Şimdi Ara

x1650 Pro AGP, 7600 GT'YE DÖNÜŞTÜ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anakart : GIGABYTE GA-8IPE1000MK (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
    İşlemci : Pentium 4 - 3.2 Ghz
    Bellek : 1024 DDR-RAM
    Anakart Çipseti : Intel Springdale i865PE
    Bios türü : Award modular (09/07/04)
    Görüntü Bağdaştırıcı : nVidia GeForce FX 5500 (256 MB)
    Ses Bağdaştırıcı : Realtek ALC655 @ Intel 82801EB ICH5 - AC-97 Audio Controller [A-2/A-3]
    IDE Denetleyici : Intel(R) 82801EB Ultra ATA Depolama Denetleyicisi - 24DB
    SCSI/RAID Denetleyici : D347PRT SCSI Controller
    Disk Sürücüsü : ST3300831A (300 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

Evet arkadaşlar, bilgisayarım bu. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. x1650 Pro'da karar kıldım. Sizce bu kart benim sistemime gidermi? Ve bu kartla piyasadaki oyunların yüzde kaçını oynayabilirim?

Teşekkür ederim...

SİPARİŞİ İPTAL ETTİM, XFX 7600 GT AGP ALMAYA KARAR VERDİM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 7 Aralık 2006; 19:14:44 >

• al pişman olmazsin

• Peki hocam, aldım diyelim... Ben montaj işlerinden pek anlamamda... Şimdi aldım ben bu kartı, açtım kasayı, taktım agp slotuna... Biostan yeni bir ayar fln yapmam gerekirmi? Veya voltaj değeri fln filan işte, yoksa taktığım gibi kullanmaya başlarmıyım?

Orjinalden alıntı: phabio

Peki hocam, aldım diyelim... Ben montaj işlerinden pek anlamamda... Şimdi aldım ben bu kartı, açtım kasayı, taktım agp slotuna... Biostan yeni bir ayar fln yapmam gerekirmi? Veya voltaj değeri fln filan işte, yoksa taktığım gibi kullanmaya başlarmıyım?

yok gerekmez karti takmadan eski ekran kartının once sürücüyü sil kasayi ac karti tak sonra kutudan cikan sürücüyü yükle keyfine bak

sonuc=bios ile ilgili biş ayar yapman gerekmez ama bios acılabilir degiştirdin diye save and exit deyil cikarsin biosdan acilirsa acilcagını zannetmiyorum ama

• Eywallah hocam sağolasın. Peki voltaj değerinde fln bi oynamada gerektirmez dimi? Saçma bi soru soruyorum belki ama cahillik
    Birde benim anakarta tesin uyar dimi x1650 pro agp?

Eywallah hocam sağolasın. Peki voltaj değerinde fln bi oynamada gerektirmez dimi? Saçma bi soru soruyorum belki ama cahillik
    Birde benim anakarta tesin uyar dimi x1650 pro agp?

uyar AGP slotu var anakartında, voltaj filan yapmaz gerekmez dedigim gibi

sadece bunlari yapcan=karti takmadan eski ekran kartının sürücüyü silcen(nvidia sürücüsünü) kasayi ac karti sonra güc kaynagına baglıcan ekran kartını, sonra kutudan cikan sürücüyü yükle keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Kasım 2006; 22:16:00 >

• eywallaaaah... ama güç kaynağını daha önce hiç bağlamadım, ama beceririm yaau

peki hocam benim bildiiim sapphire üretio x1650 proyu
    başka üreten warmı sapphireden daha iyi?
    GeForce 7300 SE/7200 GS driver
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eywallaaaah... ama güç kaynağını daha önce hiç bağlamadım, ama beceririm yaau

peki hocam benim bildiiim sapphire üretio x1650 proyu
    başka üreten warmı sapphireden daha iyi?

yok sapphıre en iyi ATİ gpu üreten firmalardan biri icin rahat olsun.... güc kaynagını ekran kartının arkasina baglıcan güc girişini gückaynagından cikan kablolar ile(molex girişi) becerirsin lego gibi bişey

