Şimdi Ara

BU SİSTEM NASILDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben vatan bilgisayardan oyun için pc topladım sizinde görüşlerinizi aldıktan sonra pc toplama kararını vereceğim
    1.sorum sistem nasıldır parçalar birbiri ile uyumlu ve sağlammıdır yani 600watt işlemci yeterli olacakmıdır?
    2.sorum ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
    3.sorum sistemi 2-3 yıl kadar kullanacağım bana 2-3 yılboyunca çıkan ve günümüz oyunlarını ultrada rahat oynatırmı?(gta5,cod warfare gibi oyunlar)
    4.sorum ekran kartında bazı kişiler sorun yaşamış ısınma yüksek ses gibi bende yaşarmıyım bu sorunları ekran kartı çok sorunlu bir kart mı ?
    5.sorum vatanda toplatacağım ordaki elemanlar düzgün temiz bi şekilde toplarlarmı kasayı
    evet sorularım bunlar sistem hakkında sizin görüşleriniz nelerdir. farkındayım birz fazla soru sordum ama ilk defa toplayacağım için sağlam olsun istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
    en önemlisi ekran kartı hakkında görüşleriniz neler ve kartı öneriyorsanız hangi markasını alayım yani msı yada sapphire gibi bazı kişiler msi daha iyi soğutur demiş bazıları vapor daha performanslı demiş bazılarıda sapphire modelinde yüksek ses veya ısınma sorunu var demiş siz ne diyorsunuz lütfen yardım edin benimde kafam karışı msi mı alsam sapphire mi die asus stoklarda yok boşuna önermeyin
    SİSTEM BU:http://i.hizliresim.com/3DQLR5.png

• İşletim sistemine o parayı verene kadar ekran karını r9 290 yapabilirsin.

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

İşletim sistemine o parayı verene kadar ekran karını r9 290 yapabilirsin.

peki şuanki sistem nasıl ve ekran kartı güzel mi ?
    hocam o biraz bütçeyi aşıyor bu ekran kartı kötümü bunun hakkında neden yorum yapmıyorsun ve güç kaynağı bu sisteme yetermi sizce

Ekran kartı kötü değil hocam için rahat olsun, ekran kartı güç gereksinimi 750w psu diyor ama ne kadar doğru bilemem. Güzel bilgisayar ama birde sinerji.gen.tr fiyatına bakmanı öneririm.

ilk olarak yorum için teşekkürler içimde şöyle bir his vardı kartı aldım ve çok ses yapıyor yada çok ısınıyor siz yaptığınız yorumla beni biraz daha rahatlattınız çünkü daha önce sorun yaşamamış kişiler yok değil peki hangi markasını almamı önerrisiniz ve bu kartda cw coil bilmem ne sorunu varmıdır sizce
    Bu sistem sizce nasıl
    3 ay önce açıldı
    Bu sistem alınır mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk ekran kartımı aldığımda arızalı çıktı 100% sağlam olacak diye şart yok . Arızalı çıkabilir, güç tüketimi üzerinde yoğunlaşın bence her yerde 750w yazıyor araştırın bi.

Ben ilk ekran kartımı aldığımda arızalı çıktı 100% sağlam olacak diye şart yok . Arızalı çıkabilir, güç tüketimi üzerinde yoğunlaşın bence her yerde 750w yazıyor araştırın bi.

peki sizin ekran kartınız neydi ne kullanıyorsunz umarım bu ekran kartını aldığıma pişman olmam :)
    İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ5-4460/ANAKART: MSI B85M-E45/EKRAN KARTI: ASUS STRİX GTX 960 2 GB GDDR5 128 BİT/HARDDİSK: WD BLUE 1 TB 7200 RPM/BELLEK: KİNGSTON HYPERX FURY 8 GB DDR3-1600 MHZ CL10 RAM/KASA: COOLER MASTER 600W K380/KASA FANI: AKASA 120MM SLEEVE BEARİNG SİYAH FAN/MONİTOR: 21.5 ASUS VS228D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Windowsu almazsanız şu sistem olabilir.
     BU SİSTEM NASILDIR ?

hocam ben sistemde kararlıyım ama sadece ekran kartı ve psu için endişeleniyorum sizce ekran kartı iyimdir ve psu yeterlimi ?yarıdmcı olursanız sevinirim:)
    peki siz neden msi tercih ettiniz

• 4-5 sene önce vapor-x 5770 almıştım ben, aldığım yere geri yolladım anında değişim oldu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.