Şimdi Ara

2000 tl lik sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kediyekafatanfare K kullanıcısına yanıt
    Daha hala isin markasindasin pes yahu enayiliktir ayni karta sırf birisi sacmaladi diye fazla para veriyorsun (SORUN falan YOK)

R9 280 dx12 destekli kart
    Windowsu sen kuracaksin kasayla beraber gelmiyor
    Everest tenekesi alinmaz yoksa söylersin diger magazadan gelir
    70 lira dvd ye verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 8:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Daha hala isin markasindasin pes yahu enayiliktir ayni karta sırf birisi sacmaladi diye fazla para veriyorsun (SORUN falan YOK)

R9 280 dx12 destekli kart
    Windowsu sen kuracaksin kasayla beraber gelmiyor
    Everest tenekesi alinmaz yoksa söylersin diger magazadan gelir
    70 lira dvd ye verilmez

sanırım haklısınız biraz fazla marka işine falan bulaştım hak veriyorum size ama ilk defa topladığım için böyle birşey oldu emin ol kusura bakma.psu yu ne yapacağım peki hiçbirini almassam güç nasıl gelcek kasaya önerdiğiniz modelde bize yakın mağazada kalmamış
    windows nasıl kuracağım cd var flashla naısl halledicem ondada 16 gb lık
    R9 280 oyun oynuyormusun ne kadar performanslı(bu arada dx12 demişsin ama dx12 gelecekmi yoksa öylemi ben 11.2 gördüm)
    farkındayım çok fazla soru sordum sizlere kusura bakmayın ne deseniz haklısınız ama ilk yaptığım için yardımlarınızı alıyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediyekafatanfare -- 29 Haziran 2015; 11:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpyavuzhan

https://www.youtube.com/watch?v=EZUSyy3obMs
    R9 280 böyle performans veriyor gayet iyi bir kart. Son topladığınız sistem gayet güzel olmuş.
    Yeni çıkacak oyunları bilemeyiz bu yüzden gelecek hakkında yorumumuz olmuyor.
    Olmadı ekran kartına oc yapıp R9 280x ayarına getirirsiniz.
    İşlemci kutusunda stok fan vardır İ5 4460 oc olmuyor zaten ekstra fan almanıza ihtiyaç olmayacaktır.

dostum yorumun için sağol peki sana birşey soracağım i5 4460 oc olmadan benim işime yararmı baya bi oyun oynuyacağım çünkü

Dx 12 temmuzda cikacagi icin oyle yoksa amd nin bir onceki 7xxx serisi de destekliyecek

Olmayan parcalari isteyeceksin baska magazadan gelecek yerine urun koydunmu ya fiyat firlar ya kalite düşer

Hele sistemi al windowsu yuklemek için anlatim konuları var forumda halledilir onu düşünme o ikinci asama

Kart butcene gore fiyat / performans dedigimiz kart youtubede videolara bak oyle performans verir
    Ben pek oyunlara vakit ayiramiyorum artık ama karttan memnun kaldigimi söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 13:20:00 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    tm anladım bu arada kasayı vatandaki elemanlar toplayacak yani toplatmadan önce mağazayı arayıp dediğin fanı siparişmi edeyim
    mağazaya bir önden git bu listeyi istiyorum eksikleri diğer mağazalardan temin edin de onlar seni gelince çağırırlar olmazsa eksikleri internet üzerinden al parçaları birleştirirler
    teşekkürler bu arada bi arkadaşımız bana r9 280 ne oc yaparsan 280x performansına çıkar dediler oc varmı ekran kartında
    Var tam olmasa bile (oc her kartta aynı olmuyor şans işi) 280x e yaklaşır
    hocam sistem tam senin dediğin gibi çıktısını aldım vatana gidicem elemanlara bunu istiom dicem bunlar orda toplucaklar inşallah işi biliolardır bende orda durucam zaten kasayı toplattık kızma ama diyelimki gtx960 4g 4b lık ekran kartı gelmişti taktırsam kötü olurmu (karne indirimi var o yüzden ) yoksa senin dediğini alacağım ekran kartı tam olarak şuydu:http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html senin önerdiğin buydu dimi bi yanlışlık olmasın. sadece soruyorum bide bunun tri-x oc falan var çekirdek hızı daha fazla o nasıldır
    2. sorum olarak ben bunu aldım kasayı eve geldim windows u nasıl kurucam sonra bana afra tafra yapmasınlar bişey bilmeden alıyorsun diye
    son olarak sana çok ama çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için 2 gün boyunca bana düzgün bir şekilde yardım ettin çok teşekkürler

