Şimdi Ara

Hotline Games - Mouse feet ( skatez ) - Mini inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G502 faremin yastıklarında biri hafif yamuldu (yapışkanı çıktı) Biraz benim hatamdan dolayı. Kullandımda bir sıkıntısı yoktu ama ilerleyeceği kesindi. Ben de fare yastıklarını nerden alırım derken, overclock.net'ten bir öneri gördüm. Ebay üzerinde kesinlikle takasta12 adlı kullanıcıdan alın diyordu. 3 ve 5 dolar arasında değişen fiyatları vardı.

Competition ve Performance olarak 2 ayrı versiyon var. Ben de almışken diğer farelerime de şimdiden alayım dedim (Corsair M65 RGB - Razer Mamba 2012) M65RGB'ye uyar mı bilemiyorum (zira normal M65 için üretilmiş) ama zaten çok pahalı bir şey değil.

Paket içeriğinde ihtiyacınız olan herşey geliyor. Temizleme bezi ve artık yapışkanı temizlemek için alkol. 3M yapıştırıcı kullanılmış. Zaten her paket aslında yedekli. Yani 1 tane alsanız, içerisinden 2. kullanım içinde yastıklar geliyor. Henüz uygulamadım ama içerik şöyle;

Satın almayı düşünüyorsanız ;

http://www.ebay.com/usr/takasta12?_trksid=p2060353.m2749.l2754

1 haftayı geçmedi açıkçası gelmesi. Satıcıdan yana bir sıkıntı yok.

Şu sayfadan fare modelinize uygun ürün olup olmadığına bakabilirsiniz;

http://stores.ebay.com/iTakTech/Mouse-Feet-/_i.html?rt=nc&_fsub=3652382016&_sid=1094877886&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 18 Mayıs 2015; 18:25:12 >

• Hocam sizde ne logitech fanboyu çıktınız yahu, o gösterdiğiniz yer (hatta karşısı) bende dahil birçok kişide çıktı orası kronik sorunlu, yapıştırırken özen gösterilmemiş, suçu niye kendinize atıyorsunuz yani bir marka hiç mi yanlış yapamaz, onun dışında anlatışınız güzel elinize sağlık
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Yok ya tamamen benim hatam. Fareyi temizlerken bezi taktım oraya kaldırdım. Tabi dediğiniz gibi kronik bir mevzuda olabilir, bez bahanesi oldu. Ama fanboylukla ilgisi yok, cidden çok seviyorum fareyi. Diğer ikisinden sonra ilaç gibi geldi.
  • O konuda haklısınız fare gerçekten harika, keşke skatezleri kalkmasaydıda göndermeseydim, ben skatez sipariş etmek istemedim teknik servisine gönderdim değişim yapsın diye, onlarda stokta olmadığı için iade verdiler şimdi başka farelerle idare ediyoruz
  • Sorunsuz bir şekilde uyguladım ve QCK Heavy üzerinde gayet rahat kayıyor (Competition Versiyon)

Yalnız bir kaç tavsiyem olacak;

1 - Eskileri sökerken gayet nazik davranın. Bir tanesinde maket bıçağı ile kaldırdığım için ince bir tabaka kaldı. Sanki 2 katmışta bir katı kalmış gibi. Onu tekrar maket bıçağı ile söktüm. Yanında gelen alkol ile iyice temizleyin (1 tanesi hepsine yetiyor)

2 - İlk mesajımdaki resimde görüldüğü üzere her paket çift içeriyor. Uygulamadan önce bir makas ile yarısını kesip ayırın. Skatezleri 3M etiketten çıkartırken dikkat edin. 2 tanesinde kağıdı ile geldi, hemen bırakıp diğer uçlarından ayırdım, sorunsuz çıktı.

3 - Üzerlerinde çok ince bir plastik var (muhtemel taşıma esnasında çizilmeye karşı koruma için) Yapıştırma işlemi bittikten sonra nazik davranarak bu plastikleri çıkartın. Farketmeyebilirsiniz, ancak mouse kaydıkça bunlar zaten çıkmaya başlayacaktır, sürtme yapıyor diye endişe etmeyin. Baştan bunları çıkartın.

5 - Paketini hemen yırtıp atmayın. Dediğim gibi yedekli, yedeklerinizi orijinal paketinde saklamaya devam edersiniz.

Competition Versiyon okuduğum kadarı ile 1mm daha kalınmış (yüksek) Benim açımdan sorun yok. Hatta yüksek olması bence daha iyi. Şimdilik sorun yok ama yine de bu yükseklik için Logitech yazılımından tekrar kalibrasyon yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 19 Mayıs 2015; 20:40:03 >

• skatez olmadan mousepadde rahat kaymıyor mu?
  • Yararlı bilgiler, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

G502 faremin yastıklarında biri hafif yamuldu (yapışkanı çıktı) Biraz benim hatamdan dolayı. Kullandımda bir sıkıntısı yoktu ama ilerleyeceği kesindi. Ben de fare yastıklarını nerden alırım derken, overclock.net'ten bir öneri gördüm. Ebay üzerinde kesinlikle takasta12 adlı kullanıcıdan alın diyordu. 3 ve 5 dolar arasında değişen fiyatları vardı.

Competition ve Performance olarak 2 ayrı versiyon var. Ben de almışken diğer farelerime de şimdiden alayım dedim (Corsair M65 RGB - Razer Mamba 2012) M65RGB'ye uyar mı bilemiyorum (zira normal M65 için üretilmiş) ama zaten çok pahalı bir şey değil.

Paket içeriğinde ihtiyacınız olan herşey geliyor. Temizleme bezi ve artık yapışkanı temizlemek için alkol. 3M yapıştırıcı kullanılmış. Zaten her paket aslında yedekli. Yani 1 tane alsanız, içerisinden 2. kullanım içinde yastıklar geliyor. Henüz uygulamadım ama içerik şöyle;

Satın almayı düşünüyorsanız ;

http://www.ebay.com/usr/takasta12?_trksid=p2060353.m2749.l2754

1 haftayı geçmedi açıkçası gelmesi. Satıcıdan yana bir sıkıntı yok.

Şu sayfadan fare modelinize uygun ürün olup olmadığına bakabilirsiniz;

http://stores.ebay.com/iTakTech/Mouse-Feet-/_i.html?rt=nc&_fsub=3652382016&_sid=1094877886&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1

Merhaba

Bende siparişi verdim bakalım, hocam kargonuz kaç günde geldi sizinki?

• turkprince kullanıcısına yanıt
    "Alıntı" yerine "cevapla" deseniz daha iyi olur, bir sürü resim yeniden yükleniyor.

Yanlış hatırlamıyor isem 1 hafta içerisinde gelmişti. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.