Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4S ile iOS 6.1.3 den başka bir iOS sürümüne downgrade yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Responsive07 kullanıcısına yanıt
    Ah bir yapabilsek.

• frood F kullanıcısına yanıt
    Snapchat 7 istiyor
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Yukarıda 8.4.1 e geri dönüşle ilgili şeyler vardı o yüzden sordum. 8.4.1 e bile razıyım açıkçası

8.4.1 e dönebiliyorsun jb varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

Snapchat 7 istiyor

Ben indirdim kullandim ama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı işlemi mi uygulayacağız? Değişen sadece .ipsw dosyası mı olacak?

Hayır iOS 6 ya döneceksin. Sonra telefon üzerinden iOS 8.4.1 ı kuracaksın. Ota da iOS 8 gözüküyor. Direkt iOS 9 a güncellenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 6 Ocak 2016; 14:53:35 >
    ota da 8.4.1. görünüyor o. güncelleyince 9 a mı güncelliyor
  • asım2 kullanıcısına yanıt
    Sözlük hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 6 Ocak 2016; 14:54:07 >
    Teşekkürler

siz geçtiniz mi. 8.4.1 e. hangi sürümü kullanıyorsunuz.
    halkbank uygulamasıda çalışmıyor artık malesef 6 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Cihazım iPhone 4.
    Geekgrade sitesinde gerekli anlatım mevcut.
    Bu arada bu diğer cihazlarda SHSH kaydı olanlar zaten downgrade yapabiliyor diye biliyorum ben yanlış mıyım

Ha ben 4s sandım kusura bakmayın
    A4 chip ve öncesindeki Limera1n exploiti sayesinde millet shsh kaydı varsa dönebiliyor ama bu A5 ve üstü için mümkün değil maalesef. Bu konuda bahsedilen yöntem de o cihazlara sahip shsh kaydı almış kişiler için.

Alıntıları Göster
    Bilen biri acil cevaplayabilirmi lütfen ipad air 2 imde şuan 9.02 yüklü jailbrekliydi fakat tekrar restore edemiyorum 3194 hatası veriyor 9.1 e geçmem mümkünmü yoksa tek seçenek 9.2 mi?

• tek seçenek 9.2 gibi. zaten 9.0.2 ye kadar gelmişssin yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

tek seçenek 9.2 gibi. zaten 9.0.2 ye kadar gelmişssin yükle
    Beyler, elemanlar aşağıdaki linte verdiğimdeki gibi bir patch tool yapmışlar. İpsw dosyası patchlandıktan sonra itunes ' in içinde olan 3 tane dosya değiştiriliyor ve yine itunes yardımı ile patchlanmış ipsw dosyası cihaza flashlanıyor dolayısıyla da bu şekilde cihaz ''downgrade'' edilmiş oluyor. Bunun gerçekliği , doğruluğu nedir acep?

http://results.uhostall.com.leechlink.net/look/IPSW_Patch_Tool_3_1/DOWNGRADE_IOS_7_1_2__7_1_TO_IOS_7_0_6__6_1_3__6_1_4__/aHR0cDovL2lwc3d0b29scy5ibG9nc3BvdC5jb20vMjAxNC8wNS9kb3duZ3JhZGUtaW9zNy1pb3M2LWlwc3ctdG9vbC5odG1s_blog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 13 Ocak 2016; 11:55:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Beyler, elemanlar aşağıdaki linte verdiğimdeki gibi bir patch tool yapmışlar. İpsw dosyası patchlandıktan sonra itunes ' in içinde olan 3 tane dosya değiştiriliyor ve yine itunes yardımı ile patchlanmış ipsw dosyası cihaza flashlanıyor dolayısıyla da bu şekilde cihaz ''downgrade'' edilmiş oluyor. Bunun gerçekliği , doğruluğu nedir acep?

http://results.uhostall.com.leechlink.net/look/IPSW_Patch_Tool_3_1/DOWNGRADE_IOS_7_1_2__7_1_TO_IOS_7_0_6__6_1_3__6_1_4__/aHR0cDovL2lwc3d0b29scy5ibG9nc3BvdC5jb20vMjAxNC8wNS9kb3duZ3JhZGUtaW9zNy1pb3M2LWlwc3ctdG9vbC5odG1s_blog

Hocam bu tool u daha önce görmüştum fake olması lazım

• Delircem ya , şu jailbreak çıksada 8.4.1 ' e dönsek ama hadi ona döndük diyelim onada jailbreak çıkmamış off 😢 Jailbreak' siz iphone cekilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Delircem ya , şu jailbreak çıksada 8.4.1 ' e dönsek ama hadi ona döndük diyelim onada jailbreak çıkmamış off 😢 Jailbreak' siz iphone cekilmiyor.
    arkdaşlar 8.3 teyim sırf whatsapp Web i kullandığım içim dönmüyorum yoksa hemen dönece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_hornet

arkdaşlar 8.3 teyim sırf whatsapp Web i kullandığım içim dönmüyorum yoksa hemen dönece.

Alıntıları Göster
    Acaba bu costum dosyasını istediğimiz bir restore dosyası ile değiştirsek örneğin ios 7 veya ios 8 bu durumda o versiyona downgrade olur yanlışmıyım ?

• DJ_FaLC10 D kullanıcısına yanıt
    Ben olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.