Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam net var ama yine alıyorum bulamadım çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacklife3434 B kullanıcısına yanıt
    Seninle aynı hatayı alan arkadaş iTunes12.0.1 sürümünü kurmuş, sonra işlemlere devam ettiğinde seri no hatası vermemiş fakat yukarıda bahsedilen internet bağlantı hatası vermiş.
    O da zaten internet yokmuş ondan hata vermiş. Net olsa belki 6.1.3 e dönmüştü.
  • Hocam olmuyor yükledim denedim format atıp 0 dan denedim nafile olmuyor üstadım

• Teamviewer den yardim isteyen gelsin
    100% yaparim demiyorum yardimci olmaya calisirim siz yaparken gördügüm yanlis olursa söylerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar ios8 yüklü 4s telefonumu 4-5 gün önce 6.1.3'e düşürdüm,daha sonrasında jailbreak yaptım telefonu sorunsuz kullanıyorum,

ios8'e göre şarjım daha iyi gidiyor,telefonun menü geçişler programların açılması vs vs yazmıyorum bile 4s ios 6.1.3 ile resmen süper çalışıyor,

şimdi kafamda şöyle bir soru var ilk başlıkda yazılan downgrade yöntemi ile 6.1.3 den 6.1.3' Restore yapmak mümkünmü ?

ayrıca honkong'dan alınma faturası olmayan bir ipad2 sahibiyim,bu ipad etkinleştirme ekranında kaldığından aylardır kullanılmaz durumda (kullanıcı adı şifre soruyor kardeşim hatırlamıyor) varmı bunun bir çözümü ?

özellikle ipad 2 aktivasyon için bilgisi olan varsa çok makbule geçer.
  • iPad2 için de çıkmış diyorlar. @tihmstar'ın tiwit hesabından ipad2'yi downgrade edenleri RT yapıyor.

• Beyler madem ipad 2,4 sahibi olarak ios 6.1.3 e düşürme hayalim suya düştü ben de 8.3 ten 8.4 e güncellemeyi düşünüyorum ipad 2 de veya iphone 4s te 8,3 ten 8.4 e geçen arkadaş varsa mesajımı alıntılasın lütfen.

8.3 ile 8.4 arasında performans farkı var mı şarj sürelerinde bir fark var mı ? 8,3 ile tablletten ciddi anlamda nefret ettim
  • iPhone 5 için hala durum stabil mi arkadaşlar

• libirecovery-0.dll hatası alıyorum neden acaba
  • Beyler bende jb yapamadım yardımcı olacak var mi ? iTunes son surum var jb programın da indirdim de olmadı yardımcı olacak var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucyy

Beyler bende jb yapamadım yardımcı olacak var mi ? iTunes son surum var jb programın da indirdim de olmadı yardımcı olacak var mi

ios kacdasin su an ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince of Darkness

quote:

Beyler bende jb yapamadım yardımcı olacak var mi ? iTunes son surum var jb programın da indirdim de olmadı yardımcı olacak var mi

ios kacdasin su an ?

8.4 hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prince of Darkness

quote:

ios kacdasin su an ?

8.4 hocam

https://mega.co.nz/#!TBV3zayB!ZAMxgoZO5bRhQm5poYpgOrNbD0LHgXpQT9Yp1-zNFgg

Mobilde yazdim link de sorun varsa taig v2.30 tool diye arat ben 8.4 ü bunla jail yapdim

• quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

Arkadaşlar selamlar ios8 yüklü 4s telefonumu 4-5 gün önce 6.1.3'e düşürdüm,daha sonrasında jailbreak yaptım telefonu sorunsuz kullanıyorum,

ios8'e göre şarjım daha iyi gidiyor,telefonun menü geçişler programların açılması vs vs yazmıyorum bile 4s ios 6.1.3 ile resmen süper çalışıyor,

şimdi kafamda şöyle bir soru var ilk başlıkda yazılan downgrade yöntemi ile 6.1.3 den 6.1.3' Restore yapmak mümkünmü ?

ayrıca honkong'dan alınma faturası olmayan bir ipad2 sahibiyim,bu ipad etkinleştirme ekranında kaldığından aylardır kullanılmaz durumda (kullanıcı adı şifre soruyor kardeşim hatırlamıyor) varmı bunun bir çözümü ?

Hocam ben denedim hata verdi
    İos8.4 e gecip tekrar jb yapip downgrade yaptim 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

Arkadaşlar selamlar ios8 yüklü 4s telefonumu 4-5 gün önce 6.1.3'e düşürdüm,daha sonrasında jailbreak yaptım telefonu sorunsuz kullanıyorum,

Hocam ben denedim hata verdi
    İos8.4 e gecip tekrar jb yapip downgrade yaptim 👍

telefon üzerinden sifirlamadan mi bahsediyorsun yoksa itunes restore mi ?

