Şimdi Ara

tercih yapip tekrar hazirlanmak :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih yapmak zorundayim cunku aileme anlatamiyorum. Onlarin bana olan bakislarini gormektense puan kaybini goze aldim. 45 puan geliyordu yarisi inecek seneye. Sizce ne yapmaliyim? Eksigi kapatirim gibi geliyor ama insan yine yediremiyor kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lys3ks

Yemezler be dostum biliyorlar puanlarimi falan :/

ailenle birlikte mi yapıp mı göndercen tercih listeni?
  • 22.5 net puanı Lys'de kapatmanın imkanı yok.Birde iyi bir yer kazanmak istiyorsan bu yıla göre ekstra çalışman gerekecek.Seneye o kadar çalışırsın örneğin 20 bininci olursun 22.5 puanın düşer geri 50-60 bine gerilersin çalışmanın bir anlamı kalmaz.Tercih yapmaman şart.

• Ailemle yapmicam ama neyin tutup tutmadigini biliyorlar. Dogru diyorsunuz hocam yapmamam sart. Yapsam bile seneye eksigimi kapasam vs birde basima uni cikacak. Onu gec puanim gelecek 350 falan +22.5 eklence diyecegim keske diger 22.5 daha gelse. Zaten siralamami mahvedecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17CD93028 -- 17 Haziran 2015; 8:29:47 >

Ailemle yapmicam ama neyin tutup tutmadigini biliyorlar. Dogru diyorsunuz hocam yapmamam sart. Yapsam bile seneye eksigimi kapasam vs birde basima uni cikacak. Onu gec puanim gelecek 350 falan +22.5 eklence diyecegim keske diger 22.5 daha gelse. Zaten siralamamk mahvedecek.

kontenjan diye bir sınır olduğu sürece kimse hangi üniversitenin tutup tutmayacağını net olarak bilemez
  • Orasi oylede hocam gel aileme anlat. Gitmesem simdi yuzler asilacak zaten surekli kavga var daha da artar. Bu cocuk niye evde bu napiyor neden kazanamadi olaylari falan donecek. Gerci bu bir ay surer gibi geliyor. Elbet alisacaklar.

Orasi oylede hocam gel aileme anlat. Gitmesem simdi yuzler asilacak zaten surekli kavga var daha da artar. Bu cocuk niye evde bu napiyor neden kazanamadi olaylari falan donecek. Gerci bu bir ay surer gibi geliyor. Elbet alisacaklar.

kontenjan dersin olur biter
    ama en iyisi karşılarına dikilip dürüstçe anlatmak her şeyi tabi
  • İmkansız değil ama büyük bir çaba istiyor. Kırık obp çok atıyor mesela (MF için konuşuyorum) sonuç 3k atıyor seni 7-8kya. İmkansız değil zorlarsan olur. Hatta benim önerim illa tercih vereceksen ver kayıt yaptır dön evde çalış bi sene daha. Üniversitesiteyle zor oluyor diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.