Şimdi Ara

Lys edebiyat 40net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 net hedefim var. şuan 30 civarı sekiyorum. lys matematige asılıp son haftaya edebiyatı bıraksam hedefi görme şansım var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Size su akılı kim veriyor bilmiyorum fakat edebiyatın iç yüzünü bilmeyen adamlar edebiyatı çok küçümsüyor. Edebiyattan detaylarla birlikte fkb çıkar, bunu sayısal mezunu olan birisi olarak söylüyorum. Kaç yüz yazar var, müfredata olan, ve o sayıyı arttiran her rakam bir hayatı temsil ediyor, bunun neresi kolay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Size su akılı kim veriyor bilmiyorum fakat edebiyatın iç yüzünü bilmeyen adamlar edebiyatı çok küçümsüyor. Edebiyattan detaylarla birlikte fkb çıkar, bunu sayısal mezunu olan birisi olarak söylüyorum. Kaç yüz yazar var, müfredata olan, ve o sayıyı arttiran her rakam bir hayatı temsil ediyor, bunun neresi kolay?

Sadece sayısallar da değil, birçok tm öğrencisi de çok küçümsüyor edebiyatı. İnanır mısın kasımdan beri birkaç kaynaktan edebiyat çalışıyorum, o kadar ayrıntıya inmeme rağmen hala tamam oldu, bitirdim diyemiyorum. Adam gelip bir ayda bitirdiğini iddia ediyor edebiyatı. Sınava az kaldı, bakalım neler olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Ben sayısal olduğum hâlde 51 net yaptım son denememde.

Ne son denemeymiş yaza yaza bitiremedin her konuya dikkat et ösym şemsiye yi bi açarsa aman yarabbi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5 yıl önce açıldı
    Tyt Geometri
    7 ay önce açıldı
    Tyt matematik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematik yapsanız edebiyata ihtiyacınız kalmayacak da....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxbar10xx -- 28 Mayıs 2015; 1:53:43 >

Orijinalden alıntı: rebaz

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Size su akılı kim veriyor bilmiyorum fakat edebiyatın iç yüzünü bilmeyen adamlar edebiyatı çok küçümsüyor. Edebiyattan detaylarla birlikte fkb çıkar, bunu sayısal mezunu olan birisi olarak söylüyorum. Kaç yüz yazar var, müfredata olan, ve o sayıyı arttiran her rakam bir hayatı temsil ediyor, bunun neresi kolay?

Sadece sayısallar da değil, birçok tm öğrencisi de çok küçümsüyor edebiyatı. İnanır mısın kasımdan beri birkaç kaynaktan edebiyat çalışıyorum, o kadar ayrıntıya inmeme rağmen hala tamam oldu, bitirdim diyemiyorum. Adam gelip bir ayda bitirdiğini iddia ediyor edebiyatı. Sınava az kaldı, bakalım neler olacak.

Bitmez hocam yüzlerce yazar var, her birinin bir yaşamı var düşünceleri var bunlar öyle hemen öğrenilecek şey de değil. Adam bir ömür verip geride bir şeyler bırakmış sen onu aylar içerisinde öğrendim de, bu adama hakarettir resmen. Şu son aycılar da eğer ki bilgi birikimine sahip değillerse günü bile kurtaramazlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.