Bildirim
ASUS NEXUS 7 32GB 285 TL alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
custom romlarla felan kullanırım dersen alınır. stock android ile şu an sürünüyor lolipop felan kasıntı çok. -
Lollipop gelmiş sanırım.Çok mu kasıyor ki ?
Edit : vazcaydım.Zaten dual bios tablet almıştım.Buna gerek kalmadı bu yoruma göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 20 Mayıs 2015; 21:20:01 > -
2 versiyonu vardı bunun. bu eski versiyonu mu? eski versiyonu ise almayın lolipop kaldırmıyore çok kasıyor. -
bende 3g lisi var. 5.1.1 ile düzelecek diyorlar, şu an internet bile kullandırtmıyor neredeyse. -
gg çekleriyle alınabilir.
garantiyi kim veriyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 yılında aynısını Bulgaristan'dan 700 TL ödeyerek almıştım. Kanaatimce çoğu Çin malı tablete hala taş çıkartır. Lollipop gelince ağırlaştığı doğru, Kitkat ile gayet sorunsuzdu. Yine de iyidir. -
lolipopun bi artışı yok alınır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 versiyonu
ah 2013 versiyonu olsa harika olurdu bu fiyata
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer 2013 modeli ise ve az kullanılmış ise alınır. 2 senedir kullanıyorum çok memnunum. Saf android kullanınca Samsung'lu LG'li yıllarınıza lanet okuyorsunuz. -
7 inch tablet alinmaz min 8 tercih edin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X