Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
776.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabaha kalmaz o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Sabaha kalmaz o.
    NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

Zavallı ülkemde herkesin kafası karışık
  • Rica ederim de, ufak bi yanlış aktarım olmuş. Ben direk 4690K olarak yorum yaptım ama sizdeki sanırım düz modeli. Dikkat etmemişim. Yeterli seviyede OC yapamazsınız. Tek 1070 ile sıkıntı yaşamazsınız ama SLI da pek randıman vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Asus evga hepsi hikaye asustan monitör alınmaz. anakart ve ekran kartında msi top choice üst seviyede en iyisidir. monitör olarak da acer predator yada benq alın kafanız rahat olsun.

Öyle diyorsunda acer predator alıpta bir sürü sorun yaşayan insan var,asus rog swift pg278q ilk çıktığında sorunluydu ama bayadır düzelttiler,bunu düzelttiler bu

sefer,asus rog swift pg279q ips olan modeli sorunlu şimdi ise onu düzeltiyorlar,kısaca hemen alınmaz oturmasını beklemek gerek,asus rog swift pg278q piyasadaki en

kaliteli monütörlerden biri,ben hep vatandan kontrol ederek alıyorum,sonradan başım ağrımıyor.
  • 1080 FTW gelsin, ona yetişir merak etmeyin. Aslında geçmemesi lazım ama görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Asus evga hepsi hikaye asustan monitör alınmaz. anakart ve ekran kartında msi top choice üst seviyede en iyisidir. monitör olarak da acer predator yada benq alın kafanız rahat olsun.

Öyle diyorsunda acer predator alıpta bir sürü sorun yaşayan insan var,asus rog swift pg278q ilk çıktığında sorunluydu ama bayadır düzelttiler,bunu düzelttiler bu

sefer,asus rog swift pg279q ips olan modeli sorunlu şimdi ise onu düzeltiyorlar,kısaca hemen alınmaz oturmasını beklemek gerek,asus rog swift pg278q piyasadaki en

kaliteli monütörlerden biri,ben hep vatandan kontrol ederek alıyorum,sonradan başım ağrımıyor.

Alıntıları Göster
    Özel soğutmalı modeller 900 serisinde 20 25 güne Tr de stoklara girmeye başlamış bundada böyle olursa ayın 20 sinden sonra görürüz kartları Tr de.

• Anlamadığım birşey var. Bu konu içerisinde o kadar şey konuşuldu ki, şimdi de marka kötüleme yapılmaya başlandı. Kim hangi markayı isterse alsın. Neden şu kötü bu iyi değil tarzında yönlendirme yapılıyor.

Almak isteyen kişi gelip marka sorarsa herkes fikrini söyler, alacak kişide kararını verip alır istediğini. Birçok kişi farklı markaları tecrübe edinmiş olabilir. Size ters gelen başkasının favori markası olabilir. Bu işin içinden çıkılmaz.

Tüm markalar dünya geneli yığınla model satıyor. Hepsinin alıcısı var. Dolayısı ile burada marka kötülemenin hiçbir anlamı yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipihrz

Özel soğutmalı modeller 900 serisinde 20 25 güne Tr de stoklara girmeye başlamış bundada böyle olursa ayın 20 sinden sonra görürüz kartları Tr de.

Alıntıları Göster
    Forumda resmen ciddi bir bilgi karmaşası var kimi diyor asus kötü hep bozuk kimi diyor msi bozuk kimi diyor yurtdışından alışveriş yapıyorum kafam rahat kimi diyor FE kartlar daha uzun ömürlü yemin ediyorum sistem topladım bi ekran kartı kaldı kafam allak bullak oldu. Forum bizi doğru yola iletecekken tam aksine olduğumuz yerde saymamıza neden oluyor. Ne yapacağız arkadaşlar hangi kartı alacağız yahu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

Forumda resmen ciddi bir bilgi karmaşası var kimi diyor asus kötü hep bozuk kimi diyor msi bozuk kimi diyor yurtdışından alışveriş yapıyorum kafam rahat kimi diyor FE kartlar daha uzun ömürlü yemin ediyorum sistem topladım bi ekran kartı kaldı kafam allak bullak oldu. Forum bizi doğru yola iletecekken tam aksine olduğumuz yerde saymamıza neden oluyor. Ne yapacağız arkadaşlar hangi kartı alacağız yahu :(

Alıntıları Göster
    hoppala şimdi de bu video Evga cıları buraya alalım

https://www.youtube.com/watch?v=hA4MymGreSM

• dakamon kullanıcısına yanıt
    Fana birşey sürtüyor gibi büyük ihtimal bi vida gevşetilse ses kesilir :)
  • gtx 1070 için hangi işlemciyi önerirsiniz?

• Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Sen halamı konuşuyorsun fanboy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan alacaksanız i5 6500 alınabilir. Overclock yaparım derseniz de 6600K var. i7 tarafında ise 6700 ile, çarpanı açık 6700K var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sıfırdan alacaksanız i5 6500 alınabilir. Overclock yaparım derseniz de 6600K var. i7 tarafında ise 6700 ile, çarpanı açık 6700K var.
    Valla foruma kafasında bir kart la gelen kart almadan kalır öyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

quote:

Orijinalden alynty: scutaro

quote:

Orijinalden alynty: raptak

quote:

Orijinalden alynty: Terminator T-800

Hocam ?u anki güncel seri olan Maxwell mimarisindeki gpulara bakarsanyz gpu isimlendirmeleri ile performanslar arasynda benzer bir durumun oldu?unu göreceksiniz.Örne?in Gtx 980 de GM204 Gtx 980 TY da ise GM200 gpusu yer alyyor fakat arada hatry sayylyr bir performans farky mevcut özellikle son oyunlarda bu fark kendisini dahada hissettirmeye ba?lady.Bu nedenle yazdy?ynyz gibi GP100 GP104 e göre daha performansly olacaktyr fakat fiyat anlamynda GP100 gpular epey cep yakabilir yine geneli itibariyle alynabilir gpular GP104 ailesinden olacaktyr diye dü?ünüyorum.

Peki daha güçlü GPU'ya daha dü?ük model numarasy vermek neyin kafasy?

Sayy ile ifade edilen GPU kod numarasy yani model numarasy de?il, üst seviyenin 1'den ba?layarak devam etti?ini dü?ünün, sonu 4 ve 8 ile bitenler de giri? seviyesi GPU'lar oluyor.

HBM2 ile vram yeter yetmez meselesi tarih oluyor, Pascal hesaplama gücü olarak da Maxwell'den daha iyi olacak, yeni seriyi ?imdiden merak ediyorum.

Anlamadym ne demek istedi?ini. Ee, 100 de 0 ile bitiyor?

Aynen, ben de merak ediyorum Pascal serisini. 16 GB VRam koyacaklar bir de, manyak bir ?ey olacak. Bir de seneye NVIDIA'nyn ba?ka model bir serisi çykacak, en tepede olacak olan model. Ondan sonra yeni mimariye geçecekler sanyrym. Bu arada bu Maxwell ve Pascal isimlendirmeleri mimari ady my yoksa sadece GPU'yu mu de?i?tiriyorlar?

Alıntıları Göster
    bunların türkiye pazarına gelecegi tahmini veya net bir tarih bellimi acaba?

• Gigabyte Gaming G1 incelemesi. Açıkçası OC edildiğinde FE modelinden hiçbir farkı olmamış.

• quote:

Kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum. GTX 770 i ilk aldığımda fan bağlantı kablosu hafif aşağı sarkmıştı ve buna benzer ses çıkıyordu. Kulak çubuğu ilekabloyu içeri doğru ittim ve sarkık kısmı ters döndü sorun kalmadı. Buna benzer bir durum olabilir.

NOT: Evga fanı falan değilim son 4 ekran kartım ASUS

• Galax 1080 ve 1070 Hof modelleri. 1070 de 8+8 pin ile geliyor. Fenaaa...!!

• quote:

Belliki fan içerden bir sürtünme sesi çıkarıyor. Soğutma yada fan ile alakalı bir durum olmadığı belli.

Hatta biraz daha abartayım. Bu fan kablosunu fan yapraklarına sürtecek şekilde ayarlamış bile olabilir videoyu çeken kişi. Troll'lük bedava nede olsa.

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hakikaten olabilir karanlıkta çekmiş.

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.