Şimdi Ara

2000 tl lik sistem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

aynen öyle dolara göre anlık fiyat belirleniyor

sürücüleri internetten indireceksin zaten gerek yok cd ler ile gelenler eski oluyor.

Güç kaynağı için Arayıp konuş ben bu modeli istiyorum dersen yardım ederler.

(istanbulda yaşıyorsun sanırım Mall of deyince doğru mu her tarafı mağaza o şehrin moto kurye ile bile getirirler başka mağazadan)

1.kablo ile internete gireceksen kablon varsa ona bak
    2.Wirellles ile gireceksen usb wifin varsa
    3.klavye fare monitör varsa eksik yok

aynen hocam istanbulda yaşıyorum ozaman arayıp söylerim o gelir kablo ile bağlanacağım kablom var
    monitör fare klavye de var bu anakartta ön tarafta usb girişi kulaklık girişi falan var dimi aynı zamanda kasa ledlimi

• kediyekafatanfare K kullanıcısına yanıt
    her şey mevcut kardeşim anakartı kasaya düzgün monte etmeleri yeterli

kasanın ön fanlarından birisi mavi ledli
     2000 tl lik sistem
  • quote:

her şey mevcut kardeşim anakartı kasaya düzgün monte etmeleri yeterli

kasanın ön fanlarından birisi mavi ledli
     2000 tl lik sistem

ya bişey dicem bu ekran kartı güç tüketimi hakkında ne düşünüyorsun bi yerde dolaşırken 285 i gördüm daha az güç tüketimi daha fazla performans falan diyor ne diyorsun bu konuda yardımın için sağol

285 de 2 gb olması sebebiyle alım dışı 2gb kartlar yetmiyor artık

güç tüketimine bakarak kart seçmek mantıksız çünkü aradaki fark elektrik faturasına o kadar hissedilir derece yansımıyor.
  • quote:

285 de 2 gb olması sebebiyle alım dışı 2gb kartlar yetmiyor artık

güç tüketimine bakarak kart seçmek mantıksız çünkü aradaki fark elektrik faturasına o kadar hissedilir derece yansımıyor.

teşekkür ederim sonunda istediğim sisteme sayende ulaştım alıncda inş fotosunu atarım
    https://www.youtube.com/watch?v=M5hmdNDIU9Q benim alacağım kart bumu arada fark varmı ?
    bişey daha ekliyecek olursak dolar fiyatıda düşmüşse dvd ekleyebilirmiyiz ben şimdi usb ile atamam formatı
    benim sistemim kaç bit olucak 64/32 neye göre belirleyeceğim bunu ve vatan mağazasında orjinal windowsu vericeklermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediyekafatanfare -- 29 Haziran 2015; 16:58:03 >

Windows vermezler almadiginiz surece USB ile kendinizde kopya olarak kurabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD19307

Windows vermezler almadiginiz surece USB ile kendinizde kopya olarak kurabilirsiniz

dostum şurdan baktımda
    http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-81-single-language-64-bit-turkce.html
    yorumlarda birisi toplama yaptırıp bunu isterseniz ücretsiz kurup veriyorlar dedi doğrumu ve diğerlerindede olurmu yani pro da falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez-zork

uydurma intel koyunu... yalan dolanla core i3 çöplerine mahkum etme parasını ziyan ettirme...

şuanki sistem nasıl
     2000 tl lik sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: BD19307

bu arada vatandan dvd almadım diyelim yinede sistemi toplayıp kuruyırmu onlar sanki bişeyi eksik alınca yapmıyorlardı diye hatırlıyorum da
    Sana özel mesaj gönderdim ordan sorunlarını yanıtlamaya devam edeceğim konu çok karışık bir hal aldı

vermezler malesef.sistem kurmazlar monte edip verirler o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Haziran 2015; 17:15:22 >
    Ne aldıysanız onun montajını yaparlar geri kalanları sen halledersin

• 2000 tllik kasayla yeni oyunlardan tam performans alamazsınız malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.500 lira ver 128 bit ekran Kartlı sistem kur

• Tübba kullanıcısına yanıt
    Yeni Batman oyunu dahil mi hariç mi ? bişey deniycez
    Buyur ;
     2000 tl lik sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatanfare

dostum dediğin sistemide bi düşünürüm fakat gtx 960 daha iyi olmazmıydı nedense bana daha sıcak geliyor ve bir sorum olacaktı gta 5 vb oyunlarda gtx960 ve dediğiniz sistem gibi bi kasa bana ultra ayarlarda oynatırmı biraz fazla oyun oynarım yorumun için teşekkürler bu arada :)

gtx960 ile high'da falan oynarsınız muhtemelen. Belki daha düşük. Oyunu ultrada oynamak için 3,5 gb vram gerekiyor sizin kart 2 gb.
  • Eğer işlemciyi 6300 almayı düşünüyorsan 6350 almanı tavsiye ederim overclock ile uğraşamam diyorsan.
  • Tamam sen tercihinde devam et ama insanlara saygı duy. Senin bana hakaret etmeye hakkın yok.
    Şuanda 1080p için sıkıntı olmaz belki ilerde yetmeyebilir bu sistemi ne kadar süre kullanacağına karar vermen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Şuanda 1080p için sıkıntı olmaz belki ilerde yetmeyebilir bu sistemi ne kadar süre kullanacağına karar vermen gerek.

2-3-4 yıl gibi yetermi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.