Şimdi Ara

2015 ÖSYS Yerleştirme sonuçları (ANA KONU) (AÇIKLANDI) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
43
Favori
82.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atılım bilgisayar mühendisliği %50 tuttu (2 .tercihim ) çankaya çok az farkla kaçtı neyse hayırlısı yerleşen yerleşmeyen herkese başarılar
  • Kuzenim ANKARA ÜNİVERSİTESİ - DİŞ HEKİMLİĞİ bölümünü kazandı...Yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır? Teşekkürler
  • Emrsy kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim, turizm rehberliği benim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanbatu

quote:

Orijinalden alıntı: momenty

quote:

Orijinalden alıntı: erkanbatu

ulan seneye bende sizin gibi bu durumda olucam simdiden elim ayagım titriyor

Aynen stres oldum

darisi bizim basımıza aga

İnşallah hırs yaptım ya ben bidahaki sınav bizimki şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrulmd

Tıp fakültesi hakkında sorusu olan varsa sorabilir

Sobotta mı netter mi
  • Adnan Menderes edebiyat okuyan bilgi verebilir mi?

• Öncelikle herkes için hayırlı olsun arkadaşlar. İzmir kazanan varsa yardımcı olabilirim şehir hakkında

• Kenshi kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun :)

kolay değil işin hadi bakalım insallah olur
  • Kastamonu hakkında sorusu olanlar pm atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Yazık üniversite puanlarına bak dibe vurmuş.Üniversite sınavının en başarısız öğrencileri bile mühendislik okuyor artık.200 puanla kimya 198 puanla metalurji mühendisliği kazanılmış.2 tane matematik çözene üniversite okuttular.77 üniversite vardı 200 üstünde üniversite var AKP sayesinde.Sırf oy kaygısı yüzünden eğitimi düşürdükleri duruma bak.Her yere tabela üniversitesi açarsan olacağı bu.İşssiz üniversite mezunları ordusu geliyor.Şimdi size herşey güllük gülistanlık 4 5 sene sonra mezun olunca bu işssiz üniversite mezunu ordusu bakalım nasıl düşünecek.2 tane öğretim üyesi ile mühendis mi mezun edilir.Laboratuvar'ı olmayan okuldan bilim adamı yetiştireceksin ha gülerler adama.Almanya'da nüfusun sadece %10 u üniversite okuyor.Geri kalan kısım mesleğe yönlendiriliyor.Almanya'nın bugünkü gelişmişlik seviyesi,ekonomisine,mühendisliğine,bilimine bakın bir de Türkiye'nin kine bakın.

Kıytırık üniversiteye giden düşünsün hocam sen ne düşünüyosun?

• FikirLideri kullanıcısına yanıt
    hocam farketmez ya.zaten kızılcahamam'dan gelecem(16 bin nüfuslu iklim olarak bolu'ya nazaran biraz yumuşak sosyal hayat 0)1.5 saat mesafe var.o yönlerden sıkıntı yok da akdeniz tarih bekliyordum ilk sıraya bolu sosyal bilgiler yazdım ikinci sıraya akdeniz sosyal yazmıştım(bolu 37 binle almış geçen sene ben 50bindeydim,akdeniz 33 binlerde almış acaba ilk sıraya akdeniz yazsaydım tutar mıydı?aklımda bu soru var ama sonuçta nasip kısmet )
  • DUMLUPINAR TARİH(KÜTAHYA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enestr29 -- 24 Temmuz 2015; 11:42:47 >
  • hayırlısı genşlerrr
  • Mr.Bigby kullanıcısına yanıt
    Sıralama kaçtı hocam
  • enestr29 E kullanıcısına yanıt
    bilecik üni mi yaşam ucuz fazla gidilecek yeri olmayan birde sessiz sakin otur ders çalış :D zor Allah kolaylık versin
  • Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği kazanan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furcin

Kilis 7 aralık inşaat mühendisliği vede kastamonu pmyo hangisine gitsem karar veremedim.

İnşaat mühendisliğine git ilk sene güzel bi ortalama yapıp başka üniversiteye geçiş yap derim. Pmyo'lar artık sıkıntı olmaya başladı. Örneğin bu sene mezun olacaklara mülakat yaptılar mülakatta başarısız olanları elediler. 2 seneleri boşuna gitti yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Orijinalden alıntı: LeonLife

Arkadaşlar ilk tercihe celal bayar salihli meslek yüksek okulu yazmıştım o çıkmış sınavsız geçişi kullandım ama puanı daha yüksek diye orayı yazmıştım şimdi biraz canım sıkıldı açıkçası izmirde oturuyorum eğer olursa ev tutucam manisada yaşayanlar yada o civarı okulu falan bilenler söyleyebilir mi çevre falan nasıl yani faaliyet açısından eğlence açısından falan birde kayıt için gittiğimde kayıt yaptırıp ek tercihlerde 9 eylülü de yazabilirim eğer kafama yatmazsa salihli sizce napmalıyım

Üni kazandin ek tercih hakkın yok malesef

Arkadasim sakin bi hata yapip gitme salihli cok kotu bi yer. Tekrar hazirlan bence hayatinin en guzel senelerini emin ol salihlide gecirmek istemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Aöf den anlayan pm ile ulaşabilir mi

Turkiye de 3 okulda AOF var. Hangisi?

Ataturk universitesi
    Anadolu universitesi
    İstanbul universitesi

• Süleyman Demirel Üniversitesi - İlk ve Acil Yardım (iö) geldi. Allah mahcup etmesin var mı acaba bu bölümü tutturan arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.