• gözünüzde büyütmeyin bu kadar yahu,
    kartı takmak da çalıştırmak da bebek oyuncağı, mekanik ve elektronik olarak bir sorun çıkmaz
    asıl yazılım sorunları çıkmasın onu için dua edin

ya şimdi ben 1650 pro ile piyasadaki tüm oyunları oynarım dimi, pc özelliklerim yukarda...
    hepsini oynarım dimi???

ya takarım patlar matlar makine neme lazım

ya şimdi ben 1650 pro ile piyasadaki tüm oyunları oynarım dimi, pc özelliklerim yukarda...
    hepsini oynarım dimi???

ram ve işlemci benimkiyle hemen hemen aynı, 1024X768'de M2TW, Oblivion, Anno 1701 gibi oyunların ayarlarını AA ve Af açarak sonuna kadar kadar
    kökleyemezsen de, piyasadaki oyunların çoğunu tatmin edici fps ile oynarsın (zaten 4XAA ve 16X AF'yi her oyunda açmak için, en azında X1900GT ayarında bir kart olması lazım)

• eywallah babacım... peki bu kartı nerden bulabilirim?
    internetten almayı düşünüyorum ama daha uygun bulunurmu??
  • Agp icin su an tek secenek bu.Askere gidecegim icin idare etsin diye bunu aldım dondukten sonra komple degisim yapacagım daha dogrusu yeni pc almam gerekiyor.Oyunlarda TRQX arkadasın da belirttigi gibi sınırda bir kart yani 25-30fps max ayarlar 1024-768.Alternatifin komple sistemi yenilemek o zaman bile pcı-express olarak bu kart ayarında 7600gs var 20-30dolar daha ucuz 1650pro ya gore o kadar.Cok ilginc su sıralar 200dolarlık kartlar bile oyunları cok ust kalitelerde oynatamıyor.
    *ASUS Tuf Gt501-Thermaltake GRAND 1200W -ASUS X570P PRIME -AMD RYZEN 5 5600X -XIGMATEK VENUS -PALIT GAMEROCK RTX3070 -GİGABYTE VISION RTX3070 -1TB WD SN850 NVME M2 -2TB WD SN850NVME M2 -2TB SEAGATE NAS5900 -4TB 2.5'' -1TB 2.5 -750GB 2.5 -2TB WD MY PASSPORT -2TB SEAGATE EXPANSION -2x16GB CORSAIR DOMİNATOR 3200MHZ -ARCELIK 65 OLED 9900 -EMERSON 1500VA UPS
  • Ben geçen gün ekran kartının tozunu almak için çıkarıp taktığımda bi süre ekran kartını görmedi yerine oturmamış gibi dıt dııt öttü BIOS.İlk başta 2-3 kere yeniden takıp çıkarmama rağmen durum değişmemişti ama belirli bi süre sonra açıldı.

Burda elimden muhtemelen ekran kartına geçen statik elektrik neden olabilir mi?Aklıma gelen tek şey bu oldu,hazır burda takıp çıkarma derken sorayım dedim.Önceden hiç olmamıştı.

Orjinalden alıntı: F_o_X

Ben geçen gün ekran kartının tozunu almak için çıkarıp taktığımda bi süre ekran kartını görmedi yerine oturmamış gibi dıt dııt öttü BIOS.İlk başta 2-3 kere yeniden takıp çıkarmama rağmen durum değişmemişti ama belirli bi süre sonra açıldı.

Burda elimden muhtemelen ekran kartına geçen statik elektrik neden olabilir mi?Aklıma gelen tek şey bu oldu,hazır burda takıp çıkarma derken sorayım dedim.Önceden hiç olmamıştı.

aynı haltı bende yedim..Temizlik hesabı....ekran kartını elimize aldık ve geçmiş olsun..kart muhtemelen statiği yedi.Aynı gün bilgisayarcım aracılığıyla ARENA ya gönderdim 3 gün sonra yenisi geldi..bu arada ARENA 'ya teşekkürler..Adamlarda hiç mızmız yok,direk değişim(bu kolaylık içinde SAPPHIRE firmasınında etkisi olduğunu tahmin ediyorum)..İşin özü statik elektriğe dikkat edin..

• ARKADAŞLAR CEVAP LÜTFEEEEN
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.