu kadar kötüsünü ilk defa görüyorum üst seviye bilgisayarlarda 1 gününü ayır da temizle kablo gizle beni buradan rahatsız etti siz nasıl dayanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bu oc mode bilgisayarimi yeniden baslatmak istiyor. İslemciye falan da overclock yapmaya calismiyor degil mi?

Hayır hocam . Dediğiniz gibi baştan başlıyor . İşlemciyi ellemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Orijinalden alynty: scutaro

quote:

Orijinalden alynty: raptak

quote:

Orijinalden alynty: Terminator T-800

Hocam ?u anki güncel seri olan Maxwell mimarisindeki gpulara bakarsanyz gpu isimlendirmeleri ile performanslar arasynda benzer bir durumun oldu?unu göreceksiniz.Örne?in Gtx 980 de GM204 Gtx 980 TY da ise GM200 gpusu yer alyyor fakat arada hatry sayylyr bir performans farky mevcut özellikle son oyunlarda bu fark kendisini dahada hissettirmeye ba?lady.Bu nedenle yazdy?ynyz gibi GP100 GP104 e göre daha performansly olacaktyr fakat fiyat anlamynda GP100 gpular epey cep yakabilir yine geneli itibariyle alynabilir gpular GP104 ailesinden olacaktyr diye dü?ünüyorum.

Peki daha güçlü GPU'ya daha dü?ük model numarasy vermek neyin kafasy?

Sayy ile ifade edilen GPU kod numarasy yani model numarasy de?il, üst seviyenin 1'den ba?layarak devam etti?ini dü?ünün, sonu 4 ve 8 ile bitenler de giri? seviyesi GPU'lar oluyor.

HBM2 ile vram yeter yetmez meselesi tarih oluyor, Pascal hesaplama gücü olarak da Maxwell'den daha iyi olacak, yeni seriyi ?imdiden merak ediyorum.

Anlamadym ne demek istedi?ini. Ee, 100 de 0 ile bitiyor?

Aynen, ben de merak ediyorum Pascal serisini. 16 GB VRam koyacaklar bir de, manyak bir ?ey olacak. Bir de seneye NVIDIA'nyn ba?ka model bir serisi çykacak, en tepede olacak olan model. Ondan sonra yeni mimariye geçecekler sanyrym. Bu arada bu Maxwell ve Pascal isimlendirmeleri mimari ady my yoksa sadece GPU'yu mu de?i?tiriyorlar?

Alıntıları Göster
    Beyler Zotac'a 89 dolar vergi artı kargo ödenirken, Asus'a neden 200 dolar ödeniyor.

https://www.amazon.com/ZOTAC-ZT-P10700C-10P-Wraparound-Ultra-wide-PowerBoost/dp/B01GVNNOSY/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1467027246&sr=1-1&keywords=1070

https://www.amazon.com/ASUS-GeForce-STRIX-Graphic-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/dp/B01HDUVJ1I/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1467027246&sr=1-2&keywords=1070

Zotac'ın kutu ağırlığı 4 pound, Asus'un 3.9 pound.

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 27 Haziran 2016; 14:39:53 >

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Anladigim kadari ile bu oc garanti kapsaminda?

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Dostum hava sıkıyorum, kompresör var ve resimde göründüğü kadar pis değil aslında, çirkin ve karmaşık olduğu kesin ama toz yok fazla sadece işlemci fanı üzerinde biraz birikmiş,
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.