Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.765
Cevap
92
Favori
296.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
Giriş

instagram
    SEAT&CUPRA ATECA TÜRKİYE 🇹🇷 on Instagram: "2025 yılının Ateca İSTANBUL 3. Buluşması 🚦🚘: @ylmz_guney🚘📸: @berkbrslgl 🚘: @smmmfrt 🚘: @demirel.arda 🚘: @brkkorofficial 🚘: @aslmotorss 🚘: @haciomeroglu.sinan 🚘: @mfatih9"
    https://www.instagram.com/share/BAC2cxRq5E

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herkese Merhaba 🤗 SEAT&CUPRA ATECA TÜRKİYE 🇹🇷 grubu olarak “18 EKİM CUMARTESİ SAMSUN BULUŞMASI 🚦” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Katılmak isteyenler Mesaj atabilir, E-Posta adresimize yazabilir ya da diğer sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir. Müsait olan herkesi bekliyoruz.

Seat Ateca  (ANA KONU)

• SAMSUN 🔥

• Herkese Merhaba 🤗 SEAT&CUPRA ATECA TÜRKİYE 🇹🇷 grubu olarak “2 KASIM PAZAR TEKİRDAĞ BULUŞMASI 🚦” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Katılmak isteyenler Mesaj atabilir, E-Posta adresimize yazabilir ya da diğer sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir. Müsait olan herkesi bekliyoruz.

Seat Ateca  (ANA KONU)

• merhaba, 2025 Ateca da Elektrikli Açılıp Kapanabilen Bagaj Kapağı tam açılmıyor en üst seviyenin bir altında kalıyor, bi ayarıyla oynadık sanırım bir türlü tam açılmayı bulamadım, iç kısımda açma kapama tuşuna uzun basıyorum, kısa basıyorum bir türlü tam açılma açısına gelmiyor, çözümü nedir?

Ayrıca 235-40-R19 ölçüleri için kışlık lastik önerisi varmı arkadaşlar kışın kullanıp memnun kalan,

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.