Bildirim
DH PROGRAMMERS' CLUB {Programlama Öğrenin} (9. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hangi dil hangi platformda kullanılıyor önce bunu öğrenmeliyim o zaman:) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: akanzicigenç
Python videolari hep 20 ders falan iyi bildiğiniz youtuber var mi pythonda
0 dan başlarken c# nasıldır
C# deniz derya gibidir ama güzeldir.
Ekleyin. C#. Actionscript,. (yazılım dili sayılmaz ama html css jquery ve wordpress için php).
Bakalım öbür dönem html css derslerine girmeye başlayacağım da arkadaş hiç bilmeyene nerden başlanır nasıl anlatsak iyi anlar onları çözmem lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ " Beden ölür, çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
Bırakın dönsün dönme dolaplar,
Haktan hakikatten yana bakın siz. "
-
Unityle ugrastigim icin biraz java script im var hocam ekleyin lutfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
PHP _____________________________ -
Python kullanmayacak birinin, sırf mantığı kavramak için python öğrenmesi ne kadar mantıklı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 18 Mayıs 2015; 15:59:38 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: EskiForumlu
Benide ekle php, javascript diye.
Tüm programlama dillleriyle uğraşırım ama php ve javascript baskın..
Amacım kendi yarattığım bilgisayar ortamındaki yapay zekanın tanrısı olmak. Yarattığım karakterlerde kendileri düşünebilecek (ileri teknoloji) ve kendilerini insanlar gibi gelilştirebilecekler etraftan bulduklarıyla. Ben ciddiyim.
Ultron gibi yani
C#,Visual Basic,ASP.Net,Java,Jquery,PHP
Beni de eklersen sevinirim.
Programlama dilleri vs. bunları oluşturmak sanıldığı kadar zor değil asıl zor olan kısım bu kodları anlayacak ve makine diline yani şu filmlerde gördüğünüz vayyy neymişş dedirten 0 ve 1 lere dönüştüren compilerdır. Bir nevi dili anlayan ve yorumlayan bunu karmaşık makina komutlarına çeviren ve ardından yığınla 0 ve 1 içeren çalıştırılabilir dosyalar oluşturan insanlar. Allah cümlemize akıl sağlığı nasip etsin :) _____________________________ DH den temelli gidiyorum.. -
Ekleyebilirsin. 1 yildan biraz fazla bir suredir programcilikla uğraşıyorum. Ilk basta c++ ogrendim. artij c# çalışıyorum aMa androis developer olnata karar verdim. unity uzerinde calisiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Asus Z87-A • Intel i5 4670 • ASUS GTX 770 2GB 256 bit • 3.5'' Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM • Kingston Hyper X 2x4 8GB 1866 MHz CL9 • Cooler Master 912 HAF PLUS -
Yaz
vb.net,C++
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Bilgisayar mühendisliği hazırlıktayım şu anda C ile uğraşıyorum biraz.Sadece uğraşıyorum _____________________________ Basamaklara tırman 3'er 3'er sakın ola ki düşme.
TR Server: 0MG FANTE -
ekle c++ vb _____________________________
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
- Bilgisayar Mühendisi - -
c++ ve c# eğitimi aldım yakında ilk öğrenmem gereken python eğitimi alacağım.
ekleyebilirsin._____________________________ - -
programmers' club olacak hocam başlık. _____________________________ -
Eklerseniz sevinirim c# ve Asp.net. visual basic'de biliyorum ama belirli bir proje üzerinde birkaç yenilik yapabilirim sıfırdan yeni bir proje yapıcak kadar altyapım yok zaten vb mi kaldı :) _____________________________ -
Ekle hocam (C#, MVC) _____________________________ DH [link=http://forum.donanimhaber.com/m_105879320/f_//tm.htm -
c, c++, c#, java, php.. eklerseniz sevinirim, nesneye yonelik programlamalar uzerinde aktif durumdayim. DH olarak ticari amacsiz projeler yapilirsa gonullu olarak destek vermek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-network -- 18 Mayıs 2015; 16:51:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Great feats of engineering, of science, of technology can change the world. -
c++ öğrenmeyi düşünüyorum. Hemen hemen her programı yazabilirim diye. Ama en çok istediğim şey oyun hilesi yazabilmek cs gibi. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X