Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kere açtım Mac i,kurulumdan sonra kullandım kapattım 2. Açışımda elmada takıldı hala bekliyorum :/ Mac kullanmamın sebebi cihazımın iPad 2 olması hocam,bundle çıktığı an kullanmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım hata bu. İlk sayfadaki dosyaları ben farklı bi yerde buldum. İlk sayfadaki link çalışmadı.https://store.donanimhaber.com/a6/dc/e3/a6dce3024d08ea40370b061c8c26dd26.jpg Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• Hayriniza video cekinde yarin sabah bende denicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Aldığım hata bu. İlk sayfadaki dosyaları ben farklı bi yerde buldum. İlk sayfadaki link çalışmadı.https://store.donanimhaber.com/a6/dc/e3/a6dce3024d08ea40370b061c8c26dd26.jpg Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Kardesim sen yanlıs dosyayı atmıssın cmd içinde dll dosyasını deil indirdiğin klasörün tamamını atcaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Yukarıda attıgım fotolara bak libidevice ile baslayan klasörün tamamını attım. Sen sadece dll dosyasını atmıssı ozaman calısmaz.

• Şu serri numarası sorununun çözümü yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Herşeyi harfi harfine yaptım. Sadece terminal ekranında cd.. yazınca hata veriyordu. Seri numarasından kaldım yine.

Yalnızca cd yazın o zaman seri numarısını okur diye biliyorum noktaları koymayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

IPHONE 4S(8GB OLAN MODEL DE DAHILDIR) LERIMIZI SHSH KAYITLARINA GEREK DUYMADAN JB LI IOS8 SURUMLERINDEN IOS6 SURUMUNE DÜŞÜREN BİR YÖNTEMDIR

1) Öncelikle cihazımızı ios 8.3 veya 8.4 e jb'li bir hale getiriyoruz (Benimkisi 8.3 jb'li idi)
    2) Cydia dan OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal tweaklerini kuruyoruz
    3)Win32OpenSSL bu dosyayı indirin ve kurun ilk başta uyarı verecek evet deyin bir de windows dosyası mı openssh mi diye soracak windows(olmaz ise open ssh seçin) işaretleyin
    4)Kloader_PwnediBss ve İpsw dosyaları sonra bu dosyayı indirip rar içinden masaüstüne çıkartın
    5)kloader ve pwnediBSS dosyalarını ifunbox itools veya tongbu ile iphone nun içine(file System) atın (dizin yerine '/' yapın jailbreak dosyalarının olduğu kısım gelmesi lazım )
    Atılması gereken Dizinler
    ana dizine
    var/mobile
    system

6) iphone dan mterminali açın ve sırasıyla şu kodları girin:
    -> cd..
    -> cd..
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) telefonu şimdi dfu moda aldınız bilgisayara bağlayın
    8) windows dan çalıştır yerine cmd yazıp enter a tıklayın cd yazıp boşluk bırakın ve zip dosyasından çıkan libimobiledevice dosyasını cmd nin içine sürükleyin
    9) son olarak idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girin (komuttlarda boşluklar var dikkat edin)

Kardesim şu cd komutundan sonra nokta yok onları sil millet noktaları da giriyor.

• 4. sıradaki dosyaları ben ordan indiremedim, farklı bi yerden indirdim. Sanırım indirdiğim dosyada bi sorun var. Başka nasıl nerden indirebilirim o dosyaları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Herşeyi harfi harfine yaptım. Sadece terminal ekranında cd.. yazınca hata veriyordu. Seri numarasından kaldım yine.

Yalnızca cd yazın o zaman seri numarısını okur diye biliyorum noktaları koymayın

Yine olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Orijinalden alıntı: ender

IPHONE 4S(8GB OLAN MODEL DE DAHILDIR) LERIMIZI SHSH KAYITLARINA GEREK DUYMADAN JB LI IOS8 SURUMLERINDEN IOS6 SURUMUNE DÜŞÜREN BİR YÖNTEMDIR

1) Öncelikle cihazımızı ios 8.3 veya 8.4 e jb'li bir hale getiriyoruz (Benimkisi 8.3 jb'li idi)
    2) Cydia dan OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal tweaklerini kuruyoruz
    3)Win32OpenSSL bu dosyayı indirin ve kurun ilk başta uyarı verecek evet deyin bir de windows dosyası mı openssh mi diye soracak windows(olmaz ise open ssh seçin) işaretleyin
    4)Kloader_PwnediBss ve İpsw dosyaları sonra bu dosyayı indirip rar içinden masaüstüne çıkartın
    5)kloader ve pwnediBSS dosyalarını ifunbox itools veya tongbu ile iphone nun içine(file System) atın (dizin yerine '/' yapın jailbreak dosyalarının olduğu kısım gelmesi lazım )
    Atılması gereken Dizinler
    ana dizine
    var/mobile
    system

6) iphone dan mterminali açın ve sırasıyla şu kodları girin:
    -> cd..
    -> cd..
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) telefonu şimdi dfu moda aldınız bilgisayara bağlayın
    8) windows dan çalıştır yerine cmd yazıp enter a tıklayın cd yazıp boşluk bırakın ve zip dosyasından çıkan libimobiledevice dosyasını cmd nin içine sürükleyin
    9) son olarak idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girin (komuttlarda boşluklar var dikkat edin)

Kardesim şu cd komutundan sonra nokta yok onları sil millet noktaları da giriyor.

Kaldirdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iPod Touch için ufukta bir şey görünüyor mu?
  • quote:

4. sıradaki dosyaları ben ordan indiremedim, farklı bi yerden indirdim. Sanırım indirdiğim dosyada bi sorun var. Başka nasıl nerden indirebilirim o dosyaları?

İndirmeniz gereken bi tane zip dosyası onun içinden hepsi çıkıyodu.

• quote:

4. sıradaki dosyaları ben ordan indiremedim, farklı bi yerden indirdim. Sanırım indirdiğim dosyada bi sorun var. Başka nasıl nerden indirebilirim o dosyaları?

Tam hatırlamıyorum ama link bozuk oldugu için mobilde 30-40 sayfaları arasında vardı asıl link bende ordan indirmiştim

• Tekrar yaptım yine olmadı. Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• ender E kullanıcısına yanıt
    Burdaki link çalışmıyor hocam başka link varmı acaba.
  • iphone 4s 8gb 6.1.3 e 1 seferde sorunsuz döndüm arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alt132

iphone 4s 8gb 6.1.3 e 1 seferde sorunsuz döndüm arkadaşlar

hocam windows ile mi döndünüz? cmd de hata vermedi mi?
  • Arkadaşlar bu hatayı alıyorum hep

warning unable to find bbskeyID node
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.