• quote:

Bende de aynısı oldu çözümü şöyle;
    Öncelikle iTunes ile telefonunuzun yedeğini alın. Bir yerde kalsın ilerde 8.4 ve üzerine dönerseniz geri yüklersiniz. Telefonunuza uygun 8.4 ipsw dosyasını bilgisayarınıza indirin. Telefonunuzu kapatın, HOME tuşuna basarak kablonuzu telefona bağlayın. Ekranda iTunes simgesi çıkar ve iTunes otomatik olarak açılır. Shift tuşu ile birlikte Geri Yükle sekmesine tıklayın ve 8.4 ipsw dosyasını gösterip yüklemeyi yaptırın. Yükleme bitince yedeğinizi geri alıp jailbreak yaparsınız. Jailbreak yaparken iphone mi bulu kapatın, telefonunuz da şifre varsa kaldırın ve uçak moduna alın telefonu.

• Telefonu 8.4 e yükselttim yine jb yaptım yine seri numarası hatası aldım çıldırcam nedir bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimde iOS5 yüklü iPhone 4s var. Ama bir sıkıntım varki telefon arama yapmıyor. Hatti takiyorum goruyor ama arama yapmiyor. Arama yapiyorsa diiit sesi gelmeden ariyor. Disardan aradigimda ise kapali gozukuyor. Simdi bunu 6ya yukseltmeyi dusunuyorumda direk jb yapip 6ya yukseltsem olurmu yoksa once ios8.4e gecip oradan mi ineyim. Aranizda hic 8.4den inen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: sebin efe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

beyler anasayfadaki yöntemle tekrar denedim ve tek seferde çok basit bir şekilde geri döndüm
    bu yöntemi paylaştığınız için teşekkürler
    herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir

Valla sevindim. Yapamayan arkadaslarin sanirim tek sorunu yanlis kelime girmek? Veya open ssh yuklememek gibi nedenler sanirim

Birde seri numarasi hatasi dolaniyor ortalik bu nedendir bilemedimb

kurulacak programda shsh ı seçmemiş olabilirler
    attıkları dosyayı yanlış bir yere atmış olabilirler
    telefonda kodları doğru girmelerine rağmen pcde yanlış yazmış olabilirler

- hem ben 8.4 e donup ordan 6 ya direk döndüm ipswler hazırdı sıfırlaryıp tekrar ıos6 kurulması yarım saat anca surdu
    -mac ile yaptığımda günlerce uğraşömıştım en son gene bi arkadaş yardım etmişti öyle yapmıştım düşünün yani bu cok daha güzel bir yöntem olmuş

-benden tavsiye yapamayanlar başka pcde deneyebilir önce kabloyu sağlam bağlayın sonra besmele çekin işlem başlayınca kablodan uzaklaşın :D

peki hocam jb yi kurraken sorun yapmış olabilir miyiz. ben ilk denememde seri numarası hatası verdi. sonraki bütün denemelerimde de.
    jb yi şu şekilde kurdum(hiç daha öncesinden jb yapmadığım için bilimiyorum); ilk öce 8.3 taig jb'yi indirdim. daha sonra bağladım telefonu biligisayara ve yedekledim. ondan sonra da jb dosyasını tıklayarak seçeceğim tıkları seçtim ve kaldırdım. en son kurdu dedi telefon kapandı açıldı. cydia dosyasını tıladığımda telefon ilk önce birkaç kez kapanmıştı, sonra denediklerimde bir kere kapandı ama en sonun cydia dosyasını açıp gerekli tweakleri kurdum.
    ondan sonraki denemelerimde bu jb kurulumunda telefon çok fazla kapanıp açılmadı birde yükledim ve sadece cydia yı açtığımda telefon kapanıp açıldı. bu arada tweakleri kurduktan sonra her defasında aygıt yeniden başlatılacak demesne rağmen hiç başlatmadı.
    ve en son 6.1.3 denememde baya seri numarası hatası vermeden ilerledi. yalnız bu sefer jb yaptığım itunues sürümü 12.0.1 idi. (bunu daha öneden kuramadım sürekli bir hata verdi. en son bir dosya ismini söyledim buradaki arkadaşlara, onlar da müziklerdeki itunes dosyasını silmemei söylediler. ben her defasında silsem de kapatıp açtığımda o dosya silinmemiş görünüyordu).
    telefonum bunda baya bi ilerledi ve en son:

bu hatayı aldıktan sonra bir kere daha denedim ondan sonra 8.3 e dönüp bekledim.
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

aynı hatayı bende alıyorum çözemedim bir türlü, arkadaşta 15.aşamaya kadar gelmiş bende 4. aşamada bu hatayı veriyor

ustalardan yardım alabilirsek sevinirim

• İos 6 ya döndükten sonra 6 saat kullanım aldım.
    İos 7 ve 8 de 4-4.5 saati geçmiyordu. Ayrıca telefon %14 %12 %11 gibi değerlerde kapanıyordu.
    Uzun zamandır %3-%2 gibi değerler görmüyordum.
    Hatta pili değiştirmeyi düşünüyordum.
    Sürümün performansı etkilemesi normal ama pili böyle düzeltmesi gerçekten ilginç
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.