4gb gtx 960 vatanda 900 lira civarı karne indirimi olsa yine olacak 810 lira yine diğer ekran kartından pahalıya geliyor

4gb gelse bile fiyatı pahalıdır kardeşim karne indirimi göremedim ben yapmıyor artık galiba

şu konuda 2 anlatımı var windows yüklemenin

forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm

ben onu önerdim evet 280 versiyonunda trix toxic versiyonları yok zaten.(baktım yokmuşhttp://www.sapphiretech.com/catapage_pd.asp?cataid=73&lang=eng) 280x de var oyle versiyonları bütçeni artırırsan 280x alınabilir

birde dikkat et vatanda seni bu daha iyidir falan diye kandırmasınlar listende yazanları almaya bak milleti kandırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 15:06:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatanfare

hocam sistem tam senin dediğin gibi çıktısını aldım vatana gidicem elemanlara bunu istiom dicem bunlar orda toplucaklar inşallah işi biliolardır bende orda durucam zaten kasayı toplattık kızma ama diyelimki gtx960 4g 4b lık ekran kartı gelmişti taktırsam kötü olurmu (karne indirimi var o yüzden ) yoksa senin dediğini alacağım ekran kartı tam olarak şuydu:http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html senin önerdiğin buydu dimi bi yanlışlık olmasın. sadece soruyorum bide bunun tri-x oc falan var çekirdek hızı daha fazla o nasıldır
    2. sorum olarak ben bunu aldım kasayı eve geldim windows u nasıl kurucam sonra bana afra tafra yapmasınlar bişey bilmeden alıyorsun diye
    son olarak sana çok ama çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için 2 gün boyunca bana düzgün bir şekilde yardım ettin çok teşekkürler

4gb lik modeli almaktansa 280x almak daha mantıklı. 280x bariz bir şekilde daha iyi. 4gb lik modelin amacı sanırım sli için. Çünkü o vrame ihtiyaç duyacak bir kart değil.

• yorumlarınız için teşekkür ederim. bu ekran kartından tri-x olan 2 tane var
    1.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html#ozellikler
    2.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti-17206.html
    hangisini alayım ve asıl konuya geleyim bunlardan birini almam sonucunda performansta yüksek bi artış olacaksa alacağım çünkü bütçeyi bir hayli aşıyor en fazla 2300 2400 eğer performansta sağlam bi artış gösterecekse kasa ve güç kaynağını birlikte alayım ne dersiniz fiyt daha ucuza geliyor be nu ekran kartlarında 1 kişi 30 dk sonra grafikler birbirine giriyor demiş 280 serisi için doğrumudur yoksa trollüyormu
    baan yardımcı olduğnuz için teşekkür ederim
    Kasa güç kaynağı bir arada olan kasalar yetseydi düzgün olsaydı ben zaten öyle önerirdim (kasa psu 340 lira benim hesabımla varmı altında daha iyisi yok bitti)

2 side aynı kart stok girişleri farklı zaten sen gidip 280x diyince hangisini vereceğini vatandakide bilir

280x 5-10 fps arası daha iyi sonuç verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 15:36:22 >
  • Toplayınca fotoğraf atarsanız güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatanfare

yorumlarınız için teşekkür ederim. bu ekran kartından tri-x olan 2 tane var
    1.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html#ozellikler
    2.http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-tri-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx-112-ekran-karti-17206.html
    hangisini alayım ve asıl konuya geleyim bunlardan birini almam sonucunda performansta yüksek bi artış olacaksa alacağım çünkü bütçeyi bir hayli aşıyor en fazla 2300 2400 eğer performansta sağlam bi artış gösterecekse kasa ve güç kaynağını birlikte alayım ne dersiniz fiyt daha ucuza geliyor be nu ekran kartlarında 1 kişi 30 dk sonra grafikler birbirine giriyor demiş 280 serisi için doğrumudur yoksa trollüyormu
    baan yardımcı olduğnuz için teşekkür ederim

Güç kaynağı olarak 600/650 liklerden alırsan iyi olur. Performans artışı çok fazla değil. Ben 2 kartıda test etmedim ama youtube taki karşılaştırmalara göre %15-20 civarı daha iyi 960 a oranla.

• 1-2 fps için 200 lira fark vermeye deymez bence ozaman eski sistemde kalıyorum

fotoğrafı tabikide atarım bu kadar yardım için bi fotoğrafı hor görmem atarım

peki şu konu hakkında bilgniz varmı adam yarım saat sonra grafikler birb,r,ne giriyor diyor sizce trollüyormu

en öenmlisi sistemi son olarak atayım sizde kontrol edin sonra ben bunu alayım. bu sistem bana rahat bi şekilde işlevimi karşılar inşallah bazı yerlerde büütn oyunları 60fps 1080p açar diyorlar benden netten baktım güzel bi karta benziyor umarım pişman olmam
    ben sistemi aldıktan sonrada yardımcı olabilirseniz çok iyi olur windows ve overclock yapma işleri pek anlamam
    dvd almaya gerek yok diyorsunuz yani stok fan zaten yeterliymiş
    yardımlarınız için teşekkürler ne kadar teşekkür etsem azdır
     2000 tl lik sistem

Yok kardeşim adam ya monitöründen dolayı bir sorun yaşıyor ya kart gerçekten bozuk geldi (her malda bu mümkün sıfır araba komple çift kat boyalı çıkıyor) yada marka çalışanı (bizim forumda bile var çalışanlar her markadan doğaldır) o yüzden öyle bir durum yok

o ramlerde indirim yok bunda var sadece dizaynı farklı cipi aynıdırhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 16:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Yok kardeşim adam ya monitöründen dolayı bir sorun yaşıyor ya kart gerçekten bozuk geldi (her malda bu mümkün sıfır araba komple çift kat boyalı çıkıyor) yada marka çalışanı (bizim forumda bile var çalışanlar her markadan doğaldır) o yüzden öyle bir durum yok

o ramlerde indirim yok bunda var sadece dizaynı farklı cipi aynıdırhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

tm ozaman sistemi alıyorum ekleme veya değiştirmem gereken bi parça olursa söylersin.
    ben vatana telefon edip mall of mağazasına getirmelerini istesem güç kaynağını senin dediğin zalmanı öyle getirebilirlermi ?ooraya gidip listeyi verip döndükten sonra gitmek zor mesafe var baya
    kafama takılan en çok şeylerden biri dvd sürcüsü almassam ekran kartı cd sini kurulumu falan nasıl yapacağım ?
    bu arada fiyatlar dolara göre sanırım sürekli artıp düşüyor önerdiğin ekran kartı dün 659 tl ydi
    umarım bu sistemi aldığıma pişman olmam bana keyifli bi oyun deneyimi yaşatır
    bu arada sistem tam dimi eksik fazla varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediyekafatanfare -- 29 Haziran 2015; 16:16:30 >

aynen öyle dolara göre anlık fiyat belirleniyor

sürücüleri internetten indireceksin zaten gerek yok cd ler ile gelenler eski oluyor.

Güç kaynağı için Arayıp konuş ben bu modeli istiyorum dersen yardım ederler.

(istanbulda yaşıyorsun sanırım Mall of deyince doğru mu her tarafı mağaza o şehrin moto kurye ile bile getirirler başka mağazadan)

1.kablo ile internete gireceksen kablon varsa ona bak
    2.Wirellles ile gireceksen usb wifin varsa
    3.klavye fare monitör varsa eksik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 16:23